FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
HAMZIĆ
ARSENIJEVIĆ GUTIĆ TORLAK MUHAREMOVIĆ
MAKSUMIĆ HANDŽIĆ
ŠĆEPANOVIĆ KOJAŠEVIĆ
OBUĆA JAHOVIĆ
ARSENIJEVIĆ GUTIĆ TORLAK MUHAREMOVIĆ
MAKSUMIĆ HANDŽIĆ
ŠĆEPANOVIĆ KOJAŠEVIĆ
OBUĆA JAHOVIĆ
-
- Kontakt:
Dobro dosaomolotovljev je napisao/la:pozdrav za bordo army

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
iskreno vise sam mislio na torlaka,hilmo je siguran igrac,a keno mora biti hrabarColorado je napisao/la:Dobro si ovo napisao samo se nebi slozio za Gutica jer je on stvarno dobar i nije uopste spor , ja mislim da se to vidjelo na derbijutarpi do bagro 2 je napisao/la:GOLMAN:HAMZIC(Smatram da treba iskusniji golman)
ODBRANA:Lijevi Bek(Muharemovic-Super),Desni Bek(Arsenijevic-Dobar,siguran),Stoperi(Hilmo i Torlak-Pomalo spori,ali dobri)
SREDINA:Scepanovic(Borben,ali spor),Kojasevic(Sebican,ali se bori),Maksumic ???(Nisam siguran hoce li potpisati,ali takodjer ne znam jeli u formi),K.Handzic(Mlad,nadam se da ce se truditi)
NAPAD:Ehhhhhhhhhhh:Obuca(Cipelicu treba jedna sansa za golSmajlovic???(Decko je odlican,ali nevjerujem da ce potpisati) Ako ne bude smajlovic onda mora Celjust
ii sto se tice K.Handzica mislim da je dobar ali treba on jos puno napredovati da bi dosao u priliku da igra za prvi tim , iako ga Mirza gura
![]()
P.S. Zaboravio sam na Hadziju(On se mora sad potruditi ko nikad u zivotu da se vrati u pravu formu(
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
- Kontakt:
Evo naseg sastava ukoliko nas vise niko ne pojaca
--------------dino---------------
bane--torlak--gutic--trebinjac
-----------handzic---------------
lede---------vucina----------pixi
---------obuca---jahovic---------
Ovo bi po meni bila "idealna" formacija sa onim cime raspolazemo trenutno ! Razlog sto je Jahovic u napadu je taj sto vec imamo u spicu jednog iskusnog igraca(obuca) tako da drugi treba biti kolko tolko mladji i brzi a to Avdic nije.
-Sad ukoliko nas pojaca i Maksumic onda njega dodat da igra sa handzicem zadnjeg veznog ali igrati sa jednim napadacem.
-Ukoliko nas pojaca Puric onda njega umjesto Vucine to je varijanta jedan. Varijanta dva je da ga stavimo umjesto Ledeta a njega na ljevog beka umjesto Trebinjca.
-Ukoliko nas pojaca Smajlovic onda njega umjesto Jahovica.
Znaci ovo je ono idealno sad bog zna kako ce to Mirza napravit. Vjerovatno ce ugurati Ihtiarevica umjesto Kene (Makse) i Avdic ce igrati prvu postavu pa kako god.
Sa trenutnim timom mozemo u Europu uz malo srece. Kad bi nam doso Puric mislim da mi mogli u Europu bez srece
a kad bi obojica dosla mogli bi se borit za 1-2 mjesto 
Ovo bi po meni bila "idealna" formacija sa onim cime raspolazemo trenutno ! Razlog sto je Jahovic u napadu je taj sto vec imamo u spicu jednog iskusnog igraca(obuca) tako da drugi treba biti kolko tolko mladji i brzi a to Avdic nije.
-Sad ukoliko nas pojaca i Maksumic onda njega dodat da igra sa handzicem zadnjeg veznog ali igrati sa jednim napadacem.
-Ukoliko nas pojaca Puric onda njega umjesto Vucine to je varijanta jedan. Varijanta dva je da ga stavimo umjesto Ledeta a njega na ljevog beka umjesto Trebinjca.
Znaci ovo je ono idealno sad bog zna kako ce to Mirza napravit. Vjerovatno ce ugurati Ihtiarevica umjesto Kene (Makse) i Avdic ce igrati prvu postavu pa kako god.

Sa trenutnim timom mozemo u Europu uz malo srece. Kad bi nam doso Puric mislim da mi mogli u Europu bez srece

ja bi volio da dodje puric ali od toga nema nista
"Prioritet mi je inostranstvo. Zvali su me iz Sarajeva i tu se nema šta kriti. Obavili smo neke razgovore, no ponavljam, moja najveća želja je odlazak u inostranstvo. Ako se ne realizira transfer najvjerovatnije ću se priključiti Čeliku u Antalyji. Otvoren sam za sve razgovore, no u Bosni i Hercegovini zenički premijerligaš ima prioritet."
"Prioritet mi je inostranstvo. Zvali su me iz Sarajeva i tu se nema šta kriti. Obavili smo neke razgovore, no ponavljam, moja najveća želja je odlazak u inostranstvo. Ako se ne realizira transfer najvjerovatnije ću se priključiti Čeliku u Antalyji. Otvoren sam za sve razgovore, no u Bosni i Hercegovini zenički premijerligaš ima prioritet."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ti si lud , sa takvom ofanzivnom formacijom Barcelona ne igra...samosarajvo je napisao/la:Evo naseg sastava ukoliko nas vise niko ne pojaca
Znaci ovo je ono idealno sad bog zna kako ce to Mirza napravit. Vjerovatno ce ugurati Ihtiarevica umjesto Kene (Makse) i Avdic ce igrati prvu postavu pa kako god.![]()
Sa trenutnim timom mozemo u Europu uz malo srece. Kad bi nam doso Puric mislim da mi mogli u Europu bez srecea kad bi obojica dosla mogli bi se borit za 1-2 mjesto
- BernardBarnjak
- Kontakt:
genetsko.mekinje je napisao/la:78 godina od kada se rodio Hase, bosnjacka legenda fudbala. Legenda o njemu i dalje zivi
dan kada je na svijet dosao Hase.
zasto bosnjacka? valjda bosanskohercegovacka (sarajevska, ex jugoslovenska...) legenda!?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dobro momak se lose izrazio,bosansko-hercegovacka legenda,najbolji igrac BiH svih vremena,legenda o njemu ce zivjeti dok postoji svijetBernardBarnjak je napisao/la:genetsko.mekinje je napisao/la:78 godina od kada se rodio Hase, bosnjacka legenda fudbala. Legenda o njemu i dalje zivi
zasto bosnjacka? valjda bosanskohercegovacka (sarajevska, ex jugoslovenska...) legenda!?

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]genetsko.mekinje je napisao/la:78 godina od kada se rodio Hase, bosnjacka legenda fudbala. Legenda o njemu i dalje zivi
SVI U NAPAD,JEDAN JE HASE
- molotovljev
SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!!
(24. januar 1933, Sarajevo - 25. januar 1987)
(24. januar 1933, Sarajevo - 25. januar 1987)
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
SVI U NAPAD,JEDAN JE HASE
Samo da taj Smajlovic potpise,bilo bi super
Samo da taj Smajlovic potpise,bilo bi super
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
- Kontakt:
Baljak se povlači
Nihad Baljak, dugogodišnji «kadrovik» FK Sarajevo, povlači se iz kluba, kako saznajemo iz zdravstvenih razloga
koliko vjerovati doticnim novinama(san),cijeli clanak poslije 2h
Nihad Baljak, dugogodišnji «kadrovik» FK Sarajevo, povlači se iz kluba, kako saznajemo iz zdravstvenih razloga

Boze, molim te da ovo bude tacnopadobranac1978 je napisao/la:Baljak se povlači
Nihad Baljak, dugogodišnji «kadrovik» FK Sarajevo, povlači se iz kluba, kako saznajemo iz zdravstvenih razloga![]()

ljudi jel nas ovo baljak konacno napusta.....daj boze da ovo nije suplja.....
-
- Kontakt:
Ma bolje i ovako ofanzivno nego da imamo dvojicu zadnjih veznih od kojih je jedan ihtijarevic koji 100 metara sprintom pretrci za 22 sekundeHZ_ilidzaa je napisao/la:Ti si lud , sa takvom ofanzivnom formacijom Barcelona ne igra...samosarajvo je napisao/la:Evo naseg sastava ukoliko nas vise niko ne pojaca
Znaci ovo je ono idealno sad bog zna kako ce to Mirza napravit. Vjerovatno ce ugurati Ihtiarevica umjesto Kene (Makse) i Avdic ce igrati prvu postavu pa kako god.![]()
Sa trenutnim timom mozemo u Europu uz malo srece. Kad bi nam doso Puric mislim da mi mogli u Europu bez srecea kad bi obojica dosla mogli bi se borit za 1-2 mjesto

Kad bi maksa doso onda malo vise defanzive
Izgleda da je tacno..BALJAK ...PA-PA
Sutra je izgleda u novinama !!
-
- Kontakt:
ako bude istina,Predsjednik bi ispao pravi gospodin,lakapo i bez srkleta bi otjerao svu gamad koja godinama ruse ugled kluba i je.bu nas u zdrav mozakFCS-FCS je napisao/la:Izgleda da je tacno..BALJAK ...PA-PA

-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 24 jan 2011, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Fouzi1, SamoDaKazeem, TheTruth34 i 49 gostiju.