Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la majestic24 » 27 avg 2011, 19:42

Ubi me brate ovaj sveti mjesec,pa onda moram naci zabavu kako da me vrijeme sto prije prodje,pa makar morao i diskutovati s nekim s kim se to nemoze :lol: :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 27 avg 2011, 19:46

majestic24 je napisao/la:Ubi me brate ovaj sveti mjesec,pa onda moram naci zabavu kako da me vrijeme sto prije prodje,pa makar morao i diskutovati s nekim s kim se to nemoze :lol: :lol: :lol:
Pa zar je dotle doslo? :D

P.S. Kako se samo ova stranica popravila od prije :P http://manutd-bih.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 avg 2011, 19:48

Martex je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Ubi me brate ovaj sveti mjesec,pa onda moram naci zabavu kako da me vrijeme sto prije prodje,pa makar morao i diskutovati s nekim s kim se to nemoze :lol: :lol: :lol:

P.S. Kako se samo ova stranica popravila od prije :P http://manutd-bih.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
nije los dizajn, nedostaje im malo profesionalnosti ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 27 avg 2011, 19:50

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Martex je napisao/la:

Ma ne treba im profesionalnost kad samo prevode sa oficjelne stranice !
Glory Glory Man United !!! :D

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 27 avg 2011, 19:52

red devil88 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Martex je napisao/la:

Ma ne treba im profesionalnost kad samo prevode sa oficjelne stranice !
Pa barem mogu vijesti procitati na ''naški'' :D
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 avg 2011, 19:52

Martex je napisao/la:

Jest Bgm...al ja cekam da proradi forum. Neznam zasto on nije jos u upotrebi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 27 avg 2011, 19:56

Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to :)

Tuzla - Grad koji volim!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 27 avg 2011, 19:58

Martex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to :)
Samo treba da pazis koliko je ukupno za naplatu da se nebi negativno iznenadio ja cesto narucujem preko neta CD.ove tacnije preko amazona tu pise sta je ukupno za naplatiti !

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 27 avg 2011, 20:00

Martex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to :)
Samo treba da pazis koliko je ukupno za naplatu da se nebi negativno iznenadio ja cesto narucujem preko neta CD.ove tacnije preko amazona tu pise sta je ukupno za naplatiti !
Pisalo je i ovdje kolika je ukupna naplata majica je inace 12 Eura + 10 eura je bila putarina,postarina sta vec :)

Tuzla - Grad koji volim!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 27 avg 2011, 20:06

Martex je napisao/la:
Pisalo je i ovdje kolika je ukupna naplata majica je inace 12 Eura + 10 eura je bila putarina,postarina sta vec :)
Pa onda je dobro :D

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 27 avg 2011, 20:19

Slatinash_7 je napisao/la:Pazi ja govorim o extreminim slucajevima da se Vidic proda,povreda,dobre igre Jonesa i Smallinga,dobre pare nisam ja to bas eto daj 40 mil naci cemo nekoga...Da je trziste slabo slabo je ali moze se tu naci vec neko meni Shawcross prvi pada na pamet,jak stamben ima iskustvo EPL te ce ove sezone igrati i evropu.Cahill iz Boltona zasto ne spomenuti i njega.Ovi mi padaju na pamet iz EPL slabije pratim ostale lige ali kako je Chelsea nasao Luzia dobro bi nam dosao jedan onakav,Subotic npr nosi odbranu Dortmunda ima tu igraca koji se mogu dovesti za nekih 20 mil biti dobar 20 i to je za mene dobar posao...Ali o tom po tom treba razmisljati a najbolje ce se sve vidjeti u ovom mjesecu bez Vidica da li se moze igrati bez njega
Ma ni u kome slucaju ne prodavati Vidica. To je kapiten i jedan od vodja ovog tima i generacije. Za Vidica je tesko pa gotov i nemoguce dovesti zamjenu, a od tih 20-ak miliona koje bi zaradio Manchester nema nista znacajno. Pa nije Manchester neki mali klub pa da mora prodavati svoje najbolje igrace da prezivi. Ti bi da iskoristis Vidica maksimalno, doveden za 6 miliona (ako me sjecanje sluzi) odigrao nekoliko fenomenalnih sezona, dosao da mnogih trofeja i kapitenske trake i onda noga zbog novca. E pa ne bi trebalo da to tako ide u velikim klubovima. Sta fali da Vidic zavrsi karijeru u Manchesteru? S tim razmisljanjem i Scholes i Giggs su u neko izvjesno vrijeme trebali biti prodati i to samo zbog misljenja da ne mogu ponudit vise klubu kao prije i da se moze zaraditi na njima.
U ostalom Vidicu je tek 30 godina, a to su najbolje godine za igrace njegovog tipa. On ce odigrati jos dosta vrhunskih sezona za Manchester, cak i u poznim godinama jer on nije igrac koji zavisi od brzine pa da se bojimo da ce je izgubiti, nego odlicno cita igru i postavlja se, a povrede se svakom igracu desavaju.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 avg 2011, 20:21

Mislim da ne bi treb'o imat problema :) Ozbiljni su oni. Ja sam prek'o eBaya dres kupov'o i cek'o sam ga vise od mjesec iz Hong Konga :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 avg 2011, 21:04

_karabaja_ je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Pazi ja govorim o extreminim slucajevima da se Vidic proda,povreda,dobre igre Jonesa i Smallinga,dobre pare nisam ja to bas eto daj 40 mil naci cemo nekoga...Da je trziste slabo slabo je ali moze se tu naci vec neko meni Shawcross prvi pada na pamet,jak stamben ima iskustvo EPL te ce ove sezone igrati i evropu.Cahill iz Boltona zasto ne spomenuti i njega.Ovi mi padaju na pamet iz EPL slabije pratim ostale lige ali kako je Chelsea nasao Luzia dobro bi nam dosao jedan onakav,Subotic npr nosi odbranu Dortmunda ima tu igraca koji se mogu dovesti za nekih 20 mil biti dobar 20 i to je za mene dobar posao...Ali o tom po tom treba razmisljati a najbolje ce se sve vidjeti u ovom mjesecu bez Vidica da li se moze igrati bez njega
Ma ni u kome slucaju ne prodavati Vidica. To je kapiten i jedan od vodja ovog tima i generacije. Za Vidica je tesko pa gotov i nemoguce dovesti zamjenu, a od tih 20-ak miliona koje bi zaradio Manchester nema nista znacajno. Pa nije Manchester neki mali klub pa da mora prodavati svoje najbolje igrace da prezivi. Ti bi da iskoristis Vidica maksimalno, doveden za 6 miliona (ako me sjecanje sluzi) odigrao nekoliko fenomenalnih sezona, dosao da mnogih trofeja i kapitenske trake i onda noga zbog novca. E pa ne bi trebalo da to tako ide u velikim klubovima. Sta fali da Vidic zavrsi karijeru u Manchesteru? S tim razmisljanjem i Scholes i Giggs su u neko izvjesno vrijeme trebali biti prodati i to samo zbog misljenja da ne mogu ponudit vise klubu kao prije i da se moze zaraditi na njima.
U ostalom Vidicu je tek 30 godina, a to su najbolje godine za igrace njegovog tipa. On ce odigrati jos dosta vrhunskih sezona za Manchester, cak i u poznim godinama jer on nije igrac koji zavisi od brzine pa da se bojimo da ce je izgubiti, nego odlicno cita igru i postavlja se, a povrede se svakom igracu desavaju.
U slucaju da Smalling i Jones imaju sta ponuditi zasto ne?Fudbal je sad takav kakav jeste igraci se iskoristavaju max pa tako i on,nije u klubu od malena pa sad da kazes neka legenda ovo ono vise nam je Rio ponudio.Nemojte sad sipati drvlje i kamenje na mene,da mislim da je United mali klub koji zivi od prodaje ali evo daj sad jos jednog odbranbenog i 20 mil sa kojima bi doveli Sneidera recimo,da se zna da ce on doci garantujem da bi vas pola potpisalo sad da se tako nesto desi.Ja kazem samo imamo buducnost imamo uostalom i Ferdinanda koji moze zakrpiti nesto,hvalite djecu na sva vrata i onda kad se samo spomene kupovina ukenjate se.Kako ce igrati Smalling i Jones ako Vidic ima jos 4-6 kvalitetnih sezona pred sobom,ako Rio ima jos 2 kako?Ne kazem da se prodaje ove sezone nego sljedece ako dodje adekvatna ponuda,adekvatna zamjena da se moze dovesti uz dobre partije Smallinga,Jonesa pa zasto ne i Evansa...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 avg 2011, 21:06

Koju si majicu narucio,moze li slika,i ja bih to volio uraditi,al kad budem pri parama. :D
I sta rece,ukupno 22 eura,znaci 44 marke si platio?

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 27 avg 2011, 21:22

@slatinash Vrlo jednostavno ce i ovako igrati. Ovo je optimalan broj odbrambenih igraca uz ekstra kvalitet i ja ne bi volio da se remeti ova ravnoteza u odbambenom dijelu ekipe. Po meni i Evansova prodaja bi se malo osjetila, a pogoto da ode jedan Vidic. Vidic i Ferdinand su kao standardni stoperi, Smalling ce odigrati vjerovatno nekoliko utakmica i na stoperu i veliki broj na desnom beku, Jones ce se redovno rotirati sa "standardnim", Evans ce ulijetati kod povreda, odmaranja igraca, manje bitnim utakmicama i povremene mozda krpit bekovske pozicije, takodje ne treba zaboraviti da Jones moze kvalitetno odigrati i DMF samo sto sumnjam da ce ga Ferguson tu koristiti. Vjeruj da ce svi ovi igraci koji se vode kao rezervni imati veliki broj nastupa jer je sezona duga i to je njihova prilika da izguraju i Ferdinanda i Vidica vremenom. Ni jedan od pvih igraca koje svi mi hvalimo nece ispastati zbog Vidica i Ferdinanda jer ce igrati prilicno redovno i napredovati uz pomenuti dvojac.
Usput da spomenem da si upravu da se danas sve svodi na novac, ali ja ne bi zelio da se to desava u Manchesteru, barem ne u tolikoj mjeri. Zato se ponekad moze i dozvoliti da odbijamo ogromne ponude za pojedine igrace. Neki od bitnih igraca (zvijezda) su se "morali" prodati u zadnje vrijeme: Ronaldo, Nistelroy, Beckham, ..., ali svi ti igraci su otisli u velike klubove za velike novce i sto je mozda najvaznije zeljeli su da idu, a sad nema smisla da se prodaju igraci tipa Vidic u neke nebitne klubove u slabijim ligama i sto je najvaznije ako oni ne zahtijevaju da idu.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 27 avg 2011, 21:33

Narin je napisao/la:
Koju si majicu narucio,moze li slika,i ja bih to volio uraditi,al kad budem pri parama. :D
slika

Evo je :D 22 eura = 43.0283 KM
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Mislim da ne bi treb'o imat problema :) Ozbiljni su oni. Ja sam prek'o eBaya dres kupov'o i cek'o sam ga vise od mjesec iz Hong Konga :D
Vidjet cu kad stignem jesu li ozbiljni :D

Tuzla - Grad koji volim!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 avg 2011, 21:36

javi meni na pm kad ti stigne, trebas mi

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 avg 2011, 21:39

Martex je napisao/la:
Narin je napisao/la:
slika

Evo je :D 22 eura = 43.0283 KM
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Vidjet cu kad stignem jesu li ozbiljni :D
I to sto kazes :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 27 avg 2011, 21:43

QUARESMA 18<<< je napisao/la:javi meni na pm kad ti stigne, trebas mi
Budem ti javio kad stigne, ako mislis na mene da ti javim :D

Tuzla - Grad koji volim!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 avg 2011, 22:11

Kad smo vec kod tih majica,koja je vama najbolja sa Unitedove stranice?
http://store.manutd.com/stores/manutd/p ... &cid=21915" onclick="window.open(this.href);return false;

Ova meni nije losa.

I ova mi je dobra,posebno zbog broja :D. http://store.manutd.com/stores/manutd/p ... &cid=19253" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.