Blue_He4rt je napisao/la:Ne postoji ni jedan razlog da sutra Dzeko ne zaigra od prve minute.
Svi mi znamo da Edin treba igrati i da ce vjerovatno zaigrati ali razloga da ne igra sigurno ima.
Nema ih kod Edina, sto se njega tice sve je OK. Covjek je sve tekme odigrao i vise nego dobro, od Intera i Uniteda pa do ove tri u PL.
Ipak, npr. Tevez je igrac kojeg zele ako je ikako moguce jos ove zime prodati za 50 miliona. To je cifra koja ne smije propasti. Zato, Teveza ce forsirati kad budu smjeli i mogli a dovoljno je dobar da smiju i mogu skoro uvijek.
Sutra vjerovatno nece ali da ce Tevez igrati vise nego do sada, to mozemo ocekivati. Zasluzio on to ili ne, on ce da igra, bar povremeno.
Ocekujem da ce i Balo dobivati vecu minutazu nego do sada.
Jednostavno, City je tim sa vise dobrih spiceva i Mancini nece dozvoliti da neko od njih propadne. Imaju toliko utakmica da svi dobiju dovoljno vremena. City ima dva jaka tima, to se ne smije zaboraviti a sada imaju priliku da dobrom igrom u Ligi Prvaka i zvanicno postanu Evropski velikan! Vec jesu ali po imenima igraca, sad jos rezultatski i eto ih, rame uz rame sa ostalim velikim klubovima Evrope.
U svakom slucaju se za Edinovu buducnost ne bojim. Jos kad ga je manje islo sam govorio da on ostaje gdje i jeste. Svi oni ce prije otici nego nas Edin, to sam jos uvijek skoro pa siguran. Ja Edinovu buducnost vidim nesto kao Rooney u Unitedu.