FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da pozdravim sve fanove najboljeg spica/stopera lige, Semsudina dominatora. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kakav niz, svaka cast Cala ovakav bodovni saldo nakon prvog dijela sezone ni i u ludilu nisam ocekivao.
ZZ
- PitarBordo
- Kontakt:
Solidna predstava danas, jasno se vidi koliko nas je koštao Sir Almir Hurtić, te ovom prilikom nabijem na čunu onog što ga ovdje branio bez trunke srama.
Bravo Čala, moram priznati da si me ugodno iznenadio, ne svojim umjećem nego pravljenjem pite od tone govana.
Ahmetović sigurniji štoper od sviju ostalih koji su ove sezone igrali na toj poziciji.
Radovac gotovo direknto zaslužan za crveni karton i ne vidim zašto ga Čala još uvijek koristi, kao i Rustemovića. Nadam se da se s tom dvojicom pozdravljamo do slijedećeg ko.a
Ako pobjedimo sve službene utakmice na proljeće uzimamo duplu, stoga #sanjamZlatnoProljeće.
Bravo Čala, moram priznati da si me ugodno iznenadio, ne svojim umjećem nego pravljenjem pite od tone govana.
Ahmetović sigurniji štoper od sviju ostalih koji su ove sezone igrali na toj poziciji.
Radovac gotovo direknto zaslužan za crveni karton i ne vidim zašto ga Čala još uvijek koristi, kao i Rustemovića. Nadam se da se s tom dvojicom pozdravljamo do slijedećeg ko.a
Ako pobjedimo sve službene utakmice na proljeće uzimamo duplu, stoga #sanjamZlatnoProljeće.

Samo Saraj'vo.
Pozdrav navijacima Sarajeva iz glavnog grada kojim je lakse utakmice pratiti preko streama. Ne trebate nam. Merso nastavio da kara, who is Obradovic

Spavate li mirno pesimisti sa Koseva?Esport je napisao/la:100%fico je napisao/la:12/12MortemHz je napisao/la:Da li bi vi bili zadovoljni sa 8 bodova u ove 4 utakmice pred pauzu?
VOLIM TE SARAJ'VO!
SARAJEVO
Nego hocemo li Duljevica pokloniti ili prodati za 2 vrece krompira,obzirom da je bilo slicnih prijedloga 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Duljevic je pokazao da je najbolji igrac lige, i u to nema sumnje. Uz onaku formu Crnkica pa i Hebibovica, krila nam nisu potrebna. Golman solidan, ali ako bi se mogao dovesti Piric, bilo bi odlicno. Odlazak Balica izvjestan, stoper nam treba, i sa povratkom Kovacevica, to se danas pokazalo. Jedan zadnji vezni (kvalitetan) prioritet, ni dva nebi bila losa, beck-up za Ahmetovica, neko solidan u napadu, ne mora Mersudinov kvalitet i to je to- Otjerati Saida, Cetkovica, RADOVCA, i Amera. Znaci maksimalno 4 odlaska i 4 dolaska. Mjera :kaHva:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sarajevo dobilo,fina posjeta,-4,Siox Puracic,Totti i ostali pljuvaci na aparatima.

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rustemu produzit ugovor?belosevic28 je napisao/la:Duljevic je pokazao da je najbolji igrac lige, i u to nema sumnje. Uz onaku formu Crnkica pa i Hebibovica, krila nam nisu potrebna. Golman solidan, ali ako bi se mogao dovesti Piric, bilo bi odlicno. Odlazak Balica izvjestan, stoper nam treba, i sa povratkom Kovacevica, to se danas pokazalo. Jedan zadnji vezni (kvalitetan) prioritet, ni dva nebi bila losa, beck-up za Ahmetovica, neko solidan u napadu, ne mora Mersudinov kvalitet i to je to- Otjerati Saida, Cetkovica, RADOVCA, i Amera. Znaci maksimalno 4 odlaska i 4 dolaska. Mjera :kaHva:

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Prebacite na Face evo pustaju Sarajevo-Levski ima jos pola sata 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
@toti, ostaviti ga za klupe, kad vodimo 2:0 da udje zadnjih 15 minuta. Sasvim solidno destrukttivni dio moze odraditi...za razliku od kepeca PROJEKTA koji ni to ne moze.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bgm da mi je neko rekao ovako da ce biti nebi mu vjerovao. Svaka cast Cali, igracima i strucnom stabu. To je sve sto trebamo. Borba i pobjede.
Celik i Metallege nikad necu prezalit.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Slavni trener Hurtic, jedini njegov uspjeh je da je apsolutno zasluzan, za nogiranje uprave.Amca007 je napisao/la:Bgm da mi je neko rekao ovako da ce biti nebi mu vjerovao. Svaka cast Cali, igracima i strucnom stabu. To je sve sto trebamo. Borba i pobjede.

Kakvih isfrustriranih pacijenta ima na onom istoku, pa to nije istina..
Najvaznija je pobjeda, 3 bobe.. Jako dobra posjeta, borba i igra takodjer..
Odlicno
Jest Rustem izasao, jeamo dali 2 gola, al mislim da smo do prvog gola izgubili i sredinu terena.
Sad ih poslati mjesec dana nek odmaraju, napraviti plan i program za proljece, dovesti odfovarajuce igrace koji ce se prije svega uklopiti u ekipu i biti kvalitet vise.
A sad insajderske da slusamo
Najvaznija je pobjeda, 3 bobe.. Jako dobra posjeta, borba i igra takodjer..
Odlicno

Jest Rustem izasao, jeamo dali 2 gola, al mislim da smo do prvog gola izgubili i sredinu terena.
Sad ih poslati mjesec dana nek odmaraju, napraviti plan i program za proljece, dovesti odfovarajuce igrace koji ce se prije svega uklopiti u ekipu i biti kvalitet vise.
A sad insajderske da slusamo

Da pozdravim raju na ovom forumu. Ako ima mjesta za još jednog od vas 

Duljevic Dominator! Najbolji igrac lige! 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koliko ima tacno dana do Viteza ?
Čala, svaka čast
Pravi čovjek na pravom mjestu. Vrijeme pokaza da je njegovo imenovanje bilo najbolji potez.
Duljević je prerastao ovu ligu, Ahmetović pravo pojačanje.
Ma nema se šta kome zamjeriti.
Fina i posjeta danas
Šteta što je pauza, ali nadam se da ćemo na proljeće ozbiljno napasti titulu, ako Bog da.

Pravi čovjek na pravom mjestu. Vrijeme pokaza da je njegovo imenovanje bilo najbolji potez.
Duljević je prerastao ovu ligu, Ahmetović pravo pojačanje.
Ma nema se šta kome zamjeriti.
Fina i posjeta danas

Šteta što je pauza, ali nadam se da ćemo na proljeće ozbiljno napasti titulu, ako Bog da.
I ovde se moze procitati svakakvih komentara
Rece clan foruma da je Ahmet sigurniji na stoperu od bilo kojeg drugog igraca na toj poziciji
Mora da se salio..
Jer na kraju krajeva imamo najbolju odbranu, imamo jednog Novakovica koji je odlican, Mihojevic fenomenalan... Balic nije los, Kovacevica ocekujemo abd na proljece..

Rece clan foruma da je Ahmet sigurniji na stoperu od bilo kojeg drugog igraca na toj poziciji

Jer na kraju krajeva imamo najbolju odbranu, imamo jednog Novakovica koji je odlican, Mihojevic fenomenalan... Balic nije los, Kovacevica ocekujemo abd na proljece..
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Homelander, napoleon72, perodeformero, rimljanin90, siroliver69, ŠTA_JE i 42 gosta.