Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
dobro je da ste ozbiljno svatili utakmicu...
nasi par sati prije utakmice stigli u Madrid
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:dobro je da ste ozbiljno svatili utakmicu...
nasi par sati prije utakmice stigli u Madrid
Dobro, ali de shvati već jednom da je ovo tema Real Madrid i da nas zaboli više briga kad su tvoji krenuli... Idi na svoju temu i piši!!!!!!!!!!
a da ti malo ne seres...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:a da ti malo ne seres...
Pa naravno da ću srat jer i ti sereš ba. Shvati da nas na ovoj temi ne zanima glupa Barcelona, imaš svoju temu, otvorena je da možete pisati gluposti o tom vašem nazovimo klubu.. Zato idi tamo i piši!
ZELJO DO GROBA je napisao/la:a da ti malo ne seres...
Pa naravno da ću srat jer i ti sereš ba. Shvati da nas na ovoj temi ne zanima glupa Barcelona, imaš svoju temu, otvorena je da možete pisati gluposti o tom vašem nazovimo klubu.. Zato idi tamo i piši!
pa nisam piso o Barci nego o Realu...
napiso sam kad su dosli i uporedio sa Barcom...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
L_blancos je napisao/la:Imala je ova dupe, al Sami mundjos zagorio ko partizanski lonac pa je oblikovao malo..
Jel ovo Allahati Morata pozvan xD
Ma svejedno.Kad Higuain ne moze dobit vise od 15-20 minuta onda je ovaj treci napadac samo putni trosak
Ma sad ide totalna ofanziva od početka
Iker
Arbeloa Ramos Carvalho Marcelo
Ozil Pepe Coentrao
Higuain Benzema Ronaldo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:
Iker
Ozil Pepe Coentrao
Higuain Benzema Ronaldo
Tako specijalni ne bi igrao ni protiv Želje
Željo ti je opasna ekipa
Al možeš mislit tog duela.Osim ode turistički i parkira autobus ispred gola dok MOurinho u strahu od Zebe stavi Pepea na zadnjeg veznog
Ja baš vjerujem da će Real sutra razvalit Barcu ne znam što,al imam čudan feeling za osjećaj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:
Iker
Ozil Pepe Coentrao
Higuain Benzema Ronaldo
Tako specijalni ne bi igrao ni protiv Želje
Željo ti je opasna ekipa
Al možeš mislit tog duela.Osim ode turistički i parkira autobus ispred gola dok MOurinho u strahu od Zebe stavi Pepea na zadnjeg veznog
Ja baš vjerujem da će Real sutra razvalit Barcu ne znam što,al imam čudan feeling za osjećaj
Idi spavaj - kasnis na snove
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."