1993 godište kao i Bouy.mdss je napisao/la:koliko ima godina Appelt

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
1993 godište kao i Bouy.mdss je napisao/la:koliko ima godina Appelt
al bi vjerovatno i primili barem jedan po utakmici...treba nam neko kvalitetniji od Pepea na ljeto i kvalitetnija prima punta...lijevi bek..da bi naći nekog kao Lichta ali da igra lijevo...dzenan01 je napisao/la:Buffon
Licht Barzagli Chiello Caceres
Pirlo Marcha Vidal
Fabio Vucko
Matri
Moja želja je vidjeti ovakav sastav barem jednom u sezoni. Mislim da ne postoji ekipa u Italiji kojoj ne bi zabili barem jedan go .
Buffon
Barzagli Bonucci Chiellini
Licht De Ceglie(Esti)
Pirlo Vidal Marchisio
Matri(Fabio) Vucko
Ovo je neki trenutno najjaci sastav za Milan . Ja bih bio zadovoljan i sa bodom, jer bi uz pobjedu u zaostaloj utakmici ostali na vrhu .
Čim su odgodili izjašnjavanje koje je već trebalo biti,na datum najvjerovatnije 2 dana prije utakmice mislim da je jasno da će igrati.sarajlija89 je napisao/la:Moggi kaze da ce Ibra igrati protiv nas...
Ma nek igra, ko ga jbe..ionako se nikad nije naigro protiv Chiellinija
Ja sam i odigrao 2, ali kreten predomislim se i stavim under 2.5 gola. Nek sam pao.Admir_Sa je napisao/la:kad ste toliko znali da ste jaci i da je roma taraba sto niste iskoristili kvotu od 2,8-3,0 koliko je bilo na juventus
kazna 3 utakmiceJuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]
ko da je iz Bosne
Licht., Vidal, Vučinić.Glupost je napisao/la:Dosta nas je i pisalo da je to vjerovatno glavni razlog sto Krasa i Elia ne igraju. Malo mi je to bezveze, pa moze valjda pustiti 2-3 strana igraca
Donji red, 3 po redu, ćelavi. Kako se zove ?BigBen je napisao/la:ima ovdje kvalitetnog materijala za buducnost, lijepo je biti Juventino![]()
http://www.transfermarkt.co.uk/en/joel- ... 47031.html" onclick="window.open(this.href);return false;harebianconero je napisao/la:Donji red, 3 po redu, ćelavi. Kako se zove ?BigBen je napisao/la:ima ovdje kvalitetnog materijala za buducnost, lijepo je biti Juventino![]()
nisam puno pratio njegove igra, ali ono sto sam danas vidio, po meni dosta lose odigrao. Mozda bolje informacije ima @oxygen...harebianconero je napisao/la:Kakav je on, hoćel biti šta od njega ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.