FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra sastanak Upravnog odbora,bice svega,ostavki parazita,novih ljudi u upravi,pojacanja 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
Đip je prethodnih sezona, što u kadetskoj, što u juniorskoj konkureniciji, nemilosrdno rešetao protivničke mreže, a jedno vrijeme je proveo i u kampu italijanske Sampdorije.
Ove sezone je u jesenjem dijelu Omladinske Premijer lige BiH zabio 10 golova i na drugom je mjestu liste strijelaca.
Ove sezone je u jesenjem dijelu Omladinske Premijer lige BiH zabio 10 golova i na drugom je mjestu liste strijelaca.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
zaboravio si ovo :padobranac1978 je napisao/la:Đip je prethodnih sezona, što u kadetskoj, što u juniorskoj konkureniciji, nemilosrdno rešetao protivničke mreže, a jedno vrijeme je proveo i u kampu italijanske Sampdorije.
Prema našim inoformacijama Đip se odlučio na odlazak s Grbavice nakon što se nije našao u autobusu za Pulu, gdje je seniorski tim Plavih otputovao na pripreme.

On je novi Smajo Mahmutovic, samo sto je Smajo extra decko za razliku od ovog klosarcicamangupp je napisao/la:zaboravio si ovo :padobranac1978 je napisao/la:Đip je prethodnih sezona, što u kadetskoj, što u juniorskoj konkureniciji, nemilosrdno rešetao protivničke mreže, a jedno vrijeme je proveo i u kampu italijanske Sampdorije.
Prema našim inoformacijama Đip se odlučio na odlazak s Grbavice nakon što se nije našao u autobusu za Pulu, gdje je seniorski tim Plavih otputovao na pripreme.
kao sto ni ermin zec nije zadovoljio

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma kakvi strumfovi, oni su i Dzeku klocem zvali 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Jel ovo sluzbena stranica opet u pogonu,mislim bila je stala kako je bila ova frka sa upravom a vidim sad da ima novosti 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nick je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:kao sto ni ermin zec nije zadovoljio![]()
![]()
nisu smjeli rizikovat imo problema sa srcem

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:nick je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:kao sto ni ermin zec nije zadovoljio![]()
![]()
nisu smjeli rizikovat imo problema sa srcem![]()
![]()
a zar se nikad ne zapitate sto kod vas nema takvih... 2 talenta vasa? skoro i alaim

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :
usput,alen skoro je sa 18-19 godina igrao u MARSEJU sa žorž veom,iako ja mislimd a si ti mlad da znas ko je ON!
REKAO BIHJ TI JOS NEKE STVARI ALI NEMOS TI TO SHVATITI

usput,alen skoro je sa 18-19 godina igrao u MARSEJU sa žorž veom,iako ja mislimd a si ti mlad da znas ko je ON!

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()
igrao

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Od igraca iz prosle juniorske generacije koja je osvojila duplu krunu( dupovac,trebinjac i ta ekipa ) ocekujem da bar 3 - 4 njih budu standardni u prvoj postavi FKS za 3 godine a da se jedan ili dvojica prodaju u Europu i da Sarajevo zaradi po 500k eura pojedinacno. Ovdje prvenstveno mislim na K.Handzica i jos jednog mozda...
Odavno nismo imali bolju generaciju juniora,a kako mi se cini i ovi mladji su na dobro putu da od njih bude nesto za 6-7 godina
Odavno nismo imali bolju generaciju juniora,a kako mi se cini i ovi mladji su na dobro putu da od njih bude nesto za 6-7 godina
od jedne generacije tesko da vise od 2 uspiju... puno toga utice,90% ih nikad ne uspije doci do izrazajasamosarajvo je napisao/la:Od igraca iz prosle juniorske generacije koja je osvojila duplu krunu( dupovac,trebinjac i ta ekipa ) ocekujem da bar 3 - 4 njih budu standardni u prvoj postavi FKS za 3 godine a da se jedan ili dvojica prodaju u Europu i da Sarajevo zaradi po 500k eura pojedinacno. Ovdje prvenstveno mislim na K.Handzica i jos jednog mozda...
Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()
vama ili upravi dda se rastali ko 2003nanake je napisao/la:Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()

johnnyHZ je napisao/la:vama ili upravi dda se rastali ko 2003nanake je napisao/la:Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()
ne podjelit ce navijacima

Ma nek se rastale, al smo zato mi s njima triput bili ispred Vječne, a vi?johnnyHZ je napisao/la:vama ili upravi dda se rastali ko 2003nanake je napisao/la:Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()

Nama uzimaju, ali i daju. A vama samo uzimaju, levati jedni!
eno u sanu izasao tekst o ostavci baljka nadamo se da je istina:):)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Ako je u Sanu,slobodno znaj da nije istinaRule_hz je napisao/la:eno u sanu izasao tekst o ostavci baljka nadamo se da je istina:):)

Hajde lazare,hajde Lazare..
Biće vam jasno za koji dan,jesmo li dobili pare ili nismojohnnyHZ je napisao/la:vama ili upravi dda se rastali ko 2003nanake je napisao/la:Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE :![]()

Einigkeit und Recht und Freiheit
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, NazorUso, Tatamata1946 i 30 gostiju.