Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
L_blancos je napisao/la:ma pusi **** i ti vise, jebla vas i psihijatrija i zatvor napusite se kurcaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Onog Marcela ravno u zatvor, krembil majmunski, Pepe je za njeg sv. Petar
[youtube][/youtube]L_blancos je napisao/la: ma pusi **** i ti vise, jebla vas i psihijatrija i zatvor napusite se kurca
Pošto navijam duže od 2 godine...nije.blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real
Za Real koji je Barcu u potpunosti nadigrao u prvoj utakmici i bio apsolutno ravnopravan protivnik u drugoj utakmici ili neki drugi????blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real
DIJETEmandraX je napisao/la:I ti ga brate presra sad, sto ti to treba?Blanco je napisao/la:Nije me stid zato sto samo zbog toga (zato sto sam navijac Reala) mi tvoja stara daje picke svaki drugi dan.blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real
Rec' cu ti preko pp (sutra, preko drugog acc-a), ne razumijes.mandraX je napisao/la:I ti ga brate presra sad, sto ti to treba?Blanco je napisao/la:Nije me stid zato sto samo zbog toga (zato sto sam navijac Reala) mi tvoja stara daje picke svaki drugi dan.blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real
Ne znas ni sta to znaciyasminho je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem, pa koji je ovo put da vas Barca pravi budalama???
Nekad davno sam napisao da ce vama Malaga derati guzove i izgleda da sam u pravu!
Vasi igraci su zaista umobolesnici i psihijatrija je mala stvar, majmune iz zoo vrta dovesti da vam igraju za vas kvazi tim i igrali bi bolje, mada Marcelo i podsjeca na istu zivotinju! Za pepea ne bih da govorim taj je pogrijesio sport ocigledno! i naravno jos samo ovo: VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ne valja kad ih oderes i ubijes u pojam sa 70% posjeda lopte...sad ne valja kad su ko fol nesto igrali pa opet izgubili..Blanco je napisao/la:
Ne bi mi bilo krivo da kada se sve sagleda Real nije zasluzio ovaj trofej, ali kad jeste, ne mogu tu nista. Jebote, nadigrali ih i na Bernabeuu i na Cigan Kampu i na kraju ovi ovako u svom ciganskom stilu dobiju.
MARCELO je napisao/la:Ne znas ni sta to znaciyasminho je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem, pa koji je ovo put da vas Barca pravi budalama???
Nekad davno sam napisao da ce vama Malaga derati guzove i izgleda da sam u pravu!
Vasi igraci su zaista umobolesnici i psihijatrija je mala stvar, majmune iz zoo vrta dovesti da vam igraju za vas kvazi tim i igrali bi bolje, mada Marcelo i podsjeca na istu zivotinju! Za pepea ne bih da govorim taj je pogrijesio sport ocigledno! i naravno jos samo ovo: VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.