I odmah da kažem da niti malo ne podržavam ono uzvikivanje protiv njega i vrijeđanje !!! Čovjek nas je prošle godine vadio iz go.v.a.na kad je mogao i kad nije i onako mu vraćaju

zizu1991 je napisao/la:Ko je bio u srijedu iza gola zna, na upit Dejana na poluvremenu, što nas izda ( to ga je pitao neko iz mase ), on je odgovorio, pitajte direktora. ( Imalo pametan čovjek će shvatiti nakon te rečenice da do njega nije ni bilo, a u ovom našem nogometu, bijednom, kakav i jeste, logično je da svaki nogometaš, kada već živi od toga, svaku priliku koja mu se pruži da se financijski popravi, prihvata objeručke. Od ljubavi se ne živi, to svima treba da bude jasno. )
I odmah da kažem da niti malo ne podržavam ono uzvikivanje protiv njega i vrijeđanje !!! Čovjek nas je prošle godine vadio iz go.v.a.na kad je mogao i kad nije i onako mu vraćaju
Ja sam dobio neku informaciju da ce nas doci 200 , sada hoce li biti tako , ostaje da se vidi.LG97DM je napisao/la:Ma dat cete vi nama opet bodove, nadamo se![]()
Koliko ce vas doci u nedjelju?
Kad su pitali Radovana Karadzica za masakar na Markalama on je isto tako reko "Pitajte njih".zizu1991 je napisao/la:Ko je bio u srijedu iza gola zna, na upit Dejana na poluvremenu, što nas izda ( to ga je pitao neko iz mase ), on je odgovorio, pitajte direktora. ( Imalo pametan čovjek će shvatiti nakon te rečenice da do njega nije ni bilo, a u ovom našem nogometu, bijednom, kakav i jeste, logično je da svaki nogometaš, kada već živi od toga, svaku priliku koja mu se pruži da se financijski popravi, prihvata objeručke. Od ljubavi se ne živi, to svima treba da bude jasno. )
Bez vrijedjanja brato - nema potrebe.zizu1991 je napisao/la:Evo i da je do njega bilo što je otišao, uključi malo klikere pa pročitaj ostali dio posta, pa se zapitaj da li je zaslužio da ga se naziva onim imenima kakvim ga se nazivalo ???
St.o.k.a nezahvalna
ima li na tv-u ?mikki21 je napisao/la:hoceli bit ikakav stream za danasnju tekmu sa goskom?
zrinjski je na tv-u.vm22 je napisao/la:ima li na tv-u ?mikki21 je napisao/la:hoceli bit ikakav stream za danasnju tekmu sa goskom?
ja kontam ako ima na moja tv pa da neko uradi prenos, nebi bilo lose pogledat! danas ako dobijemo to je to, zna se ko ispada iz ligevm22 je napisao/la:ima li na tv-u ?mikki21 je napisao/la:hoceli bit ikakav stream za danasnju tekmu sa goskom?
moja TV prenosi samo gostujuce utakmice Zelje i Sarajevamikki21 je napisao/la:ja kontam ako ima na moja tv pa da neko uradi prenos, nebi bilo lose pogledat! danas ako dobijemo to je to, zna se ko ispada iz ligevm22 je napisao/la:ima li na tv-u ?mikki21 je napisao/la:hoceli bit ikakav stream za danasnju tekmu sa goskom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.