Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Bilo je tacno 6 kartona, sto znaci da nije proslo 6+
- DrinaJedina
- Kontakt:
u premieru granica bila 5,5 znači ko je igr'o manje - pao 

kako da znam u premieru online koliko cu dobiti na sistemu lupam 10 od 15 ako pogodim trazenih 10 parova ??
6+ je 6 ili više tj. 5.5 višediplomatija je napisao/la:Bilo je tacno 6 kartona, sto znaci da nije proslo 6+
diplomatija je napisao/la:Bilo je tacno 6 kartona, sto znaci da nije proslo 6+

Ako misliš na tekmu Eve-Liv,tek sad vidim da je karton bilo ukupno 7,izvor zvanična stranica Premiershipa.
Ma bravo Arsenal,u 86.ga zabij

još Maribor je+e sebi mater
Zadnja izmjena: Believe, dana/u 23 nov 2013, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.
pa kako, al baš me zanima kako ja uvijek potrefim od 99 utakmica engleske lige na ps-u onu na kojoj ne bude nijedan gol, pa blekburne i redinge ebem vam rod
na drugom citavu poluvrijeme cekaš za 130 peterbrough i watford 3+ (pol 0-1) i oba tako završe

na drugom citavu poluvrijeme cekaš za 130 peterbrough i watford 3+ (pol 0-1) i oba tako završe

nema potpisa
- masteRofPoker
- Kontakt:
Fixevi * pogodeni parovi * ulog po kombinaciji.vecaveca je napisao/la:kako da znam u premieru online koliko cu dobiti na sistemu lupam 10 od 15 ako pogodim trazenih 10 parova ??
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- diplomatija
- Kontakt:
Pa eto odigraj u premieru Ako ti stoji u ponudi 6+ I Ako bude 6 pa vidjeces hoce Li ti isplatiti
-
- Kontakt:
Ajde Maribor Ajde Čukarički
- DrinaJedina
- Kontakt:
Meni se vazda isplatilidiplomatija je napisao/la:Pa eto odigraj u premieru Ako ti stoji u ponudi 6+ I Ako bude 6 pa vidjeces hoce Li ti isplatiti

U premieru je bila granica 5,5 i ako si igr'o više onda će te isplatiti 100%, ako si igr'o manje pao si k'o i ja

Prvi listic pros'o,sutra ce staviti na dinamo kvotu 1 i to je to,glupo sto ne mogu uzeti sad lovu al' et bolje da ne prokockam.

1946
ne kontam mnozi se ili sta ?masteRofPoker je napisao/la:Fixevi * pogodeni parovi * ulog po kombinaciji.vecaveca je napisao/la:kako da znam u premieru online koliko cu dobiti na sistemu lupam 10 od 15 ako pogodim trazenih 10 parova ??
Pa hajde Maribor,sve ti po spisku yebem 

You'll never walk alone.
- Consigliere
- Kontakt:
Sunderland dg- prvo skandalozan crveni za Browna, a zatim im ne svira cist penal... Prakticno me sudija oborio 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa da.vecaveca je napisao/la:ne kontam mnozi se ili sta ?masteRofPoker je napisao/la:Fixevi * pogodeni parovi * ulog po kombinaciji.vecaveca je napisao/la:kako da znam u premieru online koliko cu dobiti na sistemu lupam 10 od 15 ako pogodim trazenih 10 parova ??
Fix x ulog po kombinaciji x ukupni koeficijent tih 10 pogođenih parova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Necete vjerovati ja sinoc odigram sistem NBa 11/20 i na kraju dobijem nece vjerovati citav fening.

1946
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma na te koeficijente (1.85) moraš igrati barem 13/20 i nadati se da ćeš pogoditi 15.Head je napisao/la:Necete vjerovati ja sinoc odigram sistem NBa 11/20 i na kraju dobijem nece vjerovati citav fening.![]()

Naravno, igrati bez fikseva da ne biste dobili srčani ukoliko prođete razradu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Ma na te koeficijente (1.85) moraš igrati barem 13/20 i nadati se da ćeš pogoditi 15.Head je napisao/la:Necete vjerovati ja sinoc odigram sistem NBa 11/20 i na kraju dobijem nece vjerovati citav fening.![]()
![]()
Naravno, igrati bez fikseva da ne biste dobili srčani ukoliko prođete razradu.

1946
-
- Kontakt:
Zna li ko sta je sa ovom cibonom nikako ih ne mjenja sto ima 5 minuta 62-57 

Haman im nestalo strujekinder_jaje je napisao/la:Zna li ko sta je sa ovom cibonom nikako ih ne mjenja sto ima 5 minuta 62-57

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.