Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Spominjao se za vrijeme Ace Petrovica, ali tad smo dobili Stipanovica, a na playu vec imali Wrighta i Gordica..Nemanja86 je napisao/la:je l imao savez nekad kontakt sa Ratkovicom, vidim da je rođen u Gradačcu, vjerujem da je moglo biti neke saradnje...
Harun ga je pokusao dovesti, pogotovu jer mu je otac u oruzanim snagama, ali njega zanima samo srbijaEthel je napisao/la:Spominjao se za vrijeme Ace Petrovica, ali tad smo dobili Stipanovica, a na playu vec imali Wrighta i Gordica..Nemanja86 je napisao/la:je l imao savez nekad kontakt sa Ratkovicom, vidim da je rođen u Gradačcu, vjerujem da je moglo biti neke saradnje...
Jadni su to fazoni, tek nakon odredjenog perioda ce se moci komentarisati bilo sta. Nije lijepo da se radujes necijoj nesreci, a sve ovo nista ne mora da znaci. Ja nikakve veze sa Sulejmanovicem nemam (sto ti ocigledno mislis, a to si i pricao kada je nedavno bila prica on-Halilovic), osim sto mi je momak drag iz vise razloga. Miralem mi je takodjer drag, ali i dalje stojim iza svojih rijeci da je Emir kvalitetniji igrac od njega, a vidjecemo hoce li se pokazati jesam li upravu.remA1 je napisao/la:Pojeo bi Halilovića 1 na 1
Zato sto ih mi prvo napusemo u mega talente, a zatim sto vecina nasih talenata igra u losim sredinama za razvoj.Rokoko87 je napisao/la:Nikad neću shvatiti kako ovi igrači koji se odluče igrati za nas, a slove za neke talente, odjednom postanu izgubljeni i slično.
mirzatele je napisao/la:Ma ja, tek 21 godina momku, veliki talenat, ima vremena. Ko da moze igrati u prejakoj aba ligi sa samo 21 godinom.
.Federer17 je napisao/la:Jadni su to fazoni, tek nakon odredjenog perioda ce se moci komentarisati bilo sta. Nije lijepo da se radujes necijoj nesreci, a sve ovo nista ne mora da znaci. Ja nikakve veze sa Sulejmanovicem nemam (sto ti ocigledno mislis, a to si i pricao kada je nedavno bila prica on-Halilovic), osim sto mi je momak drag iz vise razloga. Miralem mi je takodjer drag, ali i dalje stojim iza svojih rijeci da je Emir kvalitetniji igrac od njega, a vidjecemo hoce li se pokazati jesam li upravu.remA1 je napisao/la:Pojeo bi Halilovića 1 na 1
Trenutno korisnika/ca: 231983, alemsa, TripleThreat i 9 gostiju.