Edit: Nasi otisli po pehar...

Zipa Granera

PS: Nasi sletili na El Prat i uz povike "PEPE, PEPE" docekani od strane nekoliko stotina navijaca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
A stadion Espanyola se zove "Cornela el Prat", kako nas navijaci naseg prijateljskog kluba uvijek fino docekaju.ek0 je napisao/la: PS: Nasi sletili na El Prat i uz povike "PEPE, PEPE" docekani od strane nekoliko stotina navijaca.
Imaš čudan feeling za osjećaj , ma daaaaajLBJ MVP je napisao/la: Ja baš vjerujem da će Real sutra razvalit Barcu ne znam što,al imam čudan feeling za osjećaj
ma bit ce penala,ovako il onakoHZ_ilidzaa je napisao/la:Meni osjecaj kaze da cemo sutra gledati penale. Ako se ne varam nema produzetaka...
Dobar, neka malo promijene.anonymousHD je napisao/la:
[youtube][/youtube]
HOPLIT je napisao/la:E moj Sami, za pare koje ti zaradjuješ mogo si sebi barem naći ženu koja ima dupeRaul_64 je napisao/la:
Go Sami,go Sami..
Podsjeca me na Charlie Sheena iz filma Major League sa tom frizurom..ek0 je napisao/la:Di Maria, Callejon, Khedira i 'Concentrao' u borbi za dvije pozicije.
Ja bih volio da saksija bude starter ...
I mene na Misinu cetku za cipele.L_blancos je napisao/la:Podsjeca me na Charlie Sheena iz filma Major League sa tom frizurom..ek0 je napisao/la:Di Maria, Callejon, Khedira i 'Concentrao' u borbi za dvije pozicije.
Wild Thing
Ovaj gore iznad sa saksijom na glavi.Blanco je napisao/la:I ima brata blizanca (jednojajcanog)
Koji je Jose :S
bparena je napisao/la:I mene na Misinu cetku za cipele.L_blancos je napisao/la:Podsjeca me na Charlie Sheena iz filma Major League sa tom frizurom..ek0 je napisao/la:Di Maria, Callejon, Khedira i 'Concentrao' u borbi za dvije pozicije.
Wild Thing
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.