Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ima vrlo losu utakmicu a i pored toga asistencija i gol, igracina 

Don't believe the hype.
Pa ovaj Spaleti je lud, paredes ne može pjanicu vode donositi niti se mogu poredititi uopste. Mire druga dimenzija i smješno je poregjenje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Grande Miralem 

kako neko baci bombu prije utakmice da je povrijedjen, a covjek izdominira veceras
pjanic i babuka vladaju apeninima
necemo mi zadugo ovakva dva igraca imati u reprezentaciji.

pjanic i babuka vladaju apeninima

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dva igraca iz BiH dominiraju italijanskom ligom, da mi je ovo pricao neko prije 10-15 godinarope11 je napisao/la: pjanic i babuka vladaju apeninimanecemo mi zadugo ovakva dva igraca imati u reprezentaciji.

Don't believe the hype.
Da se ne lazemo, solidan je bio, korektno, ali nista specijalno. Moze i mora on puno bolje.rope11 je napisao/la:kako neko baci bombu prije utakmice da je povrijedjen, a covjek izdominira veceras![]()
pjanic i babuka vladaju apeninimanecemo mi zadugo ovakva dva igraca imati u reprezentaciji.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ako moze neko malo da napise kako je Pjanke igrao, bio bih jako zahvalan? Ja sam malo gledao, ali uglavnom sam ocima bio na utakmici kapitena. 

Dakle odigrao je onako kao sto je Pogba igrao prosle sezoneGefufna je napisao/la: Da se ne lazemo, solidan je bio, korektno, ali nista specijalno.

Nad tobom sunce najljepše sja
Eh, to, ub'o si forhend paralelu ko Fernando Gonzalez svojevremeno.pinoglavi je napisao/la:Dakle odigrao je kao sto je Pogba prosle sezoneGefufna je napisao/la: Da se ne lazemo, solidan je bio, korektno, ali nista specijalno.

Opet nije predriblao 5 protivničkih igrača, dao 3 gola i 5 asistencija
Krije se iza lopte, Casper.

Krije se iza lopte, Casper.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa dobro ljudi, gol i asistencija su dovoljni za odlicnu ocjenu pa makar svih 90 minuta stajao i kahvenisao na terenu 
samo neka se pumpa statistika i biljeze rezultati, to je najbitnije.

samo neka se pumpa statistika i biljeze rezultati, to je najbitnije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jedina gora bolest od navijackog sljepila je patriotsko sljepilo.
Bio je dobar u solidnoj i neuroticnoj predstavi cijelog tima. Jeste 4:1, ali vara rezultat ako niste gledali tekmu.
Bio je dobar u solidnoj i neuroticnoj predstavi cijelog tima. Jeste 4:1, ali vara rezultat ako niste gledali tekmu.
Asistencija i gol. Od njeg dosta. Bila bi jos jedna fenomenalna asistencija da je Higuain onu carobnu dubinsku loptu iskoristio. Ali opet dobro sto nije zbog Dzeke 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ma sve mi znamo jarane, svi dobri Pjanić ne valja.
Ja sam gledao u isto vrijeme Dzeku na laptopu a Pjanica na TV-u. Ono sto sam uspio zapaziti:Federer17 je napisao/la:Ako moze neko malo da napise kako je Pjanke igrao, bio bih jako zahvalan? Ja sam malo gledao, ali uglavnom sam ocima bio na utakmici kapitena.
Odigrao je kao prvo poluvrijeme protiv Lyona, k tome dodaj gol i asistenciju i to je to otprilike.
Bez obzira na gol, asistenciju i prekrasan dubinski pas za Higuaina moze se reci da nije pruzio neku partiju dostojnu njegove reputacije, naprotiv.
Ja od njega, a mislim i navijaci Juventusa kao i Allegri, ocekujem dominaciju u sredini terena...istina, ne igra na poziciji koja mu odgovara jer ga trener i dalje forsira po toj lijevoj, ofanzivnijoj, lutajucoj strani...ali bez obzira na tu on mora pruzati vise.
Mislim da u prvih 10 minuta maltene nije dotakao lopte izuzev one korner asistencije.
Na kraju treba reci da je i cijela ekipa Juventusa bila mlitava, zadovoljna rezultatom koji je cuvala pa se i sam Pjanic haman "integrisao"...
Pjanic mora bolje, a to i sam Allegri kaze. Mi cemo njemu reci: "De ga stavi na odgovarajucu poziciju na terenu, klipane!"

PS:
Visoka ocjena je naravno zbog gola i asistencije...igra u polja "onako".
- Goalgetter
- Kontakt:
Gol i asistencija OK, ali mora to puno bolje, zna i sam.
Da, evo ponovo sam gledao heighlights na Footy room-u i nakon sto je postigao gol par puta klima glavom, kao da je svjestan da to nije to, da mora bolje...i on sam kao i cijela ekipa.Goalgetter je napisao/la:Gol i asistencija OK, ali mora to puno bolje, zna i sam.
Patrioti, cujemo se vs. Napolia
Hvala ti puno. Ja sam gledao, mislim, sve dosadasnje utakmice Juvea i moram biti iskren i reci da me Pjanic ni u jednoj toj utakmici nije nesto posebno odusevio. Odnosno, ne onako kako je inace znao svojim igrama u Romi i reprezentaciji. Tome pripisujem i adaptaciju na novi klub, saigrace, ali isto tako ne krivim samo njega (cak i najmanje njemu pripisujem tu 'krivicu'). Allegri mu stalno mijenja pozicije, u ekipi je uvijek sa jos 7-8 zvijezda u prvih 11, sa igracima koji sami hoce da nesto kreiraju, sutaju, daju golove, itd. Ipak nije u pitanju Roma gdje se sve, uglavnom, vrtilo oko njega i gdje je imao potpunu slobodu, dok se u odbranu nije morao gotovo pa ni vracati. Imao je iza ledja De Rossija i Radju koji su odradjivali taj dio posla. Cinjenica je da on moze bolje i sasvim je realno to ocekivati od njega. Juventus, bar trenutno, nije ni uspostavio taj neki svoj nacin igre, ove pobjede su najvecim dijelom zahvaljujuci kvalitetim igracima koje imaju. Ima tu dosta novih igraca, tako da nije bas ni fer da se to odmah ocekuje, vjerovatno ce se to sve posloziti vrlo brzo.hurem je napisao/la: Ja sam gledao u isto vrijeme Dzeku na laptopu a Pjanica na TV-u. Ono sto sam uspio zapaziti:
Odigrao je kao prvo poluvrijeme protiv Lyona, k tome dodaj gol i asistenciju i to je to otprilike.
Bez obzira na gol, asistenciju i prekrasan dubinski pas za Higuaina moze se reci da nije pruzio neku partiju dostojnu njegove reputacije, naprotiv.
Ja od njega, a mislim i navijaci Juventusa kao i Allegri, ocekujem dominaciju u sredini terena...istina, ne igra na poziciji koja mu odgovara jer ga trener i dalje forsira po toj lijevoj, ofanzivnijoj, lutajucoj strani...ali bez obzira na tu on mora pruzati vise.
Mislim da u prvih 10 minuta maltene nije dotakao lopte izuzev one korner asistencije.
Na kraju treba reci da je i cijela ekipa Juventusa bila mlitava, zadovoljna rezultatom koji je cuvala pa se i sam Pjanic haman "integrisao"...
Pjanic mora bolje, a to i sam Allegri kaze. Mi cemo njemu reci: "De ga stavi na odgovarajucu poziciju na terenu, klipane!"
PS:
Visoka ocjena je naravno zbog gola i asistencije...igra u polja "onako".
Imaju li mozda ocjene sa Sofascore? Ove nisu relevantne.coelho41 je napisao/la:
Ma sve mi znamo jarane, svi dobri Pjanić ne valja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Jedino na Indexxx.hr Pjanić dobio manju ocjenu od Mandže