FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 27 avg 2025, 23:08

Beledija je napisao/la:
27 avg 2025, 18:30
Vrijeme je da neko izbaci neku informaciju o klubu. Jesu li se igrači odmorili od ubitačnog tempa mlađanih tušanjskih vedeta, pripremaju li taktiku za ranjenog rivala iz Banovića.
Nema se sta napisati, vjeruj da je bolja situacija bila 2010-te, kad smo igrali kantonalnu ligu. Nakon utakmice sa Slobodom ne zeli niko da dolazi u klubu, razlog ne treba ni pisati, jer valjda ti je jasno da je utakmica ( na nasu i Slobodinu zalost) namjestena.
Elvir Baljic

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 avg 2025, 01:01

TuzlaCityfighter je napisao/la:
27 avg 2025, 23:08
Beledija je napisao/la:
Vrijeme je da neko izbaci neku informaciju o klubu. Jesu li se igrači odmorili od ubitačnog tempa mlađanih tušanjskih vedeta, pripremaju li taktiku za ranjenog rivala iz Banovića.
Nema se sta napisati, vjeruj da je bolja situacija bila 2010-te, kad smo igrali kantonalnu ligu. Nakon utakmice sa Slobodom ne zeli niko da dolazi u klubu, razlog ne treba ni pisati, jer valjda ti je jasno da je utakmica ( na nasu i Slobodinu zalost) namjestena.
Balja nisi tako pisao prije dvije sezone kada je Sloboda ispala iz PL namjestaljkama u kojima ste i vi bili kao i komplet liga, sad glumite moralne vertikale kad vas Azmir spusta tamo odakle vas je i podigao.....
🔴⚫️

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 28 avg 2025, 09:01

Skver je napisao/la:
28 avg 2025, 01:01
Beledija je napisao/la:
Balja nisi tako pisao prije dvije sezone kada je Sloboda ispala iz PL namjestaljkama u kojima ste i vi bili kao i komplet liga, sad glumite moralne vertikale kad vas Azmir spusta tamo odakle vas je i podigao.....
Kao prvo TC nije izbacila Sloboda, vec Sloboda samu sebe, vrati se na tabelu pa pogledaj. Dobro znas da je Sloboda ovisila sama o sebi i svojim rezultatima. Uvijek sam pisao i pisacu protiv nepravde. Ovo sto radi nama sad, uradio je nekad vama i opet ce isto ponoviti Vama. Za razliku od Vas , kad je napustio i otisao, nas nece da pusti, jos uvijek je tu, i samo nam otezava. Sad potpisujem, nek nas pusti da se vratimo u bilo koju ligu, jer ovo nije rijesenje. Ako ne zelis vise, sretan put , mi svojim putem on svojim. Ova utakmica nije nikakva sramota TC ili Slobode, dobro sam gore napisao, ovo je sramota covjeka koji se zove Azmir Husic ! Da , zaöosno je da smo taoci jednog covjeka, koji je odlucio da kroji sportske rezultate ! Nakon ovog iskustva, iskreno od srca zelim da nikad ni jedan klub ne dodje u situaciju kao TC I Sloboda. Sve one pobjede, konferencijska liga, sva takmicenja PL BiH, nisu vrijedna krsa i smeca koje ce ostaviti iza sebe !
Elvir Baljic

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 avg 2025, 11:20

28 avg 2025, 09:01
Skver je napisao/la:
28 avg 2025, 01:01

Kao prvo TC nije izbacila Sloboda, vec Sloboda samu sebe, vrati se na tabelu pa pogledaj. Dobro znas da je Sloboda ovisila sama o sebi i svojim rezultatima. Uvijek sam pisao i pisacu protiv nepravde. Ovo sto radi nama sad, uradio je nekad vama i opet ce isto ponoviti Vama. Za razliku od Vas , kad je napustio i otisao, nas nece da pusti, jos uvijek je tu, i samo nam otezava. Sad potpisujem, nek nas pusti da se vratimo u bilo koju ligu, jer ovo nije rijesenje. Ako ne zelis vise, sretan put , mi svojim putem on svojim. Ova utakmica nije nikakva sramota TC ili Slobode, dobro sam gore napisao, ovo je sramota covjeka koji se zove Azmir Husic ! Da , zaöosno je da smo taoci jednog covjeka, koji je odlucio da kroji sportske rezultate ! Nakon ovog iskustva, iskreno od srca zelim da nikad ni jedan klub ne dodje u situaciju kao TC I Sloboda. Sve one pobjede, konferencijska liga, sva takmicenja PL BiH, nisu vrijedna krsa i smeca koje ce ostaviti iza sebe !
Nisam ni napisao da je TC izbacila Slobodu, Slobodu su izbacili oni koji su je vodili i koji je i sada muzu i opstruiraju.....Napisao sam sa ste ucestvovali u mutnim radnjama sa komplet ligom koja je sve osim fudbala....evo zna se ove godine Borac slavi 100 godina, uzimaju titulu, kup BiH, kup sumske, ako treba i bajramski turnir u SA ce uzeti uz pomoc prodanih balija i saveznika iz HDZ - a....Mozete vi pisati sta hocete, gledao sam utakmicu, mogli ste u zadnjem napadu izjednaciti, vas igrac fula 10 cm pored gola, to ni Mesi ne bi mogao fulati tako da je htio....druga stvar sto vam je ekipa ove godine skoro pa cijela U21 i tesko da ce te opstati, vjerovatno nije ni plan da ostanete u ligi.....Sto se tice Azmira mislim da vas je gruntovao 1/1 i klub i stadion i da ce te mu biti dozivotna igracka, niste ni mogli ni sanjati sta ce biti dok ste imali samo onu livadu...vama je kantonalna liga bila misaona imenica, a dogurali ste to Evrope, jedan Simin Han je igrao Evropu, jedno Jedinstvo iz Bihaca ne moze da igra PL.......Balja odvadite malo, covjek vas odveo tamo gdje niste ni sanjali......Niko nije bezgresan, pa ni Azmir.
🔴⚫️

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 28 avg 2025, 14:14

Uvijek je tako, kad se namješta kome odgovara žmiri na oba oka još stavi i vate u uši za svaki slučaj.@skver, nikad neznaju svi igrači za igre bez granica. TC ovakav kakav jeste pobijediće Sarajevo oko im 2 igrača opstruišu igru, pobijedit će Dinamo ako imaju 3 smetala a ni REAL SE nebi dobro proveo ako pola ekipe šeta.Ovdje je problem što se to dešava u PRVOM KOLU. Tri boda se uvijek mogu vratiti, sumnja ostaje i kad nije dokazana.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 28 avg 2025, 20:07

Pozdrav. Malo sam bio isključen. Nadam se da u subotu protiv Budućnosti uzimamo tri boda. Mogla se Sloboda pobijediti ali neka treba je podržati. Nama je namijenjena federalka. Nije ovaj tim previše loš.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 5 gostiju.