Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma nisi drug i ja sam pao na PM3..Cekam na jednom jos Benficu i Milana,ali Benfica drama lose igra..tesko ce to dociLenBias je napisao/la:ima li jos neko da je pao dortmund i bayern oba daju gol, nisam valjda jedini![]()
Takodjer i meni ,debili sve su gori i gori ,Arsenal mi zadnji znaci na tiketu bio ,sramota !!!EmirTM87 je napisao/la:pa ne mogu da vjerujem zavrsila mi se utakmica prije 2 sata i jos nema para na wwinu...cccccccc
ma preci cu na premier, bolja im je i ponuda 10 puta i vece kvotePapilon20 je napisao/la:Takodjer i meni ,debili sve su gori i gori ,Arsenal mi zadnji znaci na tiketu bio ,sramota !!!EmirTM87 je napisao/la:pa ne mogu da vjerujem zavrsila mi se utakmica prije 2 sata i jos nema para na wwinu...cccccccc
nemoze izgleda monpelje dati jedan gol barastra1922 je napisao/la:lijep sam listic sastavio danas ,prosao vec celik1,zrinjski 1,arsenal 1 newcastle daje gol,stoke daje gol,jos akobogda real 2 lion 1 i monpelje daje gol 120 maca je u pitanju
Nisi jediniBelieve je napisao/la:Ma nek sam ja glupan odigrao Lyon.Tako mi i treba.Kako debilski pad,majko mila
E moj druze, prosao tiket i hajde reko jos Barsa rutinski to zavrsi, ukljucim se da pogledam i sta imam gledati. Stvarno se nekada pitam na osnovu cega neki ljudi koji se bave sportom zaraduju milione.kinder_jaje je napisao/la:Citav dan cekam Barcu i oni izgube 17 razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.