Bilo mi cudno pa upitao, ne zamjeri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
E sta cu. Za Bayu sam poceo navijati jos za vrijeme Hasana naseg u Bayi. Sa ocem gledo tekme a on navija za Bayern. Onda sam poceo navijati i za Dortmund jer su mi se svidali ko ekipa. Za Arsenal zbog Bergkampa jos onda. Isto zbog oca.Lillard je napisao/la:Ee jbg nisi trebao bas za Bayu i Dortmund
Bilo mi cudno pa upitao, ne zamjeri
Garant lik navija i za jedne i za druge i za bayu i bvbIllmatic09 je napisao/la:Za koga onda navijaš u utakmici bvb-fcb?
Ako bi birali i bilo po nasem, onda osvajanje Bundeske .. EL i DFB Pokal , a kako smo zahuktali mozda i Triple uzmemoanton 1983 je napisao/la:Znači ostali su
BvB
Villareal
Liverpool
Šahtjor
Sevilla
Sp. Braga
Bilbao
Sp. Prag
Na papiru bvB slovi kao favorit, no ovo je zajebano natjecanje. Bilo bi dobro da izvuku neki gnoj, možda pa da kasnije dobuju težu tekmu. S druge strane ne bi bilo loše da izvuku i jačeg protivnika kako bi ostali koncentrirani i imali teži zadatak u BUNDESLIGI. Uglavnom, oni su najveći favoriti i stvarno bi bilo šteta da to neosvoje!
Baš me zanima da vi morate birat dal bi izabrali osvajanje EL ili Bundeslige?
Baš me zanima kako on to posloži subotom kad mu u isto vrijeme igraju BVB, Bayern i Arsenal.jamesrodriguez je napisao/la:Garant lik navija i za jedne i za druge i za bayu i bvbIllmatic09 je napisao/la:Za koga onda navijaš u utakmici bvb-fcb?a ujedno prati sta se desava sa arsenalom
![]()
![]()
![]()
Ubjedljivo EL. Tako da zaokruzimo te evropske trofeje.anton 1983 je napisao/la:Baš me zanima da vi morate birat dal bi izabrali osvajanje EL ili Bundeslige?
Mislim da će to biti heben naježitis.neurofunk je napisao/la:Jedva čekam, kakav će YNWA da se pjeva na obje tekme. Sretno vam, a i nama !
Za BorusijuIllmatic09 je napisao/la:Za koga onda navijaš u utakmici bvb-fcb?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.