Pa i nece nikada biti,samo je problem sto im je glasacko tijelo 95% bosnjacko.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Marsal
- Kontakt:
Da je 10 puta gori nego što jest, bolje i on nego SDA.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ali mi smiješno da čovjek može onoliko lagati i biti miran. Tačno se vidi gdje je pekao zanat i tko mu je svojevremeno bio 'jedini dostojan da vodi Bošnjake'.
41:34
Vala poslije ovih izbora i nakon svega sto su uradili zadnje 4 godine ne vjerujem da ce oni ikada izgubiti popularnost.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 okt 2022, 16:38Nisu ali su probosanske, na to sam aludirao. A i ako oni predloze ovu ideju a SDA odbije radi bratstva sa HDZom svakako ce se dokazati da su gomila izdajnika i napokon pasti u popularnosti na sljedecim izborima. Win-win
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Surova realnost. I ono glavno, oni su "LGBT stranka". SDA-ov spin uspješno prodan ovcama.Marsal je napisao/la: ↑04 okt 2022, 16:37Forto i Sabina odu u Kijev pružit podršku Ukrajini i Zelenskom dok Bakir na tv-u izjavi da neće u NATO ako i oni koji su granatama ubijali njegove sugrađane ne budu za.
I na kraju ovo dvoje su opet raspale komuniste koje žele zabranit ljudima da idu u džamiju dok je lijepi El Bake pruža protekciju Bošnjacima.
Trojka u fbih za 2k jaca od sda trenutno
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BosniaBoston
- Kontakt:
Takva je situacija poprilično i radi lokalnih šerifa koji su na listama pa se zaokružuje SDA radi njih ili se jednostavno zaokruži njihovo ime. Poput onog Šemsudina iz Tešnja. Narod je pokazao kakvo ima mišljenje o vrhu stranke, dinastiji Izetbegović i njihovim poslušnicima tamo gdje su oni kandidati. Predsjednistvo Bakir zijanio 100.000 glasova razlike, u KS padaju sa 10 na 7/8 što je itekako osjetnoStevieG8 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 16:41Vala poslije ovih izbora i nakon svega sto su uradili zadnje 4 godine ne vjerujem da ce oni ikada izgubiti popularnost.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 okt 2022, 16:38Nisu ali su probosanske, na to sam aludirao. A i ako oni predloze ovu ideju a SDA odbije radi bratstva sa HDZom svakako ce se dokazati da su gomila izdajnika i napokon pasti u popularnosti na sljedecim izborima. Win-win
A i prosle izbore su bili preko 25% u federaciji, sada će po svemu sudeći imati lošiji rezultat
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 04 okt 2022, 16:46, ukupno mijenjano 2 puta.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Fudo 2020 na lokalnim samo u Zenici imao preko 30 hiljada glasova i sad na kantonu citavom (gdje je bio na listi) nema ni 15 hiljada, a izgradio je veci kult licnosti nego tad. Samo glup covjek moze mislit da je tu sve cisto.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
SDP i NS problem je što su se fokusirali isključivo na KS i hebe im se za ostale kantone/nivoe što se može vidjeti iz ovih rezultata, pogotovo SDP koji je oslabio u zadnje vrijeme, pa samo u TK je izgubio nakon ne pamtim ni ja koliko i to ovom razlikom, ništa nisu uradili povodom kampanje, kandidati su od zla oca i gore matere čak ni neki zagriženi SDP-ovci ovdje u Tuzli nisu glasali za njih poslije 30 godina... Treba im reforma u stranci, prva stvar je Nikšića smijeniti pa tek onda krenuti dalje, njegovo je prošlo.
upravo, jednostavno moraju određenu politiku promijeniti u pristupu ukoliko žele glasove i iz ostalih sredina, da više počnu obilaziti prigradska naselja i sela oko tih istih, baš kao što drugi rade
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije prebrojano 30k glasova u Zenici. Ono sto je dodik uradio u RS je mala maca koji je pokolj izmedju zeleni i KF za ove glasove.
Ne bi bio iznenadjen da se ponove izbori u Zenici.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
408.000 nevazecih listica za sad ljudi moji.
- ASD
- Kontakt:
Tako je isključivo zbog vlade federacije koja daje moć tim šerifima. Zbog toga se mora izbaciti SDA iz vlasti, pa će biti raspad sistema u kompltnoj SDA.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 okt 2022, 16:45Takva je situacija poprilično i radi lokalnih šerifa koji su na listama pa se zaokružuje SDA radi njih ili se jednostavno zaokruži njihovo ime. Poput onog Šemsudina iz Tešnja. Narod je pokazao kakvo ima mišljenje o vrhu stranke, dinastiji Izetbegović i njihovim poslušnicima tamo gdje su oni kandidati. Predsjednistvo Bakir zijanio 100.000 glasova razlike, u KS padaju sa 10 na 7/8 što je itekako osjetnoStevieG8 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 16:41Vala poslije ovih izbora i nakon svega sto su uradili zadnje 4 godine ne vjerujem da ce oni ikada izgubiti popularnost.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 okt 2022, 16:38
Nisu ali su probosanske, na to sam aludirao. A i ako oni predloze ovu ideju a SDA odbije radi bratstva sa HDZom svakako ce se dokazati da su gomila izdajnika i napokon pasti u popularnosti na sljedecim izborima. Win-win
A i prosle izbore su bili preko 25% u federaciji, sada će po svemu sudeći imati lošiji rezultat
Ako se barem ne ponove izbori za predsjednika RS-a, gasi sve.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Alema Jabandžić Deljkić
od 2019. godine do danas zaposlena je u Općini Tešanj kao Viši referent na ovjeri potpisa, prepisa i rukopisa.

od 2019. godine do danas zaposlena je u Općini Tešanj kao Viši referent na ovjeri potpisa, prepisa i rukopisa.

Poceo Fudo sa zalbama, znaci zagustilo. 

vezano za NS nisu oni fokusirani na KS sto hoce samo nego sto nemaju kapaciteta niti kadra .. ne znam za SDP al NS definitivno, nemaju ni u Sa neki kadar al eto raja glasa za njih jer su normalni i dosta im SDP-a pa njima dadnu glas vjeruj mi da iskoci neka stranka sa dobrim kadrom na fazon NS izacili bi NS iz kantona na slijedecim izborima ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 16:47SDP i NS problem je što su se fokusirali isključivo na KS i hebe im se za ostale kantone/nivoe što se može vidjeti iz ovih rezultata, pogotovo SDP koji je oslabio u zadnje vrijeme, pa samo u TK je izgubio nakon ne pamtim ni ja koliko i to ovom razlikom, ništa nisu uradili povodom kampanje, kandidati su od zla oca i gore matere čak ni neki zagriženi SDP-ovci ovdje u Tuzli nisu glasali za njih poslije 30 godina... Treba im reforma u stranci, prva stvar je Nikšića smijeniti pa tek onda krenuti dalje, njegovo je prošlo.
upravo, jednostavno moraju određenu politiku promijeniti u pristupu ukoliko žele glasove i iz ostalih sredina, da više počnu obilaziti prigradska naselja i sela oko tih istih, baš kao što drugi rade
Ma ovo nije realno. Da ovako ocigledno krades.. Znaci ne pokusavas nista sakriti, nicega se ne bojis. Ovo je stvarno strasno.Kajzer10 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 15:39Ma pokro je lik bogaoca, ne sumnjam. izleti vijest na n1, a onda provjerim i na ciku, neka zvornicka naselja gdje zivi 99% Bosnjaka, uzeo covjek preko 50% glasova, vise nego bosnjacki kandidati skupa. Cirkus.
Iako ne vjerujem da je toliko pokrao da je napravilo kljucnu razliku, vjerujem da bi i ovi iz opozicije napravili vecu dramu. Ili ce tek.
Ali kakav debil moras biti da ne ostavis makar pet glasova, nego upises j*benih 0 glasova.
-
- Kontakt:
Ne možeš ti objasniti ljudima koji i dalje vjeruju da ih Bakir i Komšić štite od rata i od zlih četnika (sa kojima su u koaliciji od pamtivjeka).
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hajd sve al zamisli osobu koja unosi da mu 0 glasova na drugom glavnom kandidatu nije cudna. Koliko ima takvih primjera? Ako je jedan moze reci da je izuzetak.dscile je napisao/la: ↑04 okt 2022, 17:09Ma ovo nije realno. Da ovako ocigledno krades.. Znaci ne pokusavas nista sakriti, nicega se ne bojis. Ovo je stvarno strasno.Kajzer10 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 15:39Ma pokro je lik bogaoca, ne sumnjam. izleti vijest na n1, a onda provjerim i na ciku, neka zvornicka naselja gdje zivi 99% Bosnjaka, uzeo covjek preko 50% glasova, vise nego bosnjacki kandidati skupa. Cirkus.
Iako ne vjerujem da je toliko pokrao da je napravilo kljucnu razliku, vjerujem da bi i ovi iz opozicije napravili vecu dramu. Ili ce tek.
Ali kakav debil moras biti da ne ostavis makar pet glasova, nego upises j*benih 0 glasova.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 121 gost.