NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
apropo relokacije u LA, ovaj twitter feed ja najbolj za tu temu:
https://twitter.com/LATimesfarmer
https://twitter.com/LATimesfarmer
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koga bi ti volio jesta u LA?
Ovi Ramsi se po meni prave ludi malo, nadam se da nece sa njima niko otici tamo ako budu oni isli jer ce ovi pokupiti navijace sve..
Nagovaraju ovog iz Chargersa hoce da ga izlevate, ne smiju sa Raidersima jer bi Raidersi imali podrsku u LA
Ovi Ramsi se po meni prave ludi malo, nadam se da nece sa njima niko otici tamo ako budu oni isli jer ce ovi pokupiti navijace sve..
Nagovaraju ovog iz Chargersa hoce da ga izlevate, ne smiju sa Raidersima jer bi Raidersi imali podrsku u LA
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 jan 2016, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ove godine, DL Alabame, je bila bolja od brat bratu 50% DL nfl ekipa. Robinson - Reed - Allen, će biti 1 - rounderi na draftu.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
meni je svejedno, dok god ne relociraju Želju meni je sve drugo pravotuzlak1987 je napisao/la:Koga bi ti volio jesta u LA?

yebem te željo oooooo

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
jestamaji je napisao/la:meni je svejedno, dok god ne relociraju Želju meni je sve drugo pravotuzlak1987 je napisao/la:Koga bi ti volio jesta u LA?

Max Allegri
Ma Chargersi i Ramsi u LA, a Raidersi nek prave novi stadion u Oaklandu.
Imaju više navijača tamo, nego ova dva kluba zajedno što su imala u San Diegu i S. Louisu.
JTŽ
Imaju više navijača tamo, nego ova dva kluba zajedno što su imala u San Diegu i S. Louisu.
JTŽ

Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 13 jan 2016, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
clemson je sinoć pokazao kako se igra protiv njih, nisu se baš proslavili. ovaj deshaun watson je neka mješavina cama newtona i russela wilsona, garantovan prvi pick dogodine!Rodman je napisao/la:Ove godine, DL Alabame, je bila bolja od brat bratu 50% DL nfl ekipa. Robinson - Reed - Allen, će biti 1 - rounderi na draftu.
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 13 jan 2016, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
nema mark davis para u tome je problem. on je NFL-ov puki siromahRodman je napisao/la:Ma Chargersi i Ramsi u LA, a Raidersi nek prave novi stadion u Oaklandu. Imaju više navijača tamo, nego ova dva kluba zajedno što su imala u SD i SL.

da ga puste u LA on bi prodao dio tima šefu disney-a i to bi išlo ko po loju. disney-a ne interesuje tim u oaklandu ni pišljiva boba

smorio me NFL , odo spavat

- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni trenutno u Oaklandu nemaju novca zajedno niti da naprave stadion od 50k.
A po procjenama ako se presele u LA fransiza ce ako vrijedi 500 mil vrijediti instant 750 mil
A po procjenama ako se presele u LA fransiza ce ako vrijedi 500 mil vrijediti instant 750 mil

Pa Watson je glavni krivac što se sinoć nisu vidjeli na terenu. Cijelu odbranu je pravio smiješnom. Odbrana Alabame, ove sezone, je bila jedna od najboljih ako ne i najbolja ikad u college footballu, kažu stručnjaci.jestamaji je napisao/la:clemson je sinoć pokazao kako se igra protiv njih, nisu se baš proslavili. ovaj deshaun watson je neka mješavina cama newtona i russela wilsona, garantovan prvi pick dogodine!Rodman je napisao/la:Ove godine, DL Alabame, je bila bolja od brat bratu 50% DL nfl ekipa. Robinson - Reed - Allen, će biti 1 - rounderi na draftu.
U otkucaju srca, bi zamjenio Bears DL, za ovu Alabama DL.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto znati ce se odluka ko seli za jedno pola sata-sat...
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vrijeme je i bilo 

Ako sam dobro skontao;
Ramsi idu odmah u LA, Chargersi imaju šansu da se pridruže za 1 godinu, Raidersi ostaju u Oaklandu.
Chargersi i Raidersi će dobiti 100 miliona $, za izgradnju novih stadiona, ako ostanu u istim gradovima, gdje su sad.
Ramsi idu odmah u LA, Chargersi imaju šansu da se pridruže za 1 godinu, Raidersi ostaju u Oaklandu.
Chargersi i Raidersi će dobiti 100 miliona $, za izgradnju novih stadiona, ako ostanu u istim gradovima, gdje su sad.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Ma nije fer realno, St. Louis grad pripremio da plati gradnju novog stadiona, dok San Diego i Oakland nisu, i njima odselise tim, cista politika.
Nista, treca po redu mrska ekipa, LA Rams, bljak.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vince Youngjestamaji je napisao/la:clemson je sinoć pokazao kako se igra protiv njih, nisu se baš proslavili. ovaj deshaun watson je neka mješavina cama newtona i russela wilsona, garantovan prvi pick dogodine!Rodman je napisao/la:Ove godine, DL Alabame, je bila bolja od brat bratu 50% DL nfl ekipa. Robinson - Reed - Allen, će biti 1 - rounderi na draftu.

Inače Ramsi su iz LA, neka ih tamo, St Louis je svakako grad Cardinalsa, Raidersi nek ostanu gdje i jesu, samo da dobiju novi stadion, a Boltsi isto trebaju ići u LA, taman je 2 ekipe dovoljno za grad takve veličine.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sve ovaj Kroenke kriv, potegao vezealemsa je napisao/la:Ma nije fer realno, St. Louis grad pripremio da plati gradnju novog stadiona, dok San Diego i Oakland nisu, i njima odselise tim, cista politika.
Iako je bilo logicno da se presele SD i Oakland jer ih gradovi nisu bili spremni ispostovati dok St Louis jest..
Samo su jos jedan grad razalosili u stilu Seattle Sonicsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.