FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 24 jan 2011, 23:18

Sutra sastanak Upravnog odbora,bice svega,ostavki parazita,novih ljudi u upravi,pojacanja ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 24 jan 2011, 23:54

Đip je prethodnih sezona, što u kadetskoj, što u juniorskoj konkureniciji, nemilosrdno rešetao protivničke mreže, a jedno vrijeme je proveo i u kampu italijanske Sampdorije.

Ove sezone je u jesenjem dijelu Omladinske Premijer lige BiH zabio 10 golova i na drugom je mjestu liste strijelaca.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 25 jan 2011, 00:05

padobranac1978 je napisao/la:Đip je prethodnih sezona, što u kadetskoj, što u juniorskoj konkureniciji, nemilosrdno rešetao protivničke mreže, a jedno vrijeme je proveo i u kampu italijanske Sampdorije.

Ove sezone je u jesenjem dijelu Omladinske Premijer lige BiH zabio 10 golova i na drugom je mjestu liste strijelaca.
zaboravio si ovo :
Prema našim inoformacijama Đip se odlučio na odlazak s Grbavice nakon što se nije našao u autobusu za Pulu, gdje je seniorski tim Plavih otputovao na pripreme. :D

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 25 jan 2011, 00:20

mangupp je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:Đip je prethodnih sezona, što u kadetskoj, što u juniorskoj konkureniciji, nemilosrdno rešetao protivničke mreže, a jedno vrijeme je proveo i u kampu italijanske Sampdorije.

zaboravio si ovo :
Prema našim inoformacijama Đip se odlučio na odlazak s Grbavice nakon što se nije našao u autobusu za Pulu, gdje je seniorski tim Plavih otputovao na pripreme. :D
On je novi Smajo Mahmutovic, samo sto je Smajo extra decko za razliku od ovog klosarcica

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 jan 2011, 00:25

kao sto ni ermin zec nije zadovoljio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jan 2011, 00:27

Ma kakvi strumfovi, oni su i Dzeku klocem zvali :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2011, 00:28

Jel ovo sluzbena stranica opet u pogonu,mislim bila je stala kako je bila ova frka sa upravom a vidim sad da ima novosti :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jan 2011, 00:40

nick je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:kao sto ni ermin zec nije zadovoljio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:geek:

nisu smjeli rizikovat imo problema sa srcem :mrgreen: :D :mrgreen:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jan 2011, 00:58

Rule_hz je napisao/la:
nick je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:kao sto ni ermin zec nije zadovoljio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:geek:

nisu smjeli rizikovat imo problema sa srcem :mrgreen: :D :mrgreen:

a zar se nikad ne zapitate sto kod vas nema takvih... 2 talenta vasa? skoro i alaim ;) mi mozemo taj luksuz dopustit a vi kupite sto vam ostane...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 jan 2011, 01:24

da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE : :D
usput,alen skoro je sa 18-19 godina igrao u MARSEJU sa žorž veom,iako ja mislimd a si ti mlad da znas ko je ON! :roll:
REKAO BIHJ TI JOS NEKE STVARI ALI NEMOS TI TO SHVATITI :)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jan 2011, 01:30

johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE : :D
usput,alen skoro je sa 18-19 godina igrao u MARSEJU sa žorž veom,iako ja mislimd a si ti mlad da znas ko je ON! :roll:
REKAO BIHJ TI JOS NEKE STVARI ALI NEMOS TI TO SHVATITI :)

igrao :lol: sto jes jes,hajde potrudi se i nadji koji je klub pozitivno poslovo proslu sezonu... jesi li ti zvao fifu :mrgreen: i pitanje za kraj imas li preko 15 ali iskreno...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 jan 2011, 01:32

Od igraca iz prosle juniorske generacije koja je osvojila duplu krunu( dupovac,trebinjac i ta ekipa ) ocekujem da bar 3 - 4 njih budu standardni u prvoj postavi FKS za 3 godine a da se jedan ili dvojica prodaju u Europu i da Sarajevo zaradi po 500k eura pojedinacno. Ovdje prvenstveno mislim na K.Handzica i jos jednog mozda...
Odavno nismo imali bolju generaciju juniora,a kako mi se cini i ovi mladji su na dobro putu da od njih bude nesto za 6-7 godina

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jan 2011, 01:39

samosarajvo je napisao/la:Od igraca iz prosle juniorske generacije koja je osvojila duplu krunu( dupovac,trebinjac i ta ekipa ) ocekujem da bar 3 - 4 njih budu standardni u prvoj postavi FKS za 3 godine a da se jedan ili dvojica prodaju u Europu i da Sarajevo zaradi po 500k eura pojedinacno. Ovdje prvenstveno mislim na K.Handzica i jos jednog mozda...
Odavno nismo imali bolju generaciju juniora,a kako mi se cini i ovi mladji su na dobro putu da od njih bude nesto za 6-7 godina
od jedne generacije tesko da vise od 2 uspiju... puno toga utice,90% ih nikad ne uspije doci do izrazaja

nanake
Kontakt:

Post Postao/la nanake » 25 jan 2011, 01:56

johnnyHZ je napisao/la:da nema one zadruge za siromahe preko koje cetee dobiti NESTO para za Dzeku , cmizdrili bi ko p**** ali sreca vasa pa ima...al nemojte se nadati oonoj cifri,vec nazovete nekoga iz UEFE pa vidite da nije sve onako kako PISE : :D
Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 jan 2011, 02:07

nanake je napisao/la:
Reci nam ti kako je? Valjda Osim zna koliko ćemo dobiti. Ne ginu nam dva miliona kaemcica.
vama ili upravi dda se rastali ko 2003 :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jan 2011, 02:11

johnnyHZ je napisao/la:
nanake je napisao/la:

ne podjelit ce navijacima :lol: :lol:

nanake
Kontakt:

Post Postao/la nanake » 25 jan 2011, 02:14

johnnyHZ je napisao/la:
nanake je napisao/la:
Ma nek se rastale, al smo zato mi s njima triput bili ispred Vječne, a vi? :lol: :lol: :lol:

Nama uzimaju, ali i daju. A vama samo uzimaju, levati jedni!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jan 2011, 02:38

eno u sanu izasao tekst o ostavci baljka nadamo se da je istina:):)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 25 jan 2011, 02:47

Rule_hz je napisao/la:eno u sanu izasao tekst o ostavci baljka nadamo se da je istina:):)
Ako je u Sanu,slobodno znaj da nije istina :D
Hajde lazare,hajde Lazare..

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 25 jan 2011, 09:34

johnnyHZ je napisao/la:
nanake je napisao/la:
Biće vam jasno za koji dan,jesmo li dobili pare ili nismo ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, NazorUso, Tatamata1946 i 30 gostiju.