BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

soccerfan
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la soccerfan » 18 mar 2016, 22:27

Po meni najtezeg protivnika smo izvukli. :x :x
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 mar 2016, 22:29

R32 je napisao/la:Laze, na nasoj temi kaze da za Bayern navija :lol: :lol:
Ccccc :lol: :lol:

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la proFCB » 19 mar 2016, 00:28

Borusse00 je napisao/la:A što reči opet uz Sevillu najteži protivnik.... Ako prođemo Sevilla nam je zagarantirana :D
To ona Sevilla kojoj Gladbach zabio nekoliko komada??? :)

Nisam stigao od svojih emocija da vama cestitam ne samo na prolazu, nego i na prikazanoj igri!!!

Vjerujem da je prosla sezona koliko bioa losa toliko sad ubire plodove.
Liga UEFA ce biti sjajna priprema, kako za trenera tako i za neke igrace, za ligu prvaka slijedece sezone u kojoj cemo aBd "Akzente setzen"

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 19 mar 2016, 07:05

S jedne strane Klop je udario temelje ovom BVB-u, tako da vjerovatno samo on i zna kako ih potkopati u dvije tekme.
S druge strane Tuchel je napravio masinu koja melje sve pred sobom. Posebno veseli odbrana koja je fakat beton :thumbup: , te takticke varijacije TT-a.

Raduje da je Klop jako tvrdoglav i da ne mijenja taktiku islo ekipi ili ne islo. Bar je tako bilo u BVB-u, L'pool ne pratim pa ne znam je li se imalo promijenio.

Gledao sam BVB - Totenham na internetu, a malo sam bacao pogled i prema TV-u ka tekmi MANU - L'pool i iskreno meni nisu nista posebnio pokazali. Mislim da cemo mi to jakim presingom odraditi i proci u 1/2 filnale :cool:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 mar 2016, 08:08

soccerfan je napisao/la:Po meni najtezeg protivnika smo izvukli. :x :x
A jel?

Po tome kako se BvB busa u prsa ove godine (opravdano), za njih na ovom popisu nije bilo "najtežeg" protivnika. Pretpostavimo da je BvB ove sezone trebao biti u LP - da su ovih 7 klubova bili potencijalni protivnici u eventualnom ždrijebu za 1/4 finale LP-a vi ne da bi drkali, nego bi se **** međusobno u pak od sreće :D

Ne znam zašto s jedne strane se priča o monstruoznom BvB-u, a s druge strane ih se promatra kao ravnopravnog natjecatelja Europske Lige. Po meni je BvB daleko iznad razine europske lige i sa svakim klubom u tom natjecanju BvB bi trebao moć, pobrisati pod.

Jedino opravdanje za nesovajanje EL-a može biti kao i Bayernu tada 2008, kada ti je više puknuo **** i neda ti se...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 19 mar 2016, 10:07

Nije isto dobiti Liverpool u konkurenciji Sparte, Brage i Shakhtara, te ga dobiti u konkurenciji Barce, Reala i Bayerna.

Titulu bi trebali osvojiti, ali pored Španjolaca i Kloppa neće biti lako.

Danas se nadamo da Stoger uradi isto što i nama zimus. Kad se sjetim da smo jesenas protiv mrtvih Hoffe i Darmstadta izgubili 4 boda...
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 mar 2016, 10:11

Čitam i ne vjerujem da strahuju od Liverpoola, ekipe koja je u evropskim okvirima obični prosjek.Niste mogli dobiti boljeg protivnika atraktivan a slab.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 19 mar 2016, 10:49

Strah, oprez i respekt nisu istoznačnice.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 mar 2016, 14:05

anton 1983 je napisao/la:
A jel?

Po tome kako se BvB busa u prsa ove godine (opravdano), za njih na ovom popisu nije bilo "najtežeg" protivnika. Pretpostavimo da je BvB ove sezone trebao biti u LP - da su ovih 7 klubova bili potencijalni protivnici u eventualnom ždrijebu za 1/4 finale LP-a vi ne da bi drkali, nego bi se **** međusobno u pak od sreće :D

Ne znam zašto s jedne strane se priča o monstruoznom BvB-u, a s druge strane ih se promatra kao ravnopravnog natjecatelja Europske Lige. Po meni je BvB daleko iznad razine europske lige i sa svakim klubom u tom natjecanju BvB bi trebao moć, pobrisati pod.

Jedino opravdanje za nesovajanje EL-a može biti kao i Bayernu tada 2008, kada ti je više puknuo **** i neda ti se...
Ja i dalje mislim da prolazimo ko plitak potok sto se kaze. Samo po meni dali su nam najtezi put da prodemo :D :D

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 19 mar 2016, 17:35

soccerfan je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:
A jel?

Ja i dalje mislim da prolazimo ko plitak potok sto se kaze. Samo po meni dali su nam najtezi put da prodemo :D :D
Odluci se za koga ces navijati ili za BvB ...Bayern..ili Arsenal !! :rol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 mar 2016, 16:33

Bürki, Mkhitaryan, Reus, Hummels, Sahin, Ramos, Kagawa, Sokratis, Piszczek, Weigl, Durm

Weidenfeller, Park, Subotic, Leitner, Castro, Ginter, Passlack

Ocekivano bez Aubameyanga...nema ni Gunde i Schmelzera.Bice ovo tesko dobiti...

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 20 mar 2016, 18:13

Nikad gore otvaranje tekme. , sve pogresno pasovi..sistem..a da o zavrsnici i ne govorim.
Muka mi vise gledati onog Ramosa , pa pustite ga neka ide i dzabe samo da ga vise negledam.
Ovo Tuchel mora nabrijati u poluvrrmenu ne 100%..nego 200% inace cemo zjaniti. :facepalm:

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 20 mar 2016, 18:29

Ne treba se nervirati ovo je po svemu nebitna utakmica i normalno je da se ponekad slabije odigra.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 20 mar 2016, 18:49

Vadi Ramosa Tuchel , jer necu gledati tekmu vise muka mi :facepalm:

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 20 mar 2016, 19:03

:rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: Ramkannnnn. Tuchel neka Ramkana izgleda je cuo da galamim ma njega
Zadnja izmjena: jamesrodriguez, dana/u 20 mar 2016, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 20 mar 2016, 19:04

Niste normalni,strašna ekipa ,strašna igra, strašan trener :tokralju:
Tko god igra vi i dalje meljete,u ovom trenutku u najboljoj formi u europi ,samo nastaviti ovako i sve je moguce,bit će trofeja ove sezone :bow:

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 20 mar 2016, 19:06

Jos ce Ramkan biti i igrac tekme :rol: :D :rol:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 20 mar 2016, 19:46

Ramke rasturio. :opaopa:

Nevjerovatno je koliko momčad ima samopouzdanja. :bow: Šteta što sad ide pauza.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 mar 2016, 19:51

Prvo poluvrijeme prespavano...Sokratis i Hummels su silovali loptu,bilo mi je i drago sto gubimo. U drugom Castro povezao redove i bilo je samo pitanje vremena kad ce preokrenuti. Ramkan je zasluzio ove golove...bolji je on igrac nego je to pokazao u BvB-u.
KayserSose je napisao/la:Šteta što sad ide pauza.
Nema razloga da poslije iste ne nastave u ovom ritmu

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 20 mar 2016, 21:03

Čini mi se 11 pobjeda u zadnjih 12 tekmi. Remi je bio samo protiv "Seljaka" iz Minhena. Ako ćemo gledati ovu godinu onda imamo 13 pobjeda i 2 remija sa Herthom i Seljacima.

Ramos odličan u drugom dijelu tekme. Jednostavno sve funkcionise ko god da je na terenu.

Mala pauza će dobro doći da se igrači odmore nakon "engleskih sedmica".

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.