ko vam je kriv

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Postojeći juniorski kadar plus D.Hasanovic, Hiros i Sehic.sajo10 je napisao/la:Kad ce se znati spisak prijavljenih igraca za dvomec protiv Salzburga u Youth League. U slucaju da prodjemo dalje igramo protiv boljeg iz meca Aktobe/Besiktas.
Prvi mec na programu 30 septembra u Grödigu (?), 18:00.
Spominje se da žele i Salčinovića iz Olimpica.Adžem tvrdi da im je to najbolji igrač u juniorima.FKZ1921 je napisao/la:Postojeći juniorski kadar plus D.Hasanovic, Hiros i Sehic.sajo10 je napisao/la:Kad ce se znati spisak prijavljenih igraca za dvomec protiv Salzburga u Youth League. U slucaju da prodjemo dalje igramo protiv boljeg iz meca Aktobe/Besiktas.
Anel Hidić je kondicioni trener, ima profi licencu.araspzeljo je napisao/la:Pozdrav svima, dugo pratim temu, odlučio sam se registrovati da pitam ko je zadužen za fizičku pripremu našeg tima, ako ima neko od upućenih da odgovori? Vjerujem da će se neke stvari dolaskom novog trenera promijeniti na bolje, i donijeti svima nama dosta radosti...
Hvala na odg. Jos kad bi na oficijalnoj stranici bio i spisak juniorske selekcije i kadetske pa gdje bi nam bio kraj...FKZ1921 je napisao/la:Postojeći juniorski kadar plus D.Hasanovic, Hiros i Sehic.sajo10 je napisao/la:Kad ce se znati spisak prijavljenih igraca za dvomec protiv Salzburga u Youth League. U slucaju da prodjemo dalje igramo protiv boljeg iz meca Aktobe/Besiktas.
hvala! odmor je jedan od najvažnijih faktora uspjeha, puno se prica o umoru naših igraca, i da umor dosta limitira pojedine igrace, nadam se da se radi kvalitetno u tom segmentu, prije svega zbog sprečavanja povreda? Ako je to faktor koji limitira Amira, Jovana, Memiju i Dadu, treba se vise pažnje posvetiti tom segmentu, i da ubrzo gledamo momke na nivou Evropskih nastupa!Ipee je napisao/la:Anel Hidić je kondicioni trener, ima profi licencu.araspzeljo je napisao/la:Pozdrav svima, dugo pratim temu, odlučio sam se registrovati da pitam ko je zadužen za fizičku pripremu našeg tima, ako ima neko od upućenih da odgovori? Vjerujem da će se neke stvari dolaskom novog trenera promijeniti na bolje, i donijeti svima nama dosta radosti...
Vidi se da nemaš blage veze i da nisi primirisao clanskoj i godisnjoj.KGB je napisao/la:Ko je onaj mladji momak na izvlacenju u sredini? sjedio sa Alihodzicem i Siljkom, jeli to taj novi kadar u klubu, brat bratu nema vise od 25.g
I sta nisam pravi navijac?kenan_tm87 je napisao/la:Vidi se da nemaš blage veze i da nisi primirisao clanskoj i godisnjoj.KGB je napisao/la:Ko je onaj mladji momak na izvlacenju u sredini? sjedio sa Alihodzicem i Siljkom, jeli to taj novi kadar u klubu, brat bratu nema vise od 25.g
kenan_tm87 je napisao/la:Vidi se da nemaš blage veze i da nisi primirisao clanskoj i godisnjoj.KGB je napisao/la:Ko je onaj mladji momak na izvlacenju u sredini? sjedio sa Alihodzicem i Siljkom, jeli to taj novi kadar u klubu, brat bratu nema vise od 25.g
Da ti mene nisi pomijesao s nekim? koga kritikujem ?bagrcavi je napisao/la:Nisi ti Aldin. Ti samo ne dolaziš na utakmice, a kritikuješ sve redom.
Pusti se ti aldina nego cvaju u džep i učlani seKGB je napisao/la:Koji kompleksasi kolektivni ocm, moderno napadati svakoga ko se kao novi prijavi na forum, onako u coporu, neka neka vam ego poraste, svi vam Aldini
Ko kaze da nisam clan? izhebao vas ovaj aldin sve redom na forumu koliko vidim, pa dan danas traume, napadate svakoga u coporu, vrijedjate, omalovazavateCARSON je napisao/la:Pusti se ti aldina nego cvaju u džep i učlani seKGB je napisao/la:Koji kompleksasi kolektivni ocm, moderno napadati svakoga ko se kao novi prijavi na forum, onako u coporu, neka neka vam ego poraste, svi vam Aldini![]()
![]()
Clan sam postao odnosno upisao se na Sarajevo Holiday Marketu 2013., i dan poslije prezueo karticu u plavom salonu, sto bi ga morao znati? ocito da ga ne znam, ako vec nece neko da odgovori, nema potrebe da se ulazi u ovakve rasprave, jer nisam ni balavac niti toliko naivan da sa dvorskim ludama foruma ulazim u neke rasprave, gdje se tacno vidi ko je ko, i ko ciji.pile87 je napisao/la:Da si clan znao bi ko je momak za kojeg pitas.
Buraz nemoj šta zamjeriti čista zajebancijaKGB je napisao/la:Clan sam postao odnosno upisao se na Sarajevo Holiday Marketu 2013., i dan poslije prezueo karticu u plavom salonu, sto bi ga morao znati? ocito da ga ne znam, ako vec nece neko da odgovori, nema potrebe da se ulazi u ovakve rasprave, jer nisam ni balavac niti toliko naivan da sa dvorskim ludama foruma ulazim u neke rasprave, gdje se tacno vidi ko je ko, i ko ciji.pile87 je napisao/la:Da si clan znao bi ko je momak za kojeg pitas.