Ma pisao sam ne da mi se milion puta nemamo igraca za rotacija veliki broj igraca je umoran od Memije do Amira obojica bi trebali pauzu sa strogim mirovanjem a igraju zato sto nema niko drugi. Amar se i sada pita u klubu jako mnogo.sergejevic je napisao/la: I mene bas zanima zasto igraci ne ginu kao prosle godine i volio bih da znam odgovor. Onda ova uprava uopste nije donjela taj novac nego Amar i onda bi normalno bilo, naravno po vasem misljenju, da Amar i potrosi taj novac. Znaci za sve sto nije dobro su krivi, Amar, Dzelo, Zujo, Buki i neke prosle uprave, a za sve sto je dobro ova sada. Zasto nikada niko nije naveo imena ? Ako je neko ostetio Zelju zasto se ne kaze taj i taj je to uradio, zasto se spominju neki nebitni likovi za koje je pitanje da li i postoje uopste ?
Koje je to pravo mjesto na koje ce otici novac ? Izgleda da nesto znas sto drugi ne znaju.
Uzecu za primjer znas li kada je igrao Keno Hasagic kod nas prosle su mu godine vratili dug ovo ti je pokazatelj ko je pravio dugove a ko ih vraca.
Pravo mjesto za pare koje dodju su dogovi i bolji uslovi za mladje kategorije nista od toga nema niti bolje niti prece za nas.