FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 07 dec 2016, 16:23

Dobar je Nerko, iskren da budem kada je tek dosao djelovao je totalno izgubljeno i amaterski, medjutim drasticno je digao svoju formu i kvalitet u posljednja 2 mjeseca. :opaopa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 dec 2016, 16:38

MortemHz je napisao/la:60 KM za clanove.
slika
:bale:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 dec 2016, 16:41

bodi123 je napisao/la:Dobar je Nerko, iskren da budem kada je tek dosao djelovao je totalno izgubljeno i amaterski, medjutim drasticno je digao svoju formu i kvalitet u posljednja 2 mjeseca. :opaopa:
imali smo i tehnički boljih krila ali njega i kad ne ide isforsira nešto zalaganjem, tip igrača kojeg svaki trener voli :thumbup:
kengur je napisao/la:Priznam da nam ta pozicija nije uopste kriticna, ali kontam, lik igrao za mladu repku i moze se jos slifovati jer nema puno godina. Bilo bi fino da Ordagic ne ode u Koreju nego nama.
pa to ti je opet investicija, trpljenje i ta priča hoće li ga krenut, period adaptacije i sl. dakle to nije pojačanje...to je investicija, ako otjeramo sva desna krila iz ekipe i njega dovedemo kao drugu opciju(a ne uzima Akademcu mjesto) onda ok....a ko bi pristao na to??
Ta strana mora biti kvalitetno zatvorena da bi imao tim za titulu i onda evropu...

Za Ordagića se priča svašta , ali pričalo se i ranije da je naš pa ode u Tuzlu, u svakom slučaju hoće vani da ga tušnu, ako sad ode vani vratiće se prije nego ode....lično ga ne mogu nešto, antipatičan mi mali....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 dec 2016, 16:44

DenchiNL je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Dobar je Nerko, iskren da budem kada je tek dosao djelovao je totalno izgubljeno i amaterski, medjutim drasticno je digao svoju formu i kvalitet u posljednja 2 mjeseca. :opaopa:
imali smo i tehnički boljih krila ali njega i kad ne ide isforsira nešto zalaganjem, tip igrača kojeg svaki trener voli :thumbup:
Da, bas to. Dosta pomaze odbrani, mnogo trke, truda i htjenja, pravo mi je postao drag igrac. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 dec 2016, 16:59

MortemHz je napisao/la:60 KM za clanove.
slika
Neko te ima, a to nisam ja :plac:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 07 dec 2016, 17:00

bodi123 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Da, bas to. Dosta pomaze odbrani, mnogo trke, truda i htjenja, pravo mi je postao drag igrac. :mrgreen:
Nas Alexis Sanchez :njanjanja: :njanjanja:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 07 dec 2016, 17:13

S.Babovic slobodan.

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 07 dec 2016, 17:20

ZeroStyle je napisao/la:S.Babovic slobodan.
On je slobodan igrac skoro godinu dana, mislim da on vise i ne zeli da igra fudbal a mi ga ne mozemo dovesti jer ga nasa liga uopste ne interesuje.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 07 dec 2016, 17:21

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 dec 2016, 17:31

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 dec 2016, 17:37

Sarajlijica1946 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/royston-dr ... eler/35631
desno krilo :njanjanja:
a jbg ti, pa jel se sjećaš njega uopšte?? počeo ko lijevi bek iz feyenoorda i hol.repke, pa otišo u Real defanzivno nula, slali ga po posudbama,
pa se pojavio u Evertonu po lijevom krilu igrao jedno vrijeme dobro , zadnje što sam vidio je u Anzhiju igrao dobro , ostale timove bira samo po lovi , frajer vodi 20 članova familije sa sobom, lud ko struja, mislim da je zadnje igrao po arabiji neđe....i dalje milione uzima....
jbg , ja se ne bi trijeznio do maja da nekog ovog tamnoputog zadnjeg veznog dovedemo, al iskreno o ovom i Dinamo samo može maštati a mi ni to ne možemo...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 07 dec 2016, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 dec 2016, 17:40

Kako se ne sjecam, bruka holNdana tad u realu igrala. Ovakvi igraci privlace pobliku, ko ne bi htio vjidjeti igraca koji je igrao u realu. To su neki vlazni snovi :opaopa:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 dec 2016, 17:57

slika

:salut:
ZZ

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 dec 2016, 18:06

zamišljam Rustema u ovom.... :urnebes: :clap:

Hoffenheim nedavno investirao u ovo i kažu drastično se popravila brzina baratanja loptom i tad su završili 9-ti u ligi (najbolji plasman u zadnjih 5 godina), ne znam koliko košta ali bi se isplatilo uložiti, a tek za Akademce pfffff :damn: :thumbup:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 dec 2016, 18:12

It ranges in price from $ 2.4 to $ 3.5 million.
mozemo stadion napraviti dok ovo kupis :lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 dec 2016, 18:15

Lakoste je napisao/la:
It ranges in price from $ 2.4 to $ 3.5 million.
mozemo stadion napraviti dok ovo kupis :lol:
ja jbt hahahaha

evo onda ovo bolje a samo joja

slika

dat špicevima i da oduče pucanje direkt u golmana više....

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 07 dec 2016, 19:31

Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj :urnebes: :mrgreen:
Sabrine mi moje!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 dec 2016, 19:34

BosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj :urnebes: :mrgreen:
Jes, pa bi izgorio i kanp i lopte i sve usliied neispravnih elektricnih instalacija :lol: :lol:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 07 dec 2016, 19:38

Sarajlijica1946 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj :urnebes: :mrgreen:
Jes, pa bi izgorio i kanp i lopte i sve usliied neispravnih elektricnih instalacija :lol: :lol:
Ma ne znaš ti električara Mehu iz Hrasnice, taman mu blizu Butmir, neće imati velike troškove prevoza. On i sin, i jos neki čovjek da improvizuje ovu konstrukciju i eto ga.
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.