FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2016, 23:21

Sabinho je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:svi na vitez!!!
Moze li doci pet hiljada dusa ako dobro odradimo transfer rok i ako budemo dobri na pripremnim utakmicama? :hmmmmm:
7 :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 dec 2016, 23:35

:pray:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 dec 2016, 23:49

MortemHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:svi na vitez!!!
Moze li doci pet hiljada dusa ako dobro odradimo transfer rok i ako budemo dobri na pripremnim utakmicama? :hmmmmm:
7 :kafa:
8300 :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 dec 2016, 23:52

Kad ce klub napraviti trening otvoren za navijace? Da odemo do kampa, vidimo tu tribinu, a i da vidim sta Almir Bekic radi na treninzima, kad mu centarsut izgleda onako! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 06 dec 2016, 00:03

Pozdrav pitari... :salut:
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 06 dec 2016, 00:05

1.Zadrzati Duljevica!
2.Dovesti kvalitetnog centralnog veznog, Saric moze biti zamjena
3.Dovesti kvalitetno desno krilo, Hebibovic moze biti zamjena
4.Ivetic moze igrati na poziciji defanzivnog veznog
5.Dovesti napadaca koji ce biti konkurencija Ahmetovicu

Kada pricamo o "tjeranju", onda govorimo o grijacima klupe. Said, Cetkovic i Amer nek idu.
SARAJEVO

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 06 dec 2016, 00:32

Zukanovic je napisao/la:Balic nije u top 5 kad se gleda plata.
Grijesis, u top 5 je sigurno.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 06 dec 2016, 00:38

ado-hz je napisao/la:Danas u razgovoru sa jednim od nasih trenera dotaknemo se raznih tema, od igraca, pojacanja. kampa, navijaca, zalaganja na terenu bla bla....pa tako ne red dodje i jedan meni zanimljiv nas igrac a rijec je o Edinu Dini Rustemovicu. Moram da priznam da nisam tip navijaca koji na utakmici casti igrace NASE raznim psovkama, ne znam zasto al jednostavno to ne radim. Moji su tj nasi su pa da su od govana. Al moram proznati da Rustemovic niti je po mom ukusu niti je kalibar za nas klub. U razgovoru sa nasim trenerom da ga ne imenujem jer to nije toliko ni vazno, kaze on meni pa Dino je po nama bio najbolji u Travniku uz Dulju. Sve njihove napade je presjekao, zatim sansu Crnkica protiv Radnika je maestralno petom odigrao, i ne razumije zasto su ga navijaci uzeli na zub. Ja nesto kontom pa eto neka je sve to i tacno, neka je svaki napad protivnika presjekao i zaustavio, vise od 50% tih lopti je probao protivniku u roku od 2sekunde. Pitam se jel to ja i svi mi(vecina) nesto drugo vidimo, tj ne vidimo dobro sto oni vide???
Usput da jos dodam kako mi je rekao Balic je vjerovatno bivsi kako stvari stoje....razlog PRESKUP za nas. Eto pozzz bordo braci
Mislim da je taj trener koji ti je to rekao dosta upravu, mislim da je raja previse na zub uzela momka da je to nenormalno, sad sam nakon dvije godine bio na istoku, a mislim da ce proci jos toliko kad ponovo budem na istoj, Strasno je sta njih nekolicina uz lazni podsmijeh jednog dijela navijaca oko njih, nisu psovali cijelu tekmu Rustemovicu pa i Hebibovicu i jos mnogim drugim. Takvi i njima slicni ljudi su na isti nacin se odnosili i prema Suljicu, pa Stojcevu itd itd.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 06 dec 2016, 00:45

General61 je napisao/la:Cudna su ova nasa raja. Od jučer citam ove postove i vidim pojedinci ponovo pozivaju na tjeranje igrača, raskide ugovora , posudbe i sl.Zagovara se dovodjenje novih tzv.EXTRA pojačanja i to njih 5-6 najmanje. Upravo sada kad je Cala stvorio koheziju u ekipi, kada se zna tačno ko sta i gdje igra , ponovo se traži faktički rasformiranje te ekipe koja igra odlično, koja gine na terenu i dovođenje zvijezda, extra klasa koje ce statirati na terenu i živjeti od jednog poteza u 5 utakmica / kao Dulja u početku prvenstva/.U cemu je tajna uspjeha Zrinjskog? U ekipi koja se godinama ne mijenja nego planski popunjava.Titule se ne osvajaju tako da nagomilas 6,7 zvijezda nego ako gines za svaku loptu kao što Sarajevo igra u posljednje vrijeme. Mi prvo moramo PRODUŽITI UGOVOR SA DULJOM. Zatim dovesti kvalitetnog veznog igrača tzv.fantazistu .Te mozda pojacati konkurenciju na stoperima jer ja bas nisam siguran da će Kovacevic moci odigrati kvalitetno na proljeće. Ne zuriti sa " tjeranjem" igrača, koji ce poslije biti najbolji u drugim klubovima. Dati svima sansu na pripremama i tek na ljeto dati konačni sud.
Bravo, bas tako, nama je glavno otjerati odmah pola ekipe, a na greskama jos nismo nista naucili...strasnooo

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 06 dec 2016, 08:05

farukzidane je napisao/la:
Nije pauza kako treba ni počela, a insajderi već zakuhali :D
SARAJEVO

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 06 dec 2016, 08:31

Meni nije jasno kako su igraci toliko labilni i da te prozivke na njih djeluju toliko. Ne podrzavam one psovke ali to ne mozes da ukines, to je istok. Ocito da je psiha kod igraca jako losa, mozda se ne radi s njima na tome ili se to cini nedovoljno. Ne moze mi niko reci da kao neko ko zivi od sporta, zaradjuje fine pare, ne zna kako da se nosi sa odredjenim brojem ljudi na stadionu, sta bi tek da imas konstantno 20000+ na stadionu.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 dec 2016, 09:48

farukzidane je napisao/la:
Zidane je upravu.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 dec 2016, 10:43

Capodecina je napisao/la:Pozdrav pitari... :salut:
Dobro nam dosao. :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 06 dec 2016, 10:54

Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 dec 2016, 10:55

nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Pa ovdje i jesu vecinom djeca druze.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2016, 10:56

nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Na cemu temeljis taj optimizam? Zasto mislis da ce na proljece biti drugacije ista sa njim, ako se nije mogao za pola godine spremiti za pola sata ozbilnjog fudbala ove polusezone?
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 dec 2016, 11:01

joker90 je napisao/la:
Na cemu temeljis taj optimizam? Zasto mislis da ce na proljece biti drugacije ista sa njim, ako se nije mogao za pola godine spremiti za pola sata ozbilnjog fudbala ove polusezone?
Slažem se. Doveden je da se ugasi požar među navijačima, al' realno, ni u Dinamu nikad nije zaigr'o. Bukvalno smo kupili igrača koji je zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao nekad 2013.-14. Pa ni golf 2 neće upalit ako stoji 2 godine.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 dec 2016, 11:12

skoroalen je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Slažem se. Doveden je da se ugasi požar među navijačima, al' realno, ni u Dinamu nikad nije zaigr'o. Bukvalno smo kupili igrača koji je zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao nekad 2013.-14. Pa ni golf 2 neće upalit ako stoji 2 godine.
Saidu su otisli grafiti u koljenu koji su mu lose uradjeni tako da ne moze dati ni 30% svojih mogucnosti. Ko zna momka licno moze da provjeri. Tako da se od njega nema nista...osim sto kad sjede u vecini slucajeva on plati ceh.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 dec 2016, 11:14

franklampard8 je napisao/la:
Pa ovdje i jesu vecinom djeca druze.
Na osnovu cega ti to tvrdis!?
Ja koliko se sjecam Said je doveden da bude glavni igrac, zato i ima platu koliku ima, a onnije odigrao ni punih 90 minuta i opet se povrijedio! Doveden je iako se znalo da to nije onaj stari Said, doveden je samo iz razloga da se smire navijaci koji su rezali na upravu u to vrijeme, a to sto su se mogla dva odlicna igraca dovesti za novac koji je dat na njega nema veze... Jos sad ga mi trebamo cekat pola godine!? Sta ako se opet odmah povrijedi??
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 dec 2016, 11:40

Treci dres Barcelone za slijedecu sezonu. Uh da je i nama ovakvo sto dobiti, samo grb zamijeniti :tokralju:

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.