Samo da sutra prodje sve po planuMortemHz je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo da sutra prodje sve po planuMortemHz je napisao/la:
? dzaba je otisao mada ima i jak ugovor.. ne znam ni ja koliko je ovo realnoBordomen je napisao/la:Adis prije 3 mjeseca presao u Goztepe za 1.2M
na razumijem kako se sad povezuje sa nama
Super bi bilo
ali malo izgleda ne realno
Još ako sutra pobjedimo Radnik vidjeti ćeš onda imenazagorski je napisao/la:Meni ovo lici na ona nafuravanja sa Sharbinijem,Cvijanovicem i sl.
Kaze Ostojic kapiten Radnika dolaze po tri bobe, nije svjestan da ce mu Duljevic djecu praviti sutrapitic je napisao/la:Još ako sutra pobjedimo Radnik vidjeti ćeš onda imenazagorski je napisao/la:Meni ovo lici na ona nafuravanja sa Sharbinijem,Cvijanovicem i sl.
To o izjavama je smijesno, kao i ono gdje su bile legende kluba kad je bilo potrebno, kao i ono dobar je on igrac al babo mu navija za zelju pa ga ne bi nikad u sarajvu... Pod broj jedan ta principijalna sranja se vec uveliko gaze, druga stvar je sto to uopste i ne treba da nam bude stvar principa, jednostavno daj sve najbolje sto moze doc i to je to. bilo bi dobro da je istina za Jahovica al vidjet cemo, bit ce tih imena sad doosta dosta.pitic je napisao/la:Neki mu nikada neće oprostiti one izjave u vezi viršli kada je ofirao. Igrao solidno neki manji period u Ukrajini, ali pobjegao radi nesigurnosti i mogućeg općeg rata nije se mogao nositi sa tim pritiskom. Nikada nije krio emocije prema FKS i svojim kvalitetom može igrati u FKS. Kada je otišao u Švicarsku u Wil to mu je spasilo karijeru.
Ukloni taj avatar Asmire Suljicu..crozzer je napisao/la:Samo cu reci incijale A.S
joker90 je napisao/la:Ukloni taj avatar Asmire Suljicu..crozzer je napisao/la:Samo cu reci incijale A.S
I jednonožac iza njih sa zdravim koljenom.KenChoo je napisao/la:Zamislite dvojac Jahović-Ahmetović, porastao bi natalitet uveliko.
Trenutno korisnika/ca: Babuka31, mosarajvosa83 i 30 gostiju.