Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

messilla
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la messilla » 18 avg 2011, 01:41

Blanco je napisao/la: Rec' cu ti preko pp (sutra, preko drugog acc-a), ne razumijes.

Ne bi mi bilo krivo da kada se sve sagleda Real nije zasluzio ovaj trofej, ali kad jeste, ne mogu tu nista. Jebote, nadigrali ih i na Bernabeuu i na Cigan Kampu i na kraju ovi ovako u svom ciganskom stilu dobiju.
Nadigrali ste nas na NC :lol:
Ja ne znam ima li neko na ovom forumu da isto misli ( a da je neutralan ) ;)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 18 avg 2011, 01:42

Dushi_Rob je napisao/la:
MARCELO je napisao/la: Bio i uvijek ce bit!!!!!

Start jest bio prestrasan,al jedan od igraca Barce je to zasluzio,jer citavu utakmicu konstantno padaju bez razloga...
Pa kad ce sudija vec svirat faul sto ne udarit igraca????
Samo mi zao sto je to bio bas Fabregas.Mislim da je danas najvise puta pao(bez potrebe) Mascherano(mislim da ce se uskoro pojavit i ta statistika,jer koliko pisete da je pep izmislio taj novi totalni fudbal,izmislio je i padanje na svaki kontakt,praveci time budale i od sudija i od UEFA-e)

A ova uvreda.....Odrasti.Vjerujem da si tek prohodo,doduse mozda si malo i stariji..max 13 god.Pa ipak si se sam konektovo i uso na forum.A jos i navijas za UEFA-ine epilepticare..uuuuuuuuuuuu :D :D :D :D :D
uuuu Ajdo, valja sutra na sastanak auuuuuu auuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kolega bez imena na forumu :D :D :D :D
Bgm kolega jel se meni cini il je avion od Turkish Airlines-a bio parkiran ispred gola Barce zadnjih 10-15 minuta?????
Sretno zmajevi!!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 18 avg 2011, 01:44

MARCELO je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:
MARCELO je napisao/la: Bio i uvijek ce bit!!!!!

Start jest bio prestrasan,al jedan od igraca Barce je to zasluzio,jer citavu utakmicu konstantno padaju bez razloga...
Pa kad ce sudija vec svirat faul sto ne udarit igraca????
Samo mi zao sto je to bio bas Fabregas.Mislim da je danas najvise puta pao(bez potrebe) Mascherano(mislim da ce se uskoro pojavit i ta statistika,jer koliko pisete da je pep izmislio taj novi totalni fudbal,izmislio je i padanje na svaki kontakt,praveci time budale i od sudija i od UEFA-e)

A ova uvreda.....Odrasti.Vjerujem da si tek prohodo,doduse mozda si malo i stariji..max 13 god.Pa ipak si se sam konektovo i uso na forum.A jos i navijas za UEFA-ine epilepticare..uuuuuuuuuuuu :D :D :D :D :D
uuuu Ajdo, valja sutra na sastanak auuuuuu auuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kolega bez imena na forumu :D :D :D :D
Bgm kolega jel se meni cini il je avion od Turkish Airlines-a bio parkiran ispred gola Barce zadnjih 10-15 minuta?????
spremali se za let, a onda iskusni pilot mesi slijece sa loptom u mrezu Reala :lol: :lol: :lol:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 18 avg 2011, 01:44

messilla je napisao/la:
Blanco je napisao/la: Rec' cu ti preko pp (sutra, preko drugog acc-a), ne razumijes.

Ne bi mi bilo krivo da kada se sve sagleda Real nije zasluzio ovaj trofej, ali kad jeste, ne mogu tu nista. Jebote, nadigrali ih i na Bernabeuu i na Cigan Kampu i na kraju ovi ovako u svom ciganskom stilu dobiju.

pa u odnosu kako inace igraju protiv barce, ovo je uspjeh za njih, i zato misle da su nadigrali barcu :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2011, 01:45

messilla je napisao/la:

Taj idijot Blanco moze Bogu zahvalit sto mi nije blizu na lijepom Ramazanu. Zbog onih psovki bi trebao dobiti ban za sva vremena pod svim acc. Ako ne postuje - nek zabije glavu u solju izlaje se i spusti vodu. :evil: Ima nas koji postuju ove svete dane i te svetinje. :evil: :evil: :evil: :evil:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 avg 2011, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2011, 01:46

Ček jel neko tvrdi da je barcelona bila dominantnija večeras?

prvu utakmicu necu ni spominjati..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 18 avg 2011, 01:48

Po prilikama su obje ekipe tu, malo varira na stranu Barcelone. Dosad mi je Mourinho bio uzor, odsad mi se baš i ne sviđa. Tri sasvim nesportska poteza od njega večeras.

Zašto neki ne mogu priznati da nisu ni zaslužili trofej nakon onakvog udaranja.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2011, 01:49

FKKC je napisao/la:Po prilikama su obje ekipe tu, malo varira na stranu Barcelone. Dosad mi je Mourinho bio uzor, odsad mi se baš i ne sviđa. Tri sasvim nesportska poteza od njega večeras.

Zašto neki ne mogu priznati da nisu ni zaslužili trofej nakon onakvog udaranja.
Zato sto zele na silu, a to im se neda i neda. Eto zasto...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 18 avg 2011, 01:50

bparena je napisao/la:
messilla je napisao/la:

Taj idijot Blanco moze Bogu zahvalit sto mi nije blizu na lijepom Ramazanu. Zbog onih psovki bi trebao dobiti ban za sva vremena pod svim acc. Ako ne postuje - nek zabije glavu u solju izlaje se i spusti vodu. :evil: Ima nas koji postuju ove svete dane i te svetinje. :evil: :evil: :evil: :evil:
Ma samo ga iskuliras vidis da se sam pronadje levat pravi..!
Psuje Boga dzamije crkve...itd itd..Ja mislim da je to onaj bot Portillo ili se varam..:D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2011, 01:51

FKKC je napisao/la:Zašto neki ne mogu priznati da nisu ni zaslužili trofej nakon onakvog udaranja.
Pitao sam igrom.
jel vidim neko spominje nekakvu dominaciju barcelone i slično..

da nije trebalo,nije..a sad neke moralne vertikale i za svaki faul tražiti 10 utakmica kazne mislim :lol: :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 avg 2011, 01:51

Raul_64 je napisao/la:Ček jel neko tvrdi da je barcelona bila dominantnija večeras?

Nije bila dominantnija , ali je bila bolja.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2011, 01:52

Ma ko god da je - vidjecemo sutra jel Portillo/Blanco zasluzio bananu. Sve moze, ali granice se ne smiju prelaziti. Pusti ko fol afekt. Svi to mozemo ali postujemo neke stvari. Stvarno me razgnjevio. :evil: :evil: :evil: :evil:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 avg 2011, 01:54

ek0 je napisao/la:Nikad nismo bili jaci, nemojte nasjedati na provokacije ove djecurlije. Ovo je i onako nebitno, ne znam ni dobiva li se pehar. Nisam bio toliko ni iznerviran oko ishoda, iznervirah se bezveze citajuci mucke i provkatorske postove.
Ma jarane kad skontas da je barselona dominantna zadnjih 5 godina, i da je u tom vremenskom periodu stekla ove svoje "fanove", dolazimo do zakljucka da pola ovih postova pisu djeca koja imaju do 15 godina, jer su u tom periodu poceli da prate fudbal. Tako da nemas potrebe da se osvrces na te djecije provokacije apsolutno. Realno gledajuci nije to vise ona barsa a i ako jest onda je Real stvarno poslozio kockice. U svakom slucaju ocekuje nas interesantna Primera... I veceras kao i obicno baletanima je svirano kad god su pali i slozili onu svoju pred plac facu bez obzira sto kontakta u pola slucajeva nije ni bilo...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2011, 01:55

messilla je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Ček jel neko tvrdi da je barcelona bila dominantnija večeras?

Nije bila dominantnija , ali je bila bolja.
Mogu se složiti s tom konstatacijom jer ipak su iskoristili svoj prilike.
baš kao u prvom meču i ajde zasluženo su uzeli,ali ko ne vidi drugačiji pristup u igri i omjer snaga e pa laže.

Što se tiče same utakmice :D Coentrao je pokazao da je odlično pojačanje i da može biti jako,jako koristan.
ima zapažanja 1000 ali nisu fazon ko mesari,cige itd
nek se ovo malo ohladi,a Real je sve bliži pa kako god

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 18 avg 2011, 01:56

bparena je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:ovaj pepe je NAJVECA MORONCINA na svijetu! dabogda otisao iz reala sutra! :evil: :evil:
a i marcelo izgorio idi lijeci se,pa dodi!koji im je racq! :twisted:
brukamo se samo tako!bem ti fudbal! :twisted: :|
Svaka cast za ovo gore. Ok je i izgubiti ali izgubiti ko heroji, a ne ovako i na ovaj nacin. Sve je kriv Mou. Ne mogu da vjerujem da je uporan u tim nekorektnostima i grubostima. Sad sem Pepea i Kedira i Marcelo pocinju tu igru. Sramota. Nocas je i Barsa bila neobicno mnogo gruba, ali ovo sto ovi ciljano rade to nije dobro. Sve se to i nad Ronaldom moze uraditi, ali Alves se nije pokazao kao ovi gore izrodi..

ma daj ba,moglo se ovo i ljepse zavrsit!ne mogu da vjerujem samo da ovaj pepe igra,ja bi njega prodao iste sekunde,ramosa i marcela mogu inekako shvatit jer tu rade frustracije!khedira takode jer je trom,pa kasni na svakog igraca pa ga pokupi ne moze se zaustavit :) glupi superkup,se zavrsio gdje je onaj vas debil pinto koji je glupan ko i pepe uletio ko i svaki put da davi nekog,zbog fabregasa nad kojim je izvrsen katastrofalni faul od strane debilnog marcela bez ikakve potrebe.U frku je uletio i higuain da davi pinta :) a villa i ozil ne znam sta su uradili da su dobili crveni,vjerovatno davili jedan drugog :) mourinho gurnuo prst u oko villanovi,a ovaj njega gurnuo s leda! divno :) najtrofejniji klubovi spanije i dva najbolja kluba u evropi,samaraju jedni druge nakon svake utakmice!
:o :o :o :o sto neko rece ne vrijedi vise ni gledat kad se zna da ce biti ovakav scenario!

jedino pozitivno je:
-dosta golova
-napredak u realovoj igri(pod ovim ne mislim na klanje)
-ova barcelona je u top5 timova svih vremena
-messi(koliko god ga ne volio) >> cr

hvala i dovidenja!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 18 avg 2011, 01:57

Hordas Doboj je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Nikad nismo bili jaci, nemojte nasjedati na provokacije ove djecurlije. Ovo je i onako nebitno, ne znam ni dobiva li se pehar. Nisam bio toliko ni iznerviran oko ishoda, iznervirah se bezveze citajuci mucke i provkatorske postove.
Ma jarane kad skontas da je barselona dominantna zadnjih 5 godina, i da je u tom vremenskom periodu stekla ove svoje "fanove", dolazimo do zakljucka da pola ovih postova pisu djeca koja imaju do 15 godina, jer su u tom periodu poceli da prate fudbal. Tako da nemas potrebe da se osvrces na te djecije provokacije apsolutno. Realno gledajuci nije to vise ona barsa a i ako jest onda je Real stvarno poslozio kockice. U svakom slucaju ocekuje nas interesantna Primera... I veceras kao i obicno baletanima je svirano kad god su pali i slozili onu svoju pred plac facu bez obzira sto kontakta u pola slucajeva nije ni bilo...
Marcelo se ovo svidja :D :D :D :D :D
Sretno zmajevi!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 avg 2011, 01:58

tyler durden je napisao/la:ovaj pepe je NAJVECA MORONCINA na svijetu! dabogda otisao iz reala sutra! :evil: :evil:
a i marcelo izgorio idi lijeci se,pa dodi!koji im je racq! :twisted:
brukamo se samo tako!bem ti fudbal! :twisted: :|
Jesi navalio na dingospa Pepea, pa vidis da se baletani valjaju na svaki muski start :x Ovako to Pepe odradi tako da im da razlog da se valjaju bez da moraju simulirat' ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 18 avg 2011, 01:58

slika

vaš idol na koljenima :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 avg 2011, 01:59

Pa naravno, barcini igraci baletani, a realovi (posebno neuracinjivi Pepe i podli Marcelo) su nevinašca, pravi momci nema šta:

slika
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 18 avg 2011, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 18 avg 2011, 01:59

nista od reala i ove godine...barca cak i kad lose igra dobije ih,pitam se samo sta ce biti kad se uigraju i dodju u pravu formu...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.