Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
jao jest vas fino vidjet tako zajedno kao vole se, a juce se **** gadjali pite i fukare zajedno eee tuge
danima pisete samo o zelji, pravite neke teorije zavjere, smijete se transferima tako ste i prosle godine pa do zadnjih minuta drhtali za titulu koju ste upisali vec na pocetku sezone
samo vi nastavite, zeljo ce u miru i tisini a ko visoko leti ....
danima pisete samo o zelji, pravite neke teorije zavjere, smijete se transferima tako ste i prosle godine pa do zadnjih minuta drhtali za titulu koju ste upisali vec na pocetku sezone
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I naravno administracija ni na ovo nece reagovati?bagrcavi je napisao/la:Ma jok, vi ste više firauni za Gorice
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece,mjesecima vrijedja i gore a kad mu neko odg. bukvalno isto taj drugi bude banovan,imaju dokazi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zeznuo si se, vi ste se nadali tituli do zadnjeg kola, mi nismo strepiligodrina je napisao/la:jao jest vas fino vidjet tako zajedno kao vole se, a juce se **** gadjali pite i fukare zajedno eee tuge

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A znam brate,vidim.Ne mogu da vjerujem da i ovakve stvari prolaze,a jako dobro se znaju pravila foruma i sta bi trebalo da slijedi za svako slicno vrijedanjeMortemHz je napisao/la:Nece,mjesecima vrijedja i gore a kad mu neko odg. bukvalno isto taj drugi bude banovan,imaju dokazi
Daj dokaze.MortemHz je napisao/la:Nece,mjesecima vrijedja i gore a kad mu neko odg. bukvalno isto taj drugi bude banovan,imaju dokazi
DRUG NEBI TI PUNCA
ja sam se onako potajno nadao, normalno da hocu liga s ei igra zbog toga iako je ekipa ispunila ono sto se trazilo od njeZip je napisao/la:Zeznuo si se, vi ste se nadali tituli do zadnjeg kola, mi nismo strepiligodrina je napisao/la:jao jest vas fino vidjet tako zajedno kao vole se, a juce se **** gadjali pite i fukare zajedno eee tuge
jah eto nisi strepio, znam vjerujem i ti si jedan od onih koji je najavljivao sezonu bez poraza, bez primljenog gola na kosevu, svima trpat 4-5 komada
i dzaba postis kad tu pises lazi i bacas klevetu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imaju na temi dosljo moj
Eto i Dzeko zvanicno ostaje u Man.S opet kone bez dinara ostadose. I na kraju ce biti transfer kada bude vrijedio milion 

Molim te, nadji mi ijedan post gdje sam bas to govorio za sta me optuzujesgodrina je napisao/la:ja sam se onako potajno nadao, normalno da hocu liga s ei igra zbog toga iako je ekipa ispunila ono sto se trazilo od njeZip je napisao/la:Zeznuo si se, vi ste se nadali tituli do zadnjeg kola, mi nismo strepiligodrina je napisao/la:jao jest vas fino vidjet tako zajedno kao vole se, a juce se **** gadjali pite i fukare zajedno eee tuge
jah eto nisi strepio, znam vjerujem i ti si jedan od onih koji je najavljivao sezonu bez poraza, bez primljenog gola na kosevu, svima trpat 4-5 komada
i dzaba postis kad tu pises lazi i bacas klevetu

Nikad nisam spomenuo sezonu bez poraza i da cemo sve redom nabijati po 3-4 razlike..
NIKAD
Ako nadjes, ja ti se javno izvinjavam!!! I stavljam avatar po tvojoj zelji..?!
A ovo sto si napisao za "firaune" nije vrijedanje,jel tako?bagrcavi je napisao/la:Daj dokaze.
Kakvo je to vrijeđanje, kad se u gradu Sarajevu pripadnici Romske nacionalne manjine nazivaju firaunima. A ovi što žive na Gorici su navijači Sarajeva. Šta je tu uvredljivo?
Daj dokaze Mortem.
Daj dokaze Mortem.
DRUG NEBI TI PUNCA
U gradu Sarajevu ljudi Romske nacionalnosti se jos nazivaju ciganima.Dok je naziv firauni najpogrdniji naziv za ljude te nacionalnosti.U startu to je uvreda za Rome,a sto ti tako navijace Sarajeva tako zoves manji je problembagrcavi je napisao/la:Kakvo je to vrijeđanje, kad se u gradu Sarajevu pripadnici Romske nacionalne manjine nazivaju firaunima. A ovi što žive na Gorici su navijači Sarajeva. Šta je tu uvredljivo?
Daj dokaze Mortem.
Zna se kako su se navijaci malih plavi nazivali i zasto.
I oni sad kao nesto prozivaju za Goricu. Gorica je lijepi dio grada u centru Sarajeva sa odlicnim pogledom.
Ne kontam kakva je ovo satro provokacija. Granici mi sa zafrkancijama u osnovnoj skoli.
I oni sad kao nesto prozivaju za Goricu. Gorica je lijepi dio grada u centru Sarajeva sa odlicnim pogledom.
Ne kontam kakva je ovo satro provokacija. Granici mi sa zafrkancijama u osnovnoj skoli.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Propala strategija, ostaje Dzeko :S
Dzeko heroj, a ne zlocinac.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Taj Redzepagic obicni neprijatelj Zelje..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si mene nazvao levatom prvi recimo a ja tebe debilom da uzvratim i ja dobijem ban a ti nista,zasticeni ste ko medjedi kod Ace i nije objektivno sekunde znas i sam to
Koliko ste samo puta ti i tvoja bagra vrijedjali Sarajevo i nikada nista a kada se odgovori isto ja ili neko nas dobije ban,nemoj mi te price majke ti kad ste kmecavci
Koliko ste samo puta ti i tvoja bagra vrijedjali Sarajevo i nikada nista a kada se odgovori isto ja ili neko nas dobije ban,nemoj mi te price majke ti kad ste kmecavci
taman da se nikad ne proda više, mi smo bar imali neke koristi od njegaxbox je napisao/la:Eto i Dzeko zvanicno ostaje u Man.S opet kone bez dinara ostadose. I na kraju ce biti transfer kada bude vrijedio milion
vi nikakve od vaših bivših
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.