FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 06 dec 2016, 18:20

Pantelija je napisao/la:PRODAJA preko FKS je pocela, comor itd ... tek cete da vidite
:kafa:

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 06 dec 2016, 18:20

Ovo nasi platili clanak da hocemo comu, pa da ga miske uzme i tako ih zajebemo :mrgreen:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 06 dec 2016, 18:23

Mortem, nadji sebi novi avatar molim lijepo :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 dec 2016, 18:25

Čomor je defanzivni zadnji vezni, to je kod nas rijetko ili nikako igrao, on nije desni bek i to neće igrati,
fino se razvio, ustalio, generalno sam protiv povratnika ali on je i jeftiniji i bolji od Rustemovića na poziciji koju Rustemović šatro zna igrati....

:kafa:

p.s. - vjerovatno provociraju jer nemaju nikakve info iz kluba, pa nebili neko izletio nešto, Čoma dobar :D :thumbup:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 06 dec 2016, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 dec 2016, 18:26

Koliko smo domacih tekmi odigrali u ovih osamnaest kola? Hvala :D

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 dec 2016, 18:27

De bha cemu tolika loziona, pa ni prvi ni posljednji koji se s nama povezivao... Caline zelje zna samo par ljudi i to oni koji treba da znaju. Da li ce mu ih ispuniti, ostaje da vidimo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 06 dec 2016, 18:29

Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko smo domacih tekmi odigrali u ovih osamnaest kola? Hvala :D
9 tekmi brate.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 dec 2016, 18:33

KenChoo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko smo domacih tekmi odigrali u ovih osamnaest kola? Hvala :D
9 tekmi brate.
Hvala

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 dec 2016, 18:39

zagorski je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ma ko još vjeruje ****, oni su konama k'o Marca Realu, a vidim da su oni prvi profurali ovu nebulozu. Klub poput Sarajeva ne smije bit zadovoljan prosječnim igračima prosječnih premijerligaša. Ako već dovodimo iz Premijer lige, to moraju bit' samo najbolji igrači kvalitetnijih ekipa, tipa Ordagić, Obradović, Jakovljević, Pirić...
Ocigledno cemo se prostirati koliko nam je jorgan dug. Najbolji iz Pl BiH idu vani ne ostaju u BiH.
I kada bi Comor dosao to bi bilo pojacanje kakav nam je trenutno igracki kadar u veznom redu.
:lol: :lol: :lol: :lol: Boze sacuvaj..
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 06 dec 2016, 19:06

MortemHz je napisao/la:Sarajevo će morati platiti ukupno 5.500 KM zbog susreta u sva tri nabrojana kola. Ekipa sa Koševa će morati platiti 1.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača na Koševu protiv Mladosti u 16. kolu, 2.000 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača i ubacivanja tvrdih predmeta u teren na gostovanju kod Metalleghea u 17. kolu i 2.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača na Koševu protiv Radnika u 18. kolu.
Protiv Radnika je bilo manje problemaricno, nego protiv Mladosti. Udar dva i cist vatromet. Kazne lupaju po slobodnoj procjeni. :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 dec 2016, 19:10

U odnosu na Rustema i Radovca, sad bi nam Emerson bio pojačanje. Idealno bi bilo da dođe Slaviša za SD, koji ima neke veze vani, pa da dođe superkvalitetan veznjak, kojeg će Čala procijenit, naravno. Ćevabdžija je odradio korektan prelazni rok na početku sezone al' njegov nivo je Premijer liga, on nije dovoljno jak da dovede Jajala, Benku il' Delača. Tu treba mangup s poznanstvima širom Evrope.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 06 dec 2016, 19:19

skoroalen je napisao/la:U odnosu na Rustema i Radovca, sad bi nam Emerson bio pojačanje. Idealno bi bilo da dođe Slaviša za SD, koji ima neke veze vani, pa da dođe superkvalitetan veznjak, kojeg će Čala procijenit, naravno. Ćevabdžija je odradio korektan prelazni rok na početku sezone al' njegov nivo je Premijer liga, on nije dovoljno jak da dovede Jajala, Benku il' Delača. Tu treba mangup s poznanstvima širom Evrope.
Ibrak je bio pravi mangup za ove stvari. Šteta što je đon kao osoba, ali on ima tu neku priču, koja svugdje prolazi.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 dec 2016, 19:21

kaladze je napisao/la:Coma je trenutno bolji od Rustema sto istini za volju i nije bas tesko.
**** ti fudbal kad ga svako prati. :(
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 dec 2016, 19:33

KenChoo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:U odnosu na Rustema i Radovca, sad bi nam Emerson bio pojačanje. Idealno bi bilo da dođe Slaviša za SD, koji ima neke veze vani, pa da dođe superkvalitetan veznjak, kojeg će Čala procijenit, naravno. Ćevabdžija je odradio korektan prelazni rok na početku sezone al' njegov nivo je Premijer liga, on nije dovoljno jak da dovede Jajala, Benku il' Delača. Tu treba mangup s poznanstvima širom Evrope.
Ibrak je bio pravi mangup za ove stvari. Šteta što je đon kao osoba, ali on ima tu neku priču, koja svugdje prolazi.
Upravo to, u njegovom mandatu je bilo odrona al' smo uboli i par kapitalaca. Kod nas je ime dosta važno, svi smo mi znali ko je Benko, ko je Jajalo... realno, ona oplodnja Gradačca je bila najviše zbog tog što je raja htjela da vidi Benku u akciji, mi smo tad bili u goroj situaciji na tabeli nego sad. Kad bismo sad doveli jako ime, nekog ko je poznat na ovim prostorima, protiv Viteza bi bilo 8 hiljada.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 06 dec 2016, 19:44

skoroalen je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
Upravo to, u njegovom mandatu je bilo odrona al' smo uboli i par kapitalaca. Kod nas je ime dosta važno, svi smo mi znali ko je Benko, ko je Jajalo... realno, ona oplodnja Gradačca je bila najviše zbog tog što je raja htjela da vidi Benku u akciji, mi smo tad bili u goroj situaciji na tabeli nego sad. Kad bismo sad doveli jako ime, nekog ko je poznat na ovim prostorima, protiv Viteza bi bilo 8 hiljada.
Znao je čovjek dovesti nema šta, bilo je i nekih amatera, ali Bože moj. Ne znam koliko je istina info za Vukičevića, ali ekstra bi bilo kad bi nam Slava stigao.

P.S. Maloprije je objavljen tekst na Sarajevo Balkan ako hoće neko neka vidi, reće mi haver za Saida. Mogao bi Said biti u full-u do Viteza, akoBogda.

kaladze
Kontakt:

Post Postao/la kaladze » 06 dec 2016, 20:09

franklampard8 je napisao/la:
kaladze je napisao/la:Coma je trenutno bolji od Rustema sto istini za volju i nije bas tesko.
**** ti fudbal kad ga svako prati. :(
Ako ti pratis de mi recu koji su to Rustemovi kvaliteti, on niti je organizator igre niti je neki razbijac protivnickih napada, pravi kardinalne greske prilikom predaje lopte cak i u nekim cistim situacijama. Tacan pas moze dati samo nazad kada loptu vrati stoperu, cak je i jedan Ivetic koji nije prosao pripreme sa ekipom korisniji na sredini terena od njega. Comora sam gledao u ove dvije utakmice protiv nas i protiv Zrinjskog i odigrao je sasvim solidno.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 dec 2016, 20:17

Rustem je kod nas ekvivalent Oscara u Chelseaju. Očito da treneri u njemu vide nešta što mi ne vidimo. Mislim da njemu fali neka klasa u sredini, Cimi je stasao uz Jajala, Radovac uz Cimija, a Rustem nema sa sobom takvog igrača, vratilo bi se njemu samopouzdanje kad bi imao nekog da mu ispravi eventualnu grešku. Ovako mu je zbog prozivki, doduše opravdanih samopouzdanje nula. Lijepo od Čale što mu vjeruje al' ovako muči i njega i nas.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2016, 20:21

skoroalen je napisao/la:Rustem je kod nas ekvivalent Oscara u Chelseaju. Očito da treneri u njemu vide nešta što mi ne vidimo. Mislim da njemu fali neka klasa u sredini, Cimi je stasao uz Jajala, Radovac uz Cimija, a Rustem nema sa sobom takvog igrača, vratilo bi se njemu samopouzdanje kad bi imao nekog da mu ispravi eventualnu grešku. Ovako mu je zbog prozivki, doduše opravdanih samopouzdanje nula. Lijepo od Čale što mu vjeruje al' ovako muči i njega i nas.
Conte je nasao pravu poziciju Oscaru ove sezone, zato Chelsea i dere onako. Istu poziciju bi trebao igrati i Rustem u FKS!
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 dec 2016, 20:24

joker90 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Rustem je kod nas ekvivalent Oscara u Chelseaju. Očito da treneri u njemu vide nešta što mi ne vidimo. Mislim da njemu fali neka klasa u sredini, Cimi je stasao uz Jajala, Radovac uz Cimija, a Rustem nema sa sobom takvog igrača, vratilo bi se njemu samopouzdanje kad bi imao nekog da mu ispravi eventualnu grešku. Ovako mu je zbog prozivki, doduše opravdanih samopouzdanje nula. Lijepo od Čale što mu vjeruje al' ovako muči i njega i nas.
Conte je nasao pravu poziciju Oscaru ove sezone, zato Chelsea i dere onako. Istu poziciju bi trebao igrati i Rustem u FKS!
slika
:bow: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 dec 2016, 20:25

Plavac, otkad je to Costa klupa :hmmmmm:

I zar se Rustemovic ne fura na Obi Mikela :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijelisampion, napoleon72 i 23 gosta.