Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Pa zar je dotle doslo?majestic24 je napisao/la:Ubi me brate ovaj sveti mjesec,pa onda moram naci zabavu kako da me vrijeme sto prije prodje,pa makar morao i diskutovati s nekim s kim se to nemoze![]()
![]()
nije los dizajn, nedostaje im malo profesionalnostiMartex je napisao/la:Pa zar je dotle doslo?majestic24 je napisao/la:Ubi me brate ovaj sveti mjesec,pa onda moram naci zabavu kako da me vrijeme sto prije prodje,pa makar morao i diskutovati s nekim s kim se to nemoze![]()
![]()
![]()
P.S. Kako se samo ova stranica popravila od prijehttp://manutd-bih.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ne treba im profesionalnost kad samo prevode sa oficjelne stranice !Bosniacum Lilium je napisao/la:nije los dizajn, nedostaje im malo profesionalnostiMartex je napisao/la:Pa zar je dotle doslo?majestic24 je napisao/la:Ubi me brate ovaj sveti mjesec,pa onda moram naci zabavu kako da me vrijeme sto prije prodje,pa makar morao i diskutovati s nekim s kim se to nemoze![]()
![]()
![]()
P.S. Kako se samo ova stranica popravila od prijehttp://manutd-bih.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa barem mogu vijesti procitati na ''naški''red devil88 je napisao/la:Ma ne treba im profesionalnost kad samo prevode sa oficjelne stranice !Bosniacum Lilium je napisao/la:nije los dizajn, nedostaje im malo profesionalnostiMartex je napisao/la:
Pa zar je dotle doslo?![]()
Jest Bgm...al ja cekam da proradi forum. Neznam zasto on nije jos u upotrebiMartex je napisao/la:Pa zar je dotle doslo?majestic24 je napisao/la:Ubi me brate ovaj sveti mjesec,pa onda moram naci zabavu kako da me vrijeme sto prije prodje,pa makar morao i diskutovati s nekim s kim se to nemoze![]()
![]()
![]()
Samo treba da pazis koliko je ukupno za naplatu da se nebi negativno iznenadio ja cesto narucujem preko neta CD.ove tacnije preko amazona tu pise sta je ukupno za naplatiti !Martex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to
Pisalo je i ovdje kolika je ukupna naplata majica je inace 12 Eura + 10 eura je bila putarina,postarina sta vecred devil88 je napisao/la:Samo treba da pazis koliko je ukupno za naplatu da se nebi negativno iznenadio ja cesto narucujem preko neta CD.ove tacnije preko amazona tu pise sta je ukupno za naplatiti !Martex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to
Pa onda je dobroMartex je napisao/la:Pisalo je i ovdje kolika je ukupna naplata majica je inace 12 Eura + 10 eura je bila putarina,postarina sta vecred devil88 je napisao/la:Samo treba da pazis koliko je ukupno za naplatu da se nebi negativno iznenadio ja cesto narucujem preko neta CD.ove tacnije preko amazona tu pise sta je ukupno za naplatiti !Martex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to
Ma ni u kome slucaju ne prodavati Vidica. To je kapiten i jedan od vodja ovog tima i generacije. Za Vidica je tesko pa gotov i nemoguce dovesti zamjenu, a od tih 20-ak miliona koje bi zaradio Manchester nema nista znacajno. Pa nije Manchester neki mali klub pa da mora prodavati svoje najbolje igrace da prezivi. Ti bi da iskoristis Vidica maksimalno, doveden za 6 miliona (ako me sjecanje sluzi) odigrao nekoliko fenomenalnih sezona, dosao da mnogih trofeja i kapitenske trake i onda noga zbog novca. E pa ne bi trebalo da to tako ide u velikim klubovima. Sta fali da Vidic zavrsi karijeru u Manchesteru? S tim razmisljanjem i Scholes i Giggs su u neko izvjesno vrijeme trebali biti prodati i to samo zbog misljenja da ne mogu ponudit vise klubu kao prije i da se moze zaraditi na njima.Slatinash_7 je napisao/la:Pazi ja govorim o extreminim slucajevima da se Vidic proda,povreda,dobre igre Jonesa i Smallinga,dobre pare nisam ja to bas eto daj 40 mil naci cemo nekoga...Da je trziste slabo slabo je ali moze se tu naci vec neko meni Shawcross prvi pada na pamet,jak stamben ima iskustvo EPL te ce ove sezone igrati i evropu.Cahill iz Boltona zasto ne spomenuti i njega.Ovi mi padaju na pamet iz EPL slabije pratim ostale lige ali kako je Chelsea nasao Luzia dobro bi nam dosao jedan onakav,Subotic npr nosi odbranu Dortmunda ima tu igraca koji se mogu dovesti za nekih 20 mil biti dobar 20 i to je za mene dobar posao...Ali o tom po tom treba razmisljati a najbolje ce se sve vidjeti u ovom mjesecu bez Vidica da li se moze igrati bez njega
Mislim da ne bi treb'o imat problemaMartex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to
U slucaju da Smalling i Jones imaju sta ponuditi zasto ne?Fudbal je sad takav kakav jeste igraci se iskoristavaju max pa tako i on,nije u klubu od malena pa sad da kazes neka legenda ovo ono vise nam je Rio ponudio.Nemojte sad sipati drvlje i kamenje na mene,da mislim da je United mali klub koji zivi od prodaje ali evo daj sad jos jednog odbranbenog i 20 mil sa kojima bi doveli Sneidera recimo,da se zna da ce on doci garantujem da bi vas pola potpisalo sad da se tako nesto desi.Ja kazem samo imamo buducnost imamo uostalom i Ferdinanda koji moze zakrpiti nesto,hvalite djecu na sva vrata i onda kad se samo spomene kupovina ukenjate se.Kako ce igrati Smalling i Jones ako Vidic ima jos 4-6 kvalitetnih sezona pred sobom,ako Rio ima jos 2 kako?Ne kazem da se prodaje ove sezone nego sljedece ako dodje adekvatna ponuda,adekvatna zamjena da se moze dovesti uz dobre partije Smallinga,Jonesa pa zasto ne i Evansa..._karabaja_ je napisao/la:Ma ni u kome slucaju ne prodavati Vidica. To je kapiten i jedan od vodja ovog tima i generacije. Za Vidica je tesko pa gotov i nemoguce dovesti zamjenu, a od tih 20-ak miliona koje bi zaradio Manchester nema nista znacajno. Pa nije Manchester neki mali klub pa da mora prodavati svoje najbolje igrace da prezivi. Ti bi da iskoristis Vidica maksimalno, doveden za 6 miliona (ako me sjecanje sluzi) odigrao nekoliko fenomenalnih sezona, dosao da mnogih trofeja i kapitenske trake i onda noga zbog novca. E pa ne bi trebalo da to tako ide u velikim klubovima. Sta fali da Vidic zavrsi karijeru u Manchesteru? S tim razmisljanjem i Scholes i Giggs su u neko izvjesno vrijeme trebali biti prodati i to samo zbog misljenja da ne mogu ponudit vise klubu kao prije i da se moze zaraditi na njima.Slatinash_7 je napisao/la:Pazi ja govorim o extreminim slucajevima da se Vidic proda,povreda,dobre igre Jonesa i Smallinga,dobre pare nisam ja to bas eto daj 40 mil naci cemo nekoga...Da je trziste slabo slabo je ali moze se tu naci vec neko meni Shawcross prvi pada na pamet,jak stamben ima iskustvo EPL te ce ove sezone igrati i evropu.Cahill iz Boltona zasto ne spomenuti i njega.Ovi mi padaju na pamet iz EPL slabije pratim ostale lige ali kako je Chelsea nasao Luzia dobro bi nam dosao jedan onakav,Subotic npr nosi odbranu Dortmunda ima tu igraca koji se mogu dovesti za nekih 20 mil biti dobar 20 i to je za mene dobar posao...Ali o tom po tom treba razmisljati a najbolje ce se sve vidjeti u ovom mjesecu bez Vidica da li se moze igrati bez njega
U ostalom Vidicu je tek 30 godina, a to su najbolje godine za igrace njegovog tipa. On ce odigrati jos dosta vrhunskih sezona za Manchester, cak i u poznim godinama jer on nije igrac koji zavisi od brzine pa da se bojimo da ce je izgubiti, nego odlicno cita igru i postavlja se, a povrede se svakom igracu desavaju.
Koju si majicu narucio,moze li slika,i ja bih to volio uraditi,al kad budem pri parama.Martex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to
Narin je napisao/la:Koju si majicu narucio,moze li slika,i ja bih to volio uraditi,al kad budem pri parama.Martex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to
I sta rece,ukupno 22 eura,znaci 44 marke si platio?
Vidjet cu kad stignem jesu li ozbiljniPatrice_Evra_3 je napisao/la:Mislim da ne bi treb'o imat problemaMartex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako toOzbiljni su oni. Ja sam prek'o eBaya dres kupov'o i cek'o sam ga vise od mjesec iz Hong Konga
I to sto kazesMartex je napisao/la:Narin je napisao/la:Koju si majicu narucio,moze li slika,i ja bih to volio uraditi,al kad budem pri parama.Martex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako to
I sta rece,ukupno 22 eura,znaci 44 marke si platio?
Evo je22 eura = 43.0283 KM
Vidjet cu kad stignem jesu li ozbiljniPatrice_Evra_3 je napisao/la:Mislim da ne bi treb'o imat problemaMartex je napisao/la:Ljudi narucio sam sebi Majicu preko stranice store.manutd.com i trebala bi doci za 7-10 dana da li je netko imao iskustava sa narudjbama sa neta i tako toOzbiljni su oni. Ja sam prek'o eBaya dres kupov'o i cek'o sam ga vise od mjesec iz Hong Konga
Budem ti javio kad stigne, ako mislis na mene da ti javimQUARESMA 18<<< je napisao/la:javi meni na pm kad ti stigne, trebas mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.