Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne treba se zayebavati da nam ne bi bila dobra, stara prirodno je da igra za Srbiju... Poziv Andreju za Lihtenstajn, a onda i za Kipar... Ubaciti ga 2-3 minuta, ili cak i vise... Mi nista ne gubimo, a dobili smo obojicu 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mene plaši mogućnost da Saf't Sušić ne postane naš Hicfild, u jednom posebnom pogledu, odnosno da uradi nama sa bračom Modić ono što je Hicfild uradio Švici sa bračom Hajrović.
Prvo su pustili mlađeg Seada da dođe kod nas u U-21, a onda je Otmar, ne razmišljajući da bi njegov igrač Izet mogao vrlo lako odabrati da ipak ode za mlađim burazom u BiH, ako ga zajebe za pozive u A selekciju Švice, a koje je Izet uveliko bio zaslužio, uradio baš to - zajebo ga nakon Tunisa i skinuo sa spiska. I dok si trepnuo Izet se okrenuo bratu i nama, iako je već bio čvrsto odlučio da igra za Švicu.
Bude li nama Saf't uradio istu stvar sa Andrejom, nakon što je mali već zaslužio da ga pozove u A tim makar 1 minut u zvaničnoj tekmi, odnosno ako ga odgurne od repke istim takvim potezom pa Andrej krene za mlađim bratom Mihaelom i završi u repki Srbije, kakvim je Otmar Hic odgurnuo Izeta da krene za svojim mlađim bratom Seadom i završi u našoj repki, treba ga napasti sa svih strana i otjerati k'o mutavog hinjskog pokvarenjaka, što on zapravo i jeste ako ćemo pravo.
Kako reče jedan poster malo prije mene, jer bi za Sušića "bilo prirodno da igra za" Srbiju, Švicu, Hrvatsku, Belgiju,....
A zašto je Malkočević 2 godine zaobilazio mlađeg Modića Micu, e to je pitanje od milion maraka !
Ako sam dobro shvatio, Mihael Mico Modić je prvi put stavljen na spisak selektora U-17 Srbije negdje u augustu/septembru 2013. za prijateljsku tekmu (ovaj grb sa slike je poljski, a da li je to ta tekma, ne znam).
Do tog momenta ga je naš U-17 selektor, Sakib Malkočević, ignorisao već duže od godinu i po !
Zato se ne treba čuditi da je selektor Srbije odlučio da ga on pozove, ne treba čuditi da su u Italiji odlučili da mu daju državljanstvo da ga privole za njihovu repku, i ne treba čuditi da se mali odlučio da prihvati poziv onih koji pokazuju ju koliko vrijedi njegov talenat i da ga cijene !!!
Ukoliko Sušić ne uradi ovo što sam napisao ranije, dakle ne otjera i Andreja, nego naprotiv ga pozove u A selekciju i da mu koji minut za početak, onda bi mogli očekivati da se i Mihael vrati u našu repku a ne obratno da Andrej ode u repku Srbije, jer mu se tako pruža šansa da zaigra u tandemu sa svojim bratom - šta bi moglo biti ljepše od igranja za repku na nekom velikom takmičenju, osim igranja za repku na nekom velikom takmičenju s u tandemu sa rođenim bratom.
Prvo su pustili mlađeg Seada da dođe kod nas u U-21, a onda je Otmar, ne razmišljajući da bi njegov igrač Izet mogao vrlo lako odabrati da ipak ode za mlađim burazom u BiH, ako ga zajebe za pozive u A selekciju Švice, a koje je Izet uveliko bio zaslužio, uradio baš to - zajebo ga nakon Tunisa i skinuo sa spiska. I dok si trepnuo Izet se okrenuo bratu i nama, iako je već bio čvrsto odlučio da igra za Švicu.
Bude li nama Saf't uradio istu stvar sa Andrejom, nakon što je mali već zaslužio da ga pozove u A tim makar 1 minut u zvaničnoj tekmi, odnosno ako ga odgurne od repke istim takvim potezom pa Andrej krene za mlađim bratom Mihaelom i završi u repki Srbije, kakvim je Otmar Hic odgurnuo Izeta da krene za svojim mlađim bratom Seadom i završi u našoj repki, treba ga napasti sa svih strana i otjerati k'o mutavog hinjskog pokvarenjaka, što on zapravo i jeste ako ćemo pravo.
Kako reče jedan poster malo prije mene, jer bi za Sušića "bilo prirodno da igra za" Srbiju, Švicu, Hrvatsku, Belgiju,....
A zašto je Malkočević 2 godine zaobilazio mlađeg Modića Micu, e to je pitanje od milion maraka !
Ako sam dobro shvatio, Mihael Mico Modić je prvi put stavljen na spisak selektora U-17 Srbije negdje u augustu/septembru 2013. za prijateljsku tekmu (ovaj grb sa slike je poljski, a da li je to ta tekma, ne znam).
Do tog momenta ga je naš U-17 selektor, Sakib Malkočević, ignorisao već duže od godinu i po !
Zato se ne treba čuditi da je selektor Srbije odlučio da ga on pozove, ne treba čuditi da su u Italiji odlučili da mu daju državljanstvo da ga privole za njihovu repku, i ne treba čuditi da se mali odlučio da prihvati poziv onih koji pokazuju ju koliko vrijedi njegov talenat i da ga cijene !!!
Ukoliko Sušić ne uradi ovo što sam napisao ranije, dakle ne otjera i Andreja, nego naprotiv ga pozove u A selekciju i da mu koji minut za početak, onda bi mogli očekivati da se i Mihael vrati u našu repku a ne obratno da Andrej ode u repku Srbije, jer mu se tako pruža šansa da zaigra u tandemu sa svojim bratom - šta bi moglo biti ljepše od igranja za repku na nekom velikom takmičenju, osim igranja za repku na nekom velikom takmičenju s u tandemu sa rođenim bratom.
Zadnja izmjena: santasa, dana/u 24 jul 2014, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Husidic iz Galaxya u prvih 11 protiv Uniteda, bice zanimljivo gledati 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Jesi li gledao utakmicu? Nisi. Ja sam gledao i opet ponavljam da je momak igrao dobro, ali je promašio dvije-tri dobre prilike. Cijelo vrijeme se otvarao, sudjelovao u igri, ali nije dobro reagirao tamo gdje napadač mora, a to je u gol prilici. Pauleta nije menadžer i nema nikakvog interesa da ugura nekoga u reprezentaciju, a na kraju krajeva niti mogu. Ako ti smeta moje pisanje, slobodno me blokiraj.Papastathopoulos je napisao/la:Nisam nista rekao za Kerlu, vidis da sam boldovao dio posta
Covjek sam sebe pljuje da ga nije bilo na terenu, al Pauleta svoje pa svoje da ga ubaci u repku
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
buric opet od prve minute za lech.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Topcagic ga zabi
U zadnje vrijeme igra standardno za Shakhtar

http://www.transfermarkt.de/mihret-topc ... eler/53522

U zadnje vrijeme igra standardno za Shakhtar

http://www.transfermarkt.de/mihret-topc ... eler/53522
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jul 2014, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se nada da ce andrej biti pozvan ove godine za bilo koju utakmicu od strane papeta, on je lud. Nema nista od te ljubavi
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Goalgetter
- Kontakt:
FS Srbije navodno vec radi na tome da dovedu Modica, pise Avazov Sport.
Buric opet brani odlicno u jednom Lechu evo pobjedili ljudi 3:0 i opet nije primio gola

Dali gleda neko Scuka kako igra protiv Sirokog ??

Dali gleda neko Scuka kako igra protiv Sirokog ??
buric nije imao mnogo posla veceras, ali nula je nula.
Da ne zaboravim, sve čestitke portalu sportsport.ba koji je bio glavni inicijator i posrednik u akciji 'Mario Vrančić'.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mario-vr ... eve/136446" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mario-vr ... eve/136446" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lech je jedan jako respektabilan klub drugi najbolji u jednoj Poljskoj. Konstantno su ucesnici Evropskih natjecanja ili su jako blizu tome. Izgube u zadnjem kolu itd.. U prosloj utakmici u gostima Buric opet nije primio golaSTEVIE je napisao/la:buric nije imao mnogo posla veceras, ali nula je nula.

Virtu4l konacno da sam docekao poziv Vrancica kojega sam toliko prizivao i hvalio kada drugi nisu

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
eh ako je ovo istina ona je i gotovo. Sumjam da ce se neko iz naseg saveza boriti za ovog momka.Goalgetter je napisao/la:FS Srbije navodno vec radi na tome da dovedu Modica, pise Avazov Sport.
Jarane nabio si mi komplekse sa njim, kad god se on spomene ja se sjetim tebeAjax je napisao/la:Virtu4l konacno da sam docekao poziv Vrancica kojega sam toliko prizivao i hvalio kada drugi nisu![]()
Ako je ovo istina ovo je odlican potez Selektora. Samo da se ne produzi sa tim papirima.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako odlican potez selektora, ako se Virtu zahvaljuje portalu?
Malo smo kontradiktorni
Malo smo kontradiktorni

Jedini je "problem" sto je Vrancica ili Prcica vidim u paru sa Besicem na zadnjem veznom umjesto Medunjanina.Virtu4l je napisao/la:
Jarane nabio si mi komplekse sa njim, kad god se on spomene ja se sjetim tebe

Sto je tice Modica pozvat ga protiv Andore. Ako se ne odozove zbog neke povrede. Pozvati ga jos jednom. Ako se ne odozove i tada

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jul 2014, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Aco, jel' vam Juka pomogao 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
buric bi trebao biti no. 2 u repki ali svi znamo da tako nece biti..Ajax je napisao/la:Lech je jedan jako respektabilan klub drugi najbolji u jednoj Poljskoj. Konstantno su ucesnici Evropskih natjecanja ili su jako blizu tome. Izgube u zadnjem kolu itd.. U prosloj utakmici u gostima Buric opet nije primio golaSTEVIE je napisao/la:buric nije imao mnogo posla veceras, ali nula je nula.![]()
Virtu4l konacno da sam docekao poziv Vrancica kojega sam toliko prizivao i hvalio kada drugi nisu![]()
Ako je ovo istina ovo je odlican potez Selektora. Samo da se ne produzi sa tim papirima.
Ako budemo cekali Andoru moze biti vrlo lako kasno Marko stize na Kosovo. Momka pozvati odmah protiv Kipra, dati mu 2 minute i vozdra.Ajax je napisao/la:Jedini je "problem" sto je Vrancica ili Prcica vidim u paru sa Besicem na zadnjem veznom umjesto Medunjanina.Virtu4l je napisao/la:
Jarane nabio si mi komplekse sa njim, kad god se on spomene ja se sjetim tebe![]()
A Pjanketa na Misketovoj poziciji.
Sto je tice Modica pozvat ga protiv Andore. Ako se ne odozove zbog neke povrede. Pozvati ga jos jednom. Ako se ne odozove i tada![]()
Daleko je on jos od igraca kakvog ga ovdje predstavljate da ga je ( ako je ) potrebno moljakati. Ima on jos jako puno posla ispred sebe da napravi nesto u svom klubu. Normalno da na pocetku priprema dobije 10-20 minuta u ovim laksim utakmicama. Halilovic je naprimjer neuporedivo bolji igrac od njega.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
pa šta ako bude kasno.TMovac je napisao/la: Ako budemo cekali Andoru moze biti vrlo lako kasno Marko stize na Kosovo. Momka pozvati odmah protiv Kipra, dati mu 2 minute i vozdra.
podsjetio bih vas da su najbolji sportisti ove zemlje oni ljudi koje nije trebalo mliti niti se bojati da ćemo zakasniti. Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić......ne postoji nitko ko je vrijedan da ga se moli. Nitko....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.