Sve kadet do kadeta.xbox je napisao/la:Poslije Ordagica,Zakarica jos jedna prinova na Grbavici Joco Stokic.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Das Ist Walter
Ne mora da znaci, sve zavisi kako ce se fizicki razvijati i u koji ce klub preci! Ako ode u Benficu ili Valenciu recimo ili uopste u te lige, onda su velike sanse da postane klasa!mma_hz je napisao/la: Nema sta prijatelju,povlacim sto sam rekao za Zivkovica..momak je pokazao da ce biti klasan igrac,..![]()
Medjutim, ako ode u Chelsea i ako ga oni budu slali po Sampdorijama itd (kao sto mediji pisu), onda postoji velika mogucnost da propadne...
Dosta je tu faktora u igri i sve je relativno. Samo je njegov talenat nesporan, a vrijeme je pred nama, pa cemo da vidimo...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Njega ne čini bolest lošijim igračem, dečko je fašista koji zaslužuje i gore stvari.MortemHz je napisao/la:Ma sta ce,nedavno je tek dosao ovdje..nije mu lakojoker90 je napisao/la:Lakse je njemu sa njegovim diabetesom, nego tebi tako udarenom u glavu.. Svaki post ti je neko sukanje nekom, nesta drsko, odvratno. Od spida i fantoma, do ismijavanja momka zbog bolesti kao da ga to cini losijim igracem.bagrcavi je napisao/la:šta će nam ovaj dijabetičar da ga po doktorima vodamo

DRUG NEBI TI PUNCA
Isto koliko je i taj stariji ciko sa tvog avatara osudjeni kriminalac
A dobro, to što pišeš više govori o tebi nego o tom čiki, ali Bože moj. Bitno je da nije fašista i ratni zločinac, za ostalo ćemo lahko.
DRUG NEBI TI PUNCA
Bilbija je inače ratni zločinac, u pelenama maljutkom upravljo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kako govori vise o meni?Jel se drzim cinjenica ili izmisljam nesto?bagrcavi je napisao/la:A dobro, to što pišeš više govori o tebi nego o tom čiki, ali Bože moj. Bitno je da nije fašista i ratni zločinac, za ostalo ćemo lahko.
I stariji za 25 godinajovanmaksimovic je napisao/la:3MortemHz je napisao/la:Poznate mitomanske...a razlika 2Orton je napisao/la:Kad vako citas o najtrofejnijem klubu u BiH imas dojam da ima 45 titula vise od prvog pratioca

- advanced1921
- Kontakt:
Evo ga, nakon 8 godina igraju kvalifikacije za LP i opet diskusija o Željiinom transfer roku... Ali hajde, skupilo se godina mudogriza pa sad isparava.
Najjači su ovi Tuzlaci što lafo pokušavaju provaliti. Silna i presilna Sloboda, pola godine najavljuju evropsku Slobodu, pola godine se raspadaju, a ustvari uvijek isti qrac. Slabija verzija Borca, oni bar nešto uzmu.
Neki ovdje misle da je bit samo pare imati, baš pare ljude kvare...
Koji prvi prestigne velikana s Grbavice u trofejnosti, tada pružam ruku. Do tada ismijavajte, pljujte, a onda nakon tri loša rezultata počnite opet pisati "Nikad mi necemo biti kao Zeljo"...
Što se tiče Tuzlaka, ne bih ni da raspravljam, oni definitivno nemaju pravo glasa!
Najjači su ovi Tuzlaci što lafo pokušavaju provaliti. Silna i presilna Sloboda, pola godine najavljuju evropsku Slobodu, pola godine se raspadaju, a ustvari uvijek isti qrac. Slabija verzija Borca, oni bar nešto uzmu.
Koji prvi prestigne velikana s Grbavice u trofejnosti, tada pružam ruku. Do tada ismijavajte, pljujte, a onda nakon tri loša rezultata počnite opet pisati "Nikad mi necemo biti kao Zeljo"...
Što se tiče Tuzlaka, ne bih ni da raspravljam, oni definitivno nemaju pravo glasa!
nije to bolest rijetka...
Imaju oni tih koji su upravljali,samo neznam kakav ce sad trans izbaciti i kome sada četnici trče po terenuHeller je napisao/la:Bilbija je inače ratni zločinac, u pelenama maljutkom upravljo

Zadnja izmjena: Anex, dana/u 20 jun 2015, 14:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Velikana i vanago pola im igrača pobjeglo zbog bijede i neimaštine a i ovi što su tu će na polusezoni na arbitražuadvanced1921 je napisao/la:Evo ga, nakon 8 godina igraju kvalifikacije za LP i opet diskusija o Željiinom transfer roku... Ali hajde, skupilo se godina mudogriza pa sad isparava.
A vi i dalje jedete svoja mu.da i strepiteAnex je napisao/la:Velikana i vanago pola im igrača pobjeglo zbog bijede i neimaštine a i ovi što su tu će na polusezoni na arbitražuadvanced1921 je napisao/la:Evo ga, nakon 8 godina igraju kvalifikacije za LP i opet diskusija o Željiinom transfer roku... Ali hajde, skupilo se godina mudogriza pa sad isparava.
Vidi se da NEZNAŠ.Anex je napisao/la:Imaju oni tih koji su upravljali,samo neznam kakav ce sad trans izbaciti i kome sada četnici trče po terenuHeller je napisao/la:Bilbija je inače ratni zločinac, u pelenama maljutkom upravljo
DRUG NEBI TI PUNCA
E čuj od njih neko strepilazar je napisao/la:A vi i dalje jedete svoja mu.da i strepiteAnex je napisao/la:Velikana i vanago pola im igrača pobjeglo zbog bijede i neimaštine a i ovi što su tu će na polusezoni na arbitražuadvanced1921 je napisao/la:Evo ga, nakon 8 godina igraju kvalifikacije za LP i opet diskusija o Željiinom transfer roku... Ali hajde, skupilo se godina mudogriza pa sad isparava.

Bez kojeg ni moj ni tvoj klub ne bi vidjeli Europe sem na slikama (nakon čega vas Tan ne bi ni kupio), bili bi ograničeni na ove naše njive a Brazil bi bio samo Brazil a ne nešto što nas učini ponosnim kada na Marakani pred Bog zna koliko ljudi na istoj i Bog zna koliko ljudi ispred TVa zasvira himna jedne nam jedine.Orton je napisao/la:Isto koliko je i taj stariji ciko sa tvog avatara osudjeni kriminalac
NFSBiH demantirao navode, **** u usta svima vama koji ste brujali o najvećem i najtrofejnijem klubu u BiH. Igrači nam bježe, nema se za vode a titulu ovjeriše 15ak minuta prije kraja, kako ste vi nesposobni

Sa ovim iz druge lige neću se ni raspravljat, Modriča Maxima veći klub od njih

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Slucajna greška docentubagrcavi je napisao/la:Vidi se da NEZNAŠ.Anex je napisao/la:Imaju oni tih koji su upravljali,samo neznam kakav ce sad trans izbaciti i kome sada četnici trče po terenuHeller je napisao/la:Bilbija je inače ratni zločinac, u pelenama maljutkom upravljo

Ma Gredić je sposoban a sve ostalo je talašika i to se vidi na svim poljimaAjzea je napisao/la:Bez kojeg ni moj ni tvoj klub ne bi vidjeli Europe sem na slikama (nakon čega vas Tan ne bi ni kupio), bili bi ograničeni na ove naše njive a Brazil bi bio samo Brazil a ne nešto što nas učini ponosnim kada na Marakani pred Bog zna koliko ljudi na istoj i Bog zna koliko ljudi ispred TVa zasvira himna jedne nam jedine.Orton je napisao/la:Isto koliko je i taj stariji ciko sa tvog avatara osudjeni kriminalac
NFSBiH demantirao navode, **** u usta svima vama koji ste brujali o najvećem i najtrofejnijem klubu u BiH. Igrači nam bježe, nema se za vode a titulu ovjeriše 15ak minuta prije kraja, kako ste vi nesposobni![]()

Jah eto zavisli smo od starca.Sutra kaze mijenja ustav a do podne i rjesava pitanje mosta na PeljescuAjzea je napisao/la:Bez kojeg ni moj ni tvoj klub ne bi vidjeli Europe sem na slikama (nakon čega vas Tan ne bi ni kupio), bili bi ograničeni na ove naše njive a Brazil bi bio samo Brazil a ne nešto što nas učini ponosnim kada na Marakani pred Bog zna koliko ljudi na istoj i Bog zna koliko ljudi ispred TVa zasvira himna jedne nam jedine.Orton je napisao/la:Isto koliko je i taj stariji ciko sa tvog avatara osudjeni kriminalac
NFSBiH demantirao navode, **** u usta svima vama koji ste brujali o najvećem i najtrofejnijem klubu u BiH. Igrači nam bježe, nema se za vode a titulu ovjeriše 15ak minuta prije kraja, kako ste vi nesposobni![]()

Moze Ivcho sve osim sponzora naci.
Pa šta da ti odgovorim na laži? Kontate ako ponovite bezbroj puta da će neko povjerovati u njih.
DRUG NEBI TI PUNCA
Svi smo mi insajderi sa Grbavicebagrcavi je napisao/la:Pa šta da ti odgovorim na laži? Kontate ako ponovite bezbroj puta da će neko povjerovati u njih.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.