Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
CccccR32 je napisao/la:Laze, na nasoj temi kaze da za Bayern navija![]()
To ona Sevilla kojoj Gladbach zabio nekoliko komada???Borusse00 je napisao/la:A što reči opet uz Sevillu najteži protivnik.... Ako prođemo Sevilla nam je zagarantirana![]()
A jel?soccerfan je napisao/la:Po meni najtezeg protivnika smo izvukli.![]()
Ja i dalje mislim da prolazimo ko plitak potok sto se kaze. Samo po meni dali su nam najtezi put da prodemoanton 1983 je napisao/la:A jel?soccerfan je napisao/la:Po meni najtezeg protivnika smo izvukli.![]()
Po tome kako se BvB busa u prsa ove godine (opravdano), za njih na ovom popisu nije bilo "najtežeg" protivnika. Pretpostavimo da je BvB ove sezone trebao biti u LP - da su ovih 7 klubova bili potencijalni protivnici u eventualnom ždrijebu za 1/4 finale LP-a vi ne da bi drkali, nego bi se **** međusobno u pak od sreće![]()
Ne znam zašto s jedne strane se priča o monstruoznom BvB-u, a s druge strane ih se promatra kao ravnopravnog natjecatelja Europske Lige. Po meni je BvB daleko iznad razine europske lige i sa svakim klubom u tom natjecanju BvB bi trebao moć, pobrisati pod.
Jedino opravdanje za nesovajanje EL-a može biti kao i Bayernu tada 2008, kada ti je više puknuo **** i neda ti se...
Odluci se za koga ces navijati ili za BvB ...Bayern..ili Arsenal !!soccerfan je napisao/la:Ja i dalje mislim da prolazimo ko plitak potok sto se kaze. Samo po meni dali su nam najtezi put da prodemoanton 1983 je napisao/la:A jel?soccerfan je napisao/la:Po meni najtezeg protivnika smo izvukli.![]()
Po tome kako se BvB busa u prsa ove godine (opravdano), za njih na ovom popisu nije bilo "najtežeg" protivnika. Pretpostavimo da je BvB ove sezone trebao biti u LP - da su ovih 7 klubova bili potencijalni protivnici u eventualnom ždrijebu za 1/4 finale LP-a vi ne da bi drkali, nego bi se **** međusobno u pak od sreće![]()
Ne znam zašto s jedne strane se priča o monstruoznom BvB-u, a s druge strane ih se promatra kao ravnopravnog natjecatelja Europske Lige. Po meni je BvB daleko iznad razine europske lige i sa svakim klubom u tom natjecanju BvB bi trebao moć, pobrisati pod.
Jedino opravdanje za nesovajanje EL-a može biti kao i Bayernu tada 2008, kada ti je više puknuo **** i neda ti se...![]()
Nema razloga da poslije iste ne nastave u ovom ritmuKayserSose je napisao/la:Šteta što sad ide pauza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.