7Sabinho je napisao/la:Moze li doci pet hiljada dusa ako dobro odradimo transfer rok i ako budemo dobri na pripremnim utakmicama?TobeYarabi je napisao/la:svi na vitez!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
7Sabinho je napisao/la:Moze li doci pet hiljada dusa ako dobro odradimo transfer rok i ako budemo dobri na pripremnim utakmicama?TobeYarabi je napisao/la:svi na vitez!!!
8300MortemHz je napisao/la:7Sabinho je napisao/la:Moze li doci pet hiljada dusa ako dobro odradimo transfer rok i ako budemo dobri na pripremnim utakmicama?TobeYarabi je napisao/la:svi na vitez!!!
Grijesis, u top 5 je sigurno.Zukanovic je napisao/la:Balic nije u top 5 kad se gleda plata.
Mislim da je taj trener koji ti je to rekao dosta upravu, mislim da je raja previse na zub uzela momka da je to nenormalno, sad sam nakon dvije godine bio na istoku, a mislim da ce proci jos toliko kad ponovo budem na istoj, Strasno je sta njih nekolicina uz lazni podsmijeh jednog dijela navijaca oko njih, nisu psovali cijelu tekmu Rustemovicu pa i Hebibovicu i jos mnogim drugim. Takvi i njima slicni ljudi su na isti nacin se odnosili i prema Suljicu, pa Stojcevu itd itd.ado-hz je napisao/la:Danas u razgovoru sa jednim od nasih trenera dotaknemo se raznih tema, od igraca, pojacanja. kampa, navijaca, zalaganja na terenu bla bla....pa tako ne red dodje i jedan meni zanimljiv nas igrac a rijec je o Edinu Dini Rustemovicu. Moram da priznam da nisam tip navijaca koji na utakmici casti igrace NASE raznim psovkama, ne znam zasto al jednostavno to ne radim. Moji su tj nasi su pa da su od govana. Al moram proznati da Rustemovic niti je po mom ukusu niti je kalibar za nas klub. U razgovoru sa nasim trenerom da ga ne imenujem jer to nije toliko ni vazno, kaze on meni pa Dino je po nama bio najbolji u Travniku uz Dulju. Sve njihove napade je presjekao, zatim sansu Crnkica protiv Radnika je maestralno petom odigrao, i ne razumije zasto su ga navijaci uzeli na zub. Ja nesto kontom pa eto neka je sve to i tacno, neka je svaki napad protivnika presjekao i zaustavio, vise od 50% tih lopti je probao protivniku u roku od 2sekunde. Pitam se jel to ja i svi mi(vecina) nesto drugo vidimo, tj ne vidimo dobro sto oni vide???
Usput da jos dodam kako mi je rekao Balic je vjerovatno bivsi kako stvari stoje....razlog PRESKUP za nas. Eto pozzz bordo braci
Bravo, bas tako, nama je glavno otjerati odmah pola ekipe, a na greskama jos nismo nista naucili...strasnoooGeneral61 je napisao/la:Cudna su ova nasa raja. Od jučer citam ove postove i vidim pojedinci ponovo pozivaju na tjeranje igrača, raskide ugovora , posudbe i sl.Zagovara se dovodjenje novih tzv.EXTRA pojačanja i to njih 5-6 najmanje. Upravo sada kad je Cala stvorio koheziju u ekipi, kada se zna tačno ko sta i gdje igra , ponovo se traži faktički rasformiranje te ekipe koja igra odlično, koja gine na terenu i dovođenje zvijezda, extra klasa koje ce statirati na terenu i živjeti od jednog poteza u 5 utakmica / kao Dulja u početku prvenstva/.U cemu je tajna uspjeha Zrinjskog? U ekipi koja se godinama ne mijenja nego planski popunjava.Titule se ne osvajaju tako da nagomilas 6,7 zvijezda nego ako gines za svaku loptu kao što Sarajevo igra u posljednje vrijeme. Mi prvo moramo PRODUŽITI UGOVOR SA DULJOM. Zatim dovesti kvalitetnog veznog igrača tzv.fantazistu .Te mozda pojacati konkurenciju na stoperima jer ja bas nisam siguran da će Kovacevic moci odigrati kvalitetno na proljeće. Ne zuriti sa " tjeranjem" igrača, koji ce poslije biti najbolji u drugim klubovima. Dati svima sansu na pripremama i tek na ljeto dati konačni sud.
Nije pauza kako treba ni počela, a insajderi već zakuhalifarukzidane je napisao/la:Grijesis, u top 5 je sigurno.Zukanovic je napisao/la:Balic nije u top 5 kad se gleda plata.
Zidane je upravu.farukzidane je napisao/la:Grijesis, u top 5 je sigurno.Zukanovic je napisao/la:Balic nije u top 5 kad se gleda plata.
Dobro nam dosao.Capodecina je napisao/la:Pozdrav pitari...
Pa ovdje i jesu vecinom djeca druze.nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Na cemu temeljis taj optimizam? Zasto mislis da ce na proljece biti drugacije ista sa njim, ako se nije mogao za pola godine spremiti za pola sata ozbilnjog fudbala ove polusezone?nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Slažem se. Doveden je da se ugasi požar među navijačima, al' realno, ni u Dinamu nikad nije zaigr'o. Bukvalno smo kupili igrača koji je zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao nekad 2013.-14. Pa ni golf 2 neće upalit ako stoji 2 godine.joker90 je napisao/la:Na cemu temeljis taj optimizam? Zasto mislis da ce na proljece biti drugacije ista sa njim, ako se nije mogao za pola godine spremiti za pola sata ozbilnjog fudbala ove polusezone?nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Saidu su otisli grafiti u koljenu koji su mu lose uradjeni tako da ne moze dati ni 30% svojih mogucnosti. Ko zna momka licno moze da provjeri. Tako da se od njega nema nista...osim sto kad sjede u vecini slucajeva on plati ceh.skoroalen je napisao/la:Slažem se. Doveden je da se ugasi požar među navijačima, al' realno, ni u Dinamu nikad nije zaigr'o. Bukvalno smo kupili igrača koji je zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao nekad 2013.-14. Pa ni golf 2 neće upalit ako stoji 2 godine.joker90 je napisao/la:Na cemu temeljis taj optimizam? Zasto mislis da ce na proljece biti drugacije ista sa njim, ako se nije mogao za pola godine spremiti za pola sata ozbilnjog fudbala ove polusezone?nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Na osnovu cega ti to tvrdis!?franklampard8 je napisao/la:Pa ovdje i jesu vecinom djeca druze.nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.