FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav Mekić, pijanica, ološ, ulizica, Jamak je u lošoj formi pored njega, ulizivao se pitarima, sad se ulizuje nama, bolje da Šaban igra nego ovaj mazlum
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
ma nije tezak pricali smo o tome vec duze vrijeme samo raji treba bas dugo da skonta meni je sad svejedno vala jer znam da nam spasa nema ni na koji nacin samo mi zao brace koja se jos necemu nada
Odma pljuvanje i pitamo se neke stvari. Sreća pa se ne dešava što velika većina želi.
Ovo nije tačno.caki1921 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:38Ma ljudi moji, ovo je tuga i žalost, ponovno “propast” ..
Dok se drugi tako reci pišaju po nama, evo Borac prva liga, ispadanje pa opet vracanje, i odjednom se bori za titulu, Europu, kupuje i placa igraca u Premijer ligi, prodaje Danilovica za pola miliona ..
Sarajevo daleko ispred nas, nazalost ..
Jedna Tuzla koja je nastala prije nekoliko godina takodjer dovodi neka imena, imaju neke uslove ..
O Zrinjskom ne treba ni pricat ..
Zalosno, nas igraci pljuju po medijima, brukaju nas, pricaju o tuzbama, a istom tom Lendricu su Željo i Osim pomogli kada ga nitko nije htio, pa i na pocetku ove sezone kad su ga ti neki agenti izigrali za Švicu ..
Koma, okej Štila, Zec, i slicni, nisu u nekoj formi, a zasto nikada nisu ni pokrenuli slicnu pricu? A vjerujem da su itekako osteceni ..
Lendric nakon onog ispada, psovanja, skidanja dresa, nije nikako smio biti vracen ..
Okej Mekic, zna Premijer ligu, ali sta je sa drugim stvarima? Nema organizacije, PR kao da ne radi, nema objava nekih, igraci rade i pricaju sta hoce, dok su prije nekoliko sezona mogli to, ali malo sutra, odmah ajde juniori ..
Tuzno, gubimo se, jedan od najvecih klubova na Balkanu, sto ce gotovo svi potvrditi (kakvo Sarajevo, Zrinjski, Borac i te ekipe), Velež, Sloboda i Željezničar su klubovi za koje svi znaju !
I da padnemo ovako? Zasto se ne dozvoli da neko udje u klub? Siguran sam da tu ima ljudi, bivsih igraca, trenutnih (Džeko) koji bi itekako pomogli klubu (savjeti, organizacija, novac) da se vidi neki zdrav plan, ideja i slicno ..
Ali ovako, tuga, zalost, plac![]()
Prije bih rekao da bi bilo bolje da se desava ono sto velika vecina zeli.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
pa veoma jednostavno kad raja samo slusa negativu i negativu iz i oko kluba logicno je da ni na forumu neće cvjetati ruže .
Da smo imali samo jednu pozitivnu vijest iz kluba osim uskracivanja cestitke veselom kud i kamo bi bolje raspoloženje bilo
Ja sam razumio kao velika vecina navijaca, a ne ljudi na ovom forumu. Bilo kako bilo nece biti nista bolje.
Sto se tice dolaska Nedima ravna linija trenutno. Kad se gledaju kvaliteti nije to ni veliki skok nit pada u odnosu na ono sto imamo. Mozda ko da dupliras Boju cisto da imas jos jednog. To ponasanje sto se naveli i te stvari nisam upoznat iskreno i za sada se necu na to osvrtati jer bi bilo da mlatim napamet.

Sto se tice dolaska Nedima ravna linija trenutno. Kad se gledaju kvaliteti nije to ni veliki skok nit pada u odnosu na ono sto imamo. Mozda ko da dupliras Boju cisto da imas jos jednog. To ponasanje sto se naveli i te stvari nisam upoznat iskreno i za sada se necu na to osvrtati jer bi bilo da mlatim napamet.
jednostavno covjek poravni kad vidi da sve ide u 3pm vidio davno pisao o tome da mi se ne svidja jest da mi je zao al da sad umirem od toga necu i ne zelim kad vidim likove i osobe u klubu koji su zaduzeni da sve ide normalno zaboli lijepi racku za sve zasto covjek da se nervira
jedino mi zao brace koju ovo pogadja bas i tjt
Čuj nema nam spasa.... E svašta ovdje pročitati.
Blago tebi,ja muda svoja pojedo od muke hahahRobust je napisao/la: ↑11 jan 2021, 23:28jednostavno covjek poravni kad vidi da sve ide u 3pm vidio davno pisao o tome da mi se ne svidja jest da mi je zao al da sad umirem od toga necu i ne zelim kad vidim likove i osobe u klubu koji su zaduzeni da sve ide normalno zaboli lijepi racku za sve zasto covjek da se nervira
jedino mi zao brace koju ovo pogadja bas i tjt
100 godina kluba,90% se publika vraća od marta,trebalo da gori čitavu godinu,da bude 7-8 hiljada prosjek na tribinama,da se napravi hajc među rajom,da proslavimo ovaj jubilej kako dolikuje.Ali mi smo za uzvrat dobili mekiće,sarvane,tužbe od naših igrača,podjele na osima i misimovića,9 bodova zaostatka za prvim,..
Ma kako da mi bude svejedno,fuj!
1921
Iskreno nikakav napredak u zadnjih par godina u administraciji još manje, a igri eto kao neki napredak ako se to može nazvati napretkom
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Napredak u igri, ali u igri prosle sezone.

Halalite zbog upada na temu, evo vam par slika vasih igrača koji imaju face sa PES2021 ako koga zanima i ako već niste vidjeli:
Najbolje ocijenjeni su vam Zec, Bojo, Hajdarevic sa 68.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Prepada me ovaj lik Ermina, ako je ovo on na drugoj slici.

Hvala ti.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Sve se da rješiti pa i ovo stanje u klubu.Navijači su Želju održali svih ovih 100 godina i održat će i narednih 100 samo što nama treba vremena da skontamo neke stvari i da se pokrenemo.Da nema ovih foruma i društvenih mreža i da se raja ne prazni preko njih davno bi se ovo u Želji i oko Želje raščistilo.
Razočarenje je ogromno.Amar je puno obećavao pri preuzimanju funkcije i ništa se od toga nije ostvarilo.I ne da se nije ostvarilo već smo dobro nazadovali u svim segmentima.Mislim da je i njegov kredit kod raje pri kraju...Bit će ovo burna godina za sve nas...
Razočarenje je ogromno.Amar je puno obećavao pri preuzimanju funkcije i ništa se od toga nije ostvarilo.I ne da se nije ostvarilo već smo dobro nazadovali u svim segmentima.Mislim da je i njegov kredit kod raje pri kraju...Bit će ovo burna godina za sve nas...
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Paromlinac, strahmeipomisliti i 40 gostiju.