Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

blaugrana1899
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la blaugrana1899 » 18 avg 2011, 01:24

strasno koji amateri :D ahahahah nisam se ismijo vako ne pamtim hvalaa pozz

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 18 avg 2011, 01:24

Nikad nismo bili jaci, nemojte nasjedati na provokacije ove djecurlije. Ovo je i onako nebitno, ne znam ni dobiva li se pehar. Nisam bio toliko ni iznerviran oko ishoda, iznervirah se bezveze citajuci mucke i provkatorske postove.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 avg 2011, 01:24

E moja djeco hoćete li ikad doći pameti ,ima li vam išta bitnije u životu od Reala i Barce ima bogami i drugih stvari ,hej kakvim se vi glupostima opterećujete .

Čuj onog jel vas stid ,pa koji smo to mi i vi faktor pa da nas bude nešta stid ,dobijaju tolike milione nek igraju neću se ja za njih crveniti ,i brinuti kome će Pepe slomiti nogu ili ko će njemu ,bolime briga nek se svi međusobno poubijaju mene ne interesuje .

A vi se ovdje više svađate i prepirete ,nego da ste igrali večeras jbt.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 avg 2011, 01:25

yasminho je napisao/la:
jesi li se to nasao uvrijedjen za ove majmune posto vidim nick ti je Marcelo???
Nastavi da jedes banane dzunglasu!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zasto si rasista :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2011, 01:25

Sve shvatam al za ovo utakmicu reci da je barcelona dominirala :P
mislim,stvarno?

Ko ne vidi napredak il je ćorav il je glup il..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 18 avg 2011, 01:28

legenda reala je napisao/la:E moja djeco hoćete li ikad doći pameti ,ima li vam išta bitnije u životu od Reala i Barce ima bogami i drugih stvari ,hej kakvim se vi glupostima opterećujete .

Čuj onog jel vas stid ,pa koji smo to mi i vi faktor pa da nas bude nešta stid ,dobijaju tolike milione nek igraju neću se ja za njih crveniti ,i brinuti kome će Pepe slomiti nogu ili ko će njemu ,bolime briga nek se svi međusobno poubijaju mene ne interesuje .

A vi se ovdje više svađate i prepirete ,nego da ste igrali večeras jbt.
konacno pametan post !
POTPIS KO MUNARA !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 avg 2011, 01:28

Sto se tice nase igre reci cu sam odlicno , odlicno ,odlicno ...ovo je nesto malo vise od prijateljske utakmice tu negdje...Ali igra me odusevila...Ronaldo je izjavio da zeli svoj 100ti gol u dresu Reala zabiti na Camp Nou , a to je i uspio...

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 18 avg 2011, 01:28

ek0 je napisao/la:Nikad nismo bili jaci, nemojte nasjedati na provokacije ove djecurlije. Ovo je i onako nebitno, ne znam ni dobiva li se pehar. Nisam bio toliko ni iznerviran oko ishoda, iznervirah se bezveze citajuci mucke i provkatorske postove.
Eto kakav si navijac svog amaterskog kluba, ne znas ni dali se pehar dobija.....
ccc, sve sama balavurdija, al i ne cudi me jer je ovo tema gancija iz madrida! :lol: :lol: :lol: :lol:

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 18 avg 2011, 01:28

DesimaL je napisao/la:[youtube][/youtube]
:D :D :D :D :D :D :D :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 18 avg 2011, 01:29

Bravo Realu, nadigravao se 180 minuta.

Bravo Barceloni koja je u uzvratu pokazala mnogo više.

Čestitam njima, čestitam Realu

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 18 avg 2011, 01:30

xaviesta je napisao/la:
yasminho je napisao/la:
Zasto si rasista :mrgreen:
hahahahahahahahaha, reci Marcelu da je majmun moze donekle biti i vrijedjanje majmuna!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2011, 01:31

tyler durden je napisao/la:ovaj pepe je NAJVECA MORONCINA na svijetu! dabogda otisao iz reala sutra! :evil: :evil:
a i marcelo izgorio idi lijeci se,pa dodi!koji im je racq! :twisted:
brukamo se samo tako!bem ti fudbal! :twisted: :|
Svaka cast za ovo gore. Ok je i izgubiti ali izgubiti ko heroji, a ne ovako i na ovaj nacin. Sve je kriv Mou. Ne mogu da vjerujem da je uporan u tim nekorektnostima i grubostima. Sad sem Pepea i Kedira i Marcelo pocinju tu igru. Sramota. Nocas je i Barsa bila neobicno mnogo gruba, ali ovo sto ovi ciljano rade to nije dobro. Sve se to i nad Ronaldom moze uraditi, ali Alves se nije pokazao kao ovi gore izrodi..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 18 avg 2011, 01:32

yasminho je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:
yasminho je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem, pa koji je ovo put da vas Barca pravi budalama???
Nekad davno sam napisao da ce vama Malaga derati guzove i izgleda da sam u pravu!
Vasi igraci su zaista umobolesnici i psihijatrija je mala stvar, majmune iz zoo vrta dovesti da vam igraju za vas kvazi tim i igrali bi bolje, mada Marcelo i podsjeca na istu zivotinju! Za pepea ne bih da govorim taj je pogrijesio sport ocigledno! i naravno jos samo ovo: VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znas ni sta to znaci
:D :D :D :D :D
Bio i uvijek ce bit!!!!!

Start jest bio prestrasan,al jedan od igraca Barce je to zasluzio,jer citavu utakmicu konstantno padaju bez razloga...
Pa kad ce sudija vec svirat faul sto ne udarit igraca????
Samo mi zao sto je to bio bas Fabregas.Mislim da je danas najvise puta pao(bez potrebe) Mascherano(mislim da ce se uskoro pojavit i ta statistika,jer koliko pisete da je pep izmislio taj novi totalni fudbal,izmislio je i padanje na svaki kontakt,praveci time budale i od sudija i od UEFA-e)

A ova uvreda.....Odrasti.Vjerujem da si tek prohodo,doduse mozda si malo i stariji..max 13 god.Pa ipak si se sam konektovo i uso na forum.A jos i navijas za UEFA-ine epilepticare..uuuuuuuuuuuu :D :D :D :D :D
Sretno zmajevi!!

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 18 avg 2011, 01:33

Koliko puta je Messi zabio protiv vas ukupno? :shock: :D
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 18 avg 2011, 01:33

MARCELO je napisao/la: Bio i uvijek ce bit!!!!!

Start jest bio prestrasan,al jedan od igraca Barce je to zasluzio,jer citavu utakmicu konstantno padaju bez razloga...
Pa kad ce sudija vec svirat faul sto ne udarit igraca????
Samo mi zao sto je to bio bas Fabregas.Mislim da je danas najvise puta pao(bez potrebe) Mascherano(mislim da ce se uskoro pojavit i ta statistika,jer koliko pisete da je pep izmislio taj novi totalni fudbal,izmislio je i padanje na svaki kontakt,praveci time budale i od sudija i od UEFA-e)

A ova uvreda.....Odrasti.Vjerujem da si tek prohodo,doduse mozda si malo i stariji..max 13 god.Pa ipak si se sam konektovo i uso na forum.A jos i navijas za UEFA-ine epilepticare..uuuuuuuuuuuu :D :D :D :D :D
uuuu Ajdo, valja sutra na sastanak auuuuuu auuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2011, 01:34

Der_Bomber je napisao/la:Koliko puta je Messi zabio protiv vas ukupno? :shock: :D
Racunaj svaku tekmu - po jedan lob preko Ikera. Ja nemam vremena brojat golove.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 18 avg 2011, 01:34

bparena je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:ovaj pepe je NAJVECA MORONCINA na svijetu! dabogda otisao iz reala sutra! :evil: :evil:
a i marcelo izgorio idi lijeci se,pa dodi!koji im je racq! :twisted:
brukamo se samo tako!bem ti fudbal! :twisted: :|
Svaka cast za ovo gore. Ok je i izgubiti ali izgubiti ko heroji, a ne ovako i na ovaj nacin. Sve je kriv Mou. Ne mogu da vjerujem da je uporan u tim nekorektnostima i grubostima. Sad sem Pepea i Kedira i Marcelo pocinju tu igru. Sramota. Nocas je i Barsa bila neobicno mnogo gruba, ali ovo sto ovi ciljano rade to nije dobro. Sve se to i nad Ronaldom moze uraditi, ali Alves se nije pokazao kao ovi gore izrodi..
pa i ne bila grupa nije niko budala trpit da ga neko udara ko vola u kupusu bezveze -.-
marcela i pepea treba smirit u ringu ;)

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 18 avg 2011, 01:34

yasminho je napisao/la:
Eto kakav si navijac svog amaterskog kluba, ne znas ni dali se pehar dobija.....
strana 1304, moj drugi post ..
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 avg 2011, 01:34

Der_Bomber je napisao/la:Koliko puta je Messi zabio protiv vas ukupno? :shock: :D
Protiv njih je zabio 13 puta :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 01:35

13 golova/15 utakmica :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.