100% sam za to da se daju sto vise sanse mladim igracima , npr u kupu i vec rjesenim utakmicama , i ako bljesnu , jos vise , ali mislim da nam je napadac jos jedan neophodan , ako se Ahmetovic,( pu pu pu)... povrjedi , problem.Pitar6785 je napisao/la:Duska svaka cast na textu i tvom videnju,slazem se 100%.
Mehmed je opravdo svoju platu, bravo majstore.
Par igraca istjerat par dovest, centralni vezni i ofanzivni vezni (10 tka).
Koliko jos pavlovic i adilovic imaju ugovore.
Nebi dovodio napadaca daobi Hadzicu malom sansu plus hamza plus kokos bekic al bi doveo 10tku tipa stojceva ili boljeg.
Dovest Husrefa ili Hadzibegovica na mjesto Ihtijarevica (stace nam u strucnom stabu neko koje igro za Vasu )
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Moguce , al je fizicki dovoljno jak ima bolji pas od Rustema i moze bit mentalno pripremljen da manje riskira. Mislim da Rustemovic jednostavno nije dovoljno dobar, Ustvari kao da je sve losiji i losiji.fico je napisao/la:Po meni je Saric igrac za zadnjih 20 minuta, ono njegovo driblanje na nasoj polovini terena me izludjuje. Previse je ono riskantno.paulus je napisao/la:Covjece , da mi je neko rekao da ce Cala nas dovesti na 4 boda od Minjskog prije dva mjeseca umro bi od sege, al digao nas je nekako i uprkos rosreru koji nije bajan doveo nas je do drugog mjesta , cak sjajne igre u posljednja dva kola. Dulja u ulozi iza dva napadaca je pun pogodak. Sad samo da je ubosti 3-4 dobra igraca.
Po meni najvaznija je sredina gdje bi Saric preuzeo Rustemovu ulogu a neko kreativniji njegovu. Napadac je takpdje jako vazan, nismo imali zamjenu skoro nikakvu za Ahmetovica, dobar stoper i dobar golman.
Svaka im cast na ovom preolretu, samo se covjek moze pokloniti , jer iz onake atmosfere i ogranicenog rostera je preokrenuto sve.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I ovako smo isprskali RadnikaSabinho je napisao/la:![]()
![]()
Fuj mater vam yebem

Sudija ne smije proci nekaznjeno!
A sinoć na BHT-u vrli gospodin stručnjak kaže da je ovo "potpuno prirodan položaj ruke" i bez namjereSarajlijica1946 je napisao/la:I ovako smo isprskali RadnikaSabinho je napisao/la:![]()
![]()
Fuj mater vam yebem
![]()
Sudija ne smije proci nekaznjeno!

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E moj Boro, sitna duso! Normalan polozaj kad avion slijece moze tako, budi sretan pa smo uzeli slabo je ko i obratio paznju na ovo. Ali sudija mora biti sankcionisan!
Ja ne mogu da vjerujem da iko od vas na forumu odgovara liku iza nika MAJKL.
Vidite da je budala i poremećena ličnost, trol...
Ignorišite ga i sam će otić.

Vidite da je budala i poremećena ličnost, trol...
Ignorišite ga i sam će otić.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sabinho je napisao/la:![]()
![]()
Fuj mater vam yebem
**** li im majku lopovsku,da je zrinjski umjesto nas igrac bi dobio i crveni,ovo je sramota sta se radi
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Burberry46
- Kontakt:
Kaze Boro nije imao kad skloniti rukuSabinho je napisao/la:![]()
![]()
Fuj mater vam yebem

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- sarajevo46
- Kontakt:
Svi golovi FK Sarajevo na jednom mjestu:
-
- Kontakt:
Ma kljuc svega je pozitivna atmosfera to je Cala vratio . vratio je zelju,volju,ponos,borbu . igraci su jako vazni al nema velike razlike u kvalieti u nasoj ligi prve 3-4 ekipe su podjednake nijanse odlucuju ,tako da smo mi sebi najveci dusmani stvorimo pritisak stvorimo dojam da smo daleko najbolji i onda nakon dva kiksa pljujemo da smo najgori. Ubjedjen sam da nema puno bolji stopera u ligi od Novakovica,Mihojevica,Kovacevica. vezista Sarica,Duljevica,Rustemovica ofanzivaca od Ahmetovica,Crnkica,Bekica,Hebibovica . samo sabura bez euforije ,pozitiva lagana i korak po korak .
Ma ķo je to bolji od Dulje? Ko je bolji od Mihe đragulja ? Crnkić, Ahmet? Betoni naši. Ovo ostalo talašikabordobijeli je napisao/la:Ma kljuc svega je pozitivna atmosfera to je Cala vratio . vratio je zelju,volju,ponos,borbu . igraci su jako vazni al nema velike razlike u kvalieti u nasoj ligi prve 3-4 ekipe su podjednake nijanse odlucuju ,tako da smo mi sebi najveci dusmani stvorimo pritisak stvorimo dojam da smo daleko najbolji i onda nakon dva kiksa pljujemo da smo najgori. Ubjedjen sam da nema puno bolji stopera u ligi od Novakovica,Mihojevica,Kovacevica. vezista Sarica,Duljevica,Rustemovica ofanzivaca od Ahmetovica,Crnkica,Bekica,Hebibovica . samo sabura bez euforije ,pozitiva lagana i korak po korak .

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
E vidiš kako si namazan. Krojiš nam ovde samo jednu stranu medalje, a drugu vješto prešutiš. Kažeš ostavio na -4 kao što je i sad, a što ne spomeneš u kojem rasporedu ?Majkl je napisao/la:Treba biti korektan pa reci neke stvari.Hurtic je ekipu ostavio na -4 boda zaostatka kao sto je sad,ali je Cala napravio da ekipa ima igru i glavu i rep i da zna sta hoce i nekim igracima je dao slobodu i postigao da izegledamo sjajno na terenu i da igramo lijepo .Isto tako je ekipi vraceno samopouzdanje.Dalje,lazni Pape ,Hurtic i ostali su sjajno odradili prelazni rok :Novakovic,Crnkic,Ahmetovic,Balic,Hodzic,Saric su pokazali da su velika pojacanja,a dovedeni su za 0 km.I sto treba reci da je ovo najbolji prelazni rok u zadnjih nekoliko godina.Cala ima to nesto sto usadi igracima plus njegovo iskustvo ,znanje i ljubav prema klubu,su garant da se uvijek nesto lijepo izrodi.Naravno tu je i Svrakic koji je isto tako sjajan i koji sto me jako raduje je njegova sigurnost da cemo dobiti i Metalege i Radnik.Svaka castVOLIM TE SARAJEVO
3 kolo: Čelik - SARAJEVO - 1 - 1
5 kolo: Mladost DK - SARAJEVO - 0 - 0
6 kolo: SARAJEVO - Metalleghe - 1 - 2
Jel sada vidiš gdje je Hurtić prosuo bodove sa kojim bi bili prvi ? Jel znaš koji su na tabeli ovi timovi

Ćalin omjer za sada, liga-kup: 10-3-1

SRETAN BROJ - 1725
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Jedina negativna stvar oko dobre serije i plasmana na tabeli je to što je Majkl isplivao. Idi glavati!
Neka piše o odlascima i pojačanjima zna menadžere i tu ima tačnih informacija. Za ostalo nekaMaroonKrajina je napisao/la:Jedina negativna stvar oko dobre serije i plasmana na tabeli je to što je Majkl isplivao. Idi glavati!

SRETAN BROJ - 1725
Čekaju se Majklove objave "bi'će Čala na slatkim mukama, imamo najstrašniji vezni red u ligi, sila smo, dolazi najbolji igrač Kirgistanske lige, titula ide na Koševo... Volim te Saraj'vo!"pitic je napisao/la:Neka piše o odlascima i pojačanjima zna menadžere i tu ima tačnih informacija. Za ostalo nekaMaroonKrajina je napisao/la:Jedina negativna stvar oko dobre serije i plasmana na tabeli je to što je Majkl isplivao. Idi glavati!

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
--------------------Pirić--------------------
Hodžić - Novaković - Mihojević - Bekić
------------Sarić - novi igrač-------------
novi igrač-------Duljević---------Crnkić
---------------Ahmetović------------------
Klupa
Golmani: Pavlović, Kovačević
Desni/Lijevi bek: Kadušić/Ivetić
Stoperi: Kovačević, Balić
Zadnji vezni: kvalitetan zadnji vezni za rotacije (moja želja Tomić iz Svinjskog), Rustemović
Desno/Lijevo krilo: Hebibović, kvalitetano lijevo krilo za rotacije
Desetka: kvalitetna desetka u slučaju druge formacije (moja želja Ordagić) i premještanja Duljevića na krilo
Napad: kvalitetan napadač u slučaju formacije sa 2 napadača (moja želja Obradović ili Komazec), Amer Bekić, Čataković
Poslati na posudbu : Radovac, Anđušić, Herić, Rastoder (Olimpik, Krupa, Čelik, Metalci.. samo u klubove iz Premijer lige).
Riješiti se : Husejnovića, Ćetkovića, Adilovića u slučaju da dođe Pirić, ukoliko ne dođe, ostaviti ga.
Imali bi odlične zamjene, odličnu 'drugu ekipu', ničiji izostanak zbog povreda ili kartona se ne bi osjetili i trener bi uvijek bio na slatkim mukama i imao milion kombinacija za svaku ekipu, formaciju ili taktiku i onda bi bili najjači u državi i glavni kandidati za duplu krunu.
Naravno, to je dosta dolazaka ali ne bih mnogo mjenjao prvu postavu (maximalno 3 igrača) ali treba nam i širina, bar isto toliko igrača za širinu/rotaciju, ipak ćemo igrati jake utakmice, i trebamo težiti da imamo i širinu kako bi se nečiji izostanak iz prve postave što manje osjetio jer će nam biti važan svaki igrač.
Hodžić - Novaković - Mihojević - Bekić
------------Sarić - novi igrač-------------
novi igrač-------Duljević---------Crnkić
---------------Ahmetović------------------
Klupa
Golmani: Pavlović, Kovačević
Desni/Lijevi bek: Kadušić/Ivetić
Stoperi: Kovačević, Balić
Zadnji vezni: kvalitetan zadnji vezni za rotacije (moja želja Tomić iz Svinjskog), Rustemović
Desno/Lijevo krilo: Hebibović, kvalitetano lijevo krilo za rotacije
Desetka: kvalitetna desetka u slučaju druge formacije (moja želja Ordagić) i premještanja Duljevića na krilo
Napad: kvalitetan napadač u slučaju formacije sa 2 napadača (moja želja Obradović ili Komazec), Amer Bekić, Čataković
Poslati na posudbu : Radovac, Anđušić, Herić, Rastoder (Olimpik, Krupa, Čelik, Metalci.. samo u klubove iz Premijer lige).
Riješiti se : Husejnovića, Ćetkovića, Adilovića u slučaju da dođe Pirić, ukoliko ne dođe, ostaviti ga.
Imali bi odlične zamjene, odličnu 'drugu ekipu', ničiji izostanak zbog povreda ili kartona se ne bi osjetili i trener bi uvijek bio na slatkim mukama i imao milion kombinacija za svaku ekipu, formaciju ili taktiku i onda bi bili najjači u državi i glavni kandidati za duplu krunu.
Naravno, to je dosta dolazaka ali ne bih mnogo mjenjao prvu postavu (maximalno 3 igrača) ali treba nam i širina, bar isto toliko igrača za širinu/rotaciju, ipak ćemo igrati jake utakmice, i trebamo težiti da imamo i širinu kako bi se nečiji izostanak iz prve postave što manje osjetio jer će nam biti važan svaki igrač.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 05 dec 2016, 14:46, ukupno mijenjano 3 puta.
+1000MaroonKrajina je napisao/la:Jedina negativna stvar oko dobre serije i plasmana na tabeli je to što je Majkl isplivao. Idi glavati!
Brat Boro dobio poziv u advokatski tim Zijada Turkovica.Burberry46 je napisao/la:Kaze Boro nije imao kad skloniti rukuSabinho je napisao/la:![]()
![]()
Fuj mater vam yebem
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Armija1987, BeYaZ, boki86, Bosniacum Lilium, dencho, fks74, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HZbec, Jadnimi, johntravolta123, Kaunas, Lavcina, MaroonBjelave, napoleon72, NazorUso, Pasharoni, PingoFTW, Rauber33, ristagrad, roccosiffredi, selver79, Serha, siroliver69, USB, Varijantas8, zagorski i 224 gosta.