Pantelija je napisao/la:PRODAJA preko FKS je pocela, comor itd ... tek cete da vidite

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pantelija je napisao/la:PRODAJA preko FKS je pocela, comor itd ... tek cete da vidite
9 tekmi brate.Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko smo domacih tekmi odigrali u ovih osamnaest kola? Hvala
HvalaKenChoo je napisao/la:9 tekmi brate.Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko smo domacih tekmi odigrali u ovih osamnaest kola? Hvala
zagorski je napisao/la:Ocigledno cemo se prostirati koliko nam je jorgan dug. Najbolji iz Pl BiH idu vani ne ostaju u BiH.skoroalen je napisao/la:Ma ko još vjeruje ****, oni su konama k'o Marca Realu, a vidim da su oni prvi profurali ovu nebulozu. Klub poput Sarajeva ne smije bit zadovoljan prosječnim igračima prosječnih premijerligaša. Ako već dovodimo iz Premijer lige, to moraju bit' samo najbolji igrači kvalitetnijih ekipa, tipa Ordagić, Obradović, Jakovljević, Pirić...
I kada bi Comor dosao to bi bilo pojacanje kakav nam je trenutno igracki kadar u veznom redu.
Protiv Radnika je bilo manje problemaricno, nego protiv Mladosti. Udar dva i cist vatromet. Kazne lupaju po slobodnoj procjeni.MortemHz je napisao/la:Sarajevo će morati platiti ukupno 5.500 KM zbog susreta u sva tri nabrojana kola. Ekipa sa Koševa će morati platiti 1.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača na Koševu protiv Mladosti u 16. kolu, 2.000 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača i ubacivanja tvrdih predmeta u teren na gostovanju kod Metalleghea u 17. kolu i 2.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača na Koševu protiv Radnika u 18. kolu.
Ibrak je bio pravi mangup za ove stvari. Šteta što je đon kao osoba, ali on ima tu neku priču, koja svugdje prolazi.skoroalen je napisao/la:U odnosu na Rustema i Radovca, sad bi nam Emerson bio pojačanje. Idealno bi bilo da dođe Slaviša za SD, koji ima neke veze vani, pa da dođe superkvalitetan veznjak, kojeg će Čala procijenit, naravno. Ćevabdžija je odradio korektan prelazni rok na početku sezone al' njegov nivo je Premijer liga, on nije dovoljno jak da dovede Jajala, Benku il' Delača. Tu treba mangup s poznanstvima širom Evrope.
**** ti fudbal kad ga svako prati.kaladze je napisao/la:Coma je trenutno bolji od Rustema sto istini za volju i nije bas tesko.
Upravo to, u njegovom mandatu je bilo odrona al' smo uboli i par kapitalaca. Kod nas je ime dosta važno, svi smo mi znali ko je Benko, ko je Jajalo... realno, ona oplodnja Gradačca je bila najviše zbog tog što je raja htjela da vidi Benku u akciji, mi smo tad bili u goroj situaciji na tabeli nego sad. Kad bismo sad doveli jako ime, nekog ko je poznat na ovim prostorima, protiv Viteza bi bilo 8 hiljada.KenChoo je napisao/la:Ibrak je bio pravi mangup za ove stvari. Šteta što je đon kao osoba, ali on ima tu neku priču, koja svugdje prolazi.skoroalen je napisao/la:U odnosu na Rustema i Radovca, sad bi nam Emerson bio pojačanje. Idealno bi bilo da dođe Slaviša za SD, koji ima neke veze vani, pa da dođe superkvalitetan veznjak, kojeg će Čala procijenit, naravno. Ćevabdžija je odradio korektan prelazni rok na početku sezone al' njegov nivo je Premijer liga, on nije dovoljno jak da dovede Jajala, Benku il' Delača. Tu treba mangup s poznanstvima širom Evrope.
Znao je čovjek dovesti nema šta, bilo je i nekih amatera, ali Bože moj. Ne znam koliko je istina info za Vukičevića, ali ekstra bi bilo kad bi nam Slava stigao.skoroalen je napisao/la:Upravo to, u njegovom mandatu je bilo odrona al' smo uboli i par kapitalaca. Kod nas je ime dosta važno, svi smo mi znali ko je Benko, ko je Jajalo... realno, ona oplodnja Gradačca je bila najviše zbog tog što je raja htjela da vidi Benku u akciji, mi smo tad bili u goroj situaciji na tabeli nego sad. Kad bismo sad doveli jako ime, nekog ko je poznat na ovim prostorima, protiv Viteza bi bilo 8 hiljada.KenChoo je napisao/la:Ibrak je bio pravi mangup za ove stvari. Šteta što je đon kao osoba, ali on ima tu neku priču, koja svugdje prolazi.skoroalen je napisao/la:U odnosu na Rustema i Radovca, sad bi nam Emerson bio pojačanje. Idealno bi bilo da dođe Slaviša za SD, koji ima neke veze vani, pa da dođe superkvalitetan veznjak, kojeg će Čala procijenit, naravno. Ćevabdžija je odradio korektan prelazni rok na početku sezone al' njegov nivo je Premijer liga, on nije dovoljno jak da dovede Jajala, Benku il' Delača. Tu treba mangup s poznanstvima širom Evrope.
Ako ti pratis de mi recu koji su to Rustemovi kvaliteti, on niti je organizator igre niti je neki razbijac protivnickih napada, pravi kardinalne greske prilikom predaje lopte cak i u nekim cistim situacijama. Tacan pas moze dati samo nazad kada loptu vrati stoperu, cak je i jedan Ivetic koji nije prosao pripreme sa ekipom korisniji na sredini terena od njega. Comora sam gledao u ove dvije utakmice protiv nas i protiv Zrinjskog i odigrao je sasvim solidno.franklampard8 je napisao/la:**** ti fudbal kad ga svako prati.kaladze je napisao/la:Coma je trenutno bolji od Rustema sto istini za volju i nije bas tesko.
Conte je nasao pravu poziciju Oscaru ove sezone, zato Chelsea i dere onako. Istu poziciju bi trebao igrati i Rustem u FKS!skoroalen je napisao/la:Rustem je kod nas ekvivalent Oscara u Chelseaju. Očito da treneri u njemu vide nešta što mi ne vidimo. Mislim da njemu fali neka klasa u sredini, Cimi je stasao uz Jajala, Radovac uz Cimija, a Rustem nema sa sobom takvog igrača, vratilo bi se njemu samopouzdanje kad bi imao nekog da mu ispravi eventualnu grešku. Ovako mu je zbog prozivki, doduše opravdanih samopouzdanje nula. Lijepo od Čale što mu vjeruje al' ovako muči i njega i nas.
joker90 je napisao/la:Conte je nasao pravu poziciju Oscaru ove sezone, zato Chelsea i dere onako. Istu poziciju bi trebao igrati i Rustem u FKS!skoroalen je napisao/la:Rustem je kod nas ekvivalent Oscara u Chelseaju. Očito da treneri u njemu vide nešta što mi ne vidimo. Mislim da njemu fali neka klasa u sredini, Cimi je stasao uz Jajala, Radovac uz Cimija, a Rustem nema sa sobom takvog igrača, vratilo bi se njemu samopouzdanje kad bi imao nekog da mu ispravi eventualnu grešku. Ovako mu je zbog prozivki, doduše opravdanih samopouzdanje nula. Lijepo od Čale što mu vjeruje al' ovako muči i njega i nas.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijelisampion, napoleon72 i 23 gosta.