Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
Više ne gledam onaj kanal Zone Reality 

Emir_ZENICA je napisao/la:Danas ocekujem snijeg
Sarajevo je pod bijelim ruhom.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pozdrav omladino, imal sta na glavu?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bilo, bilo.. Ja postavila, al' je legendarno.Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahah.. izvinite ako je bilo..![]()

Aha, i ja.Emir_ZENICA je napisao/la:Danas ocekujem snijeg

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
gdje nam je to Al-Farouq? nesto umanjio sa pisanjem...
You are someone else I am still right here
On je dobio konkurenciju...scimmia.fera je napisao/la:gdje nam je to Al-Farouq? nesto umanjio sa pisanjem...

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
riknuLa mu tastaturafera je napisao/la:gdje nam je to Al-Farouq? nesto umanjio sa pisanjem...

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima na sabahu me iznervira snijeg
pjanic mi je idol novi

pjanic mi je idol novi

- DAVID VILLA
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
U svim gradovima raspust četiri sedmice, eno u Srednjo-bosanskom kantonu produžili 7 dana zbog epidemije, i kod nas u Ze-do kantonu izviđači tražili i slali da se produži zbog aerozagađenja i ostalog i oni bezobraznici odbili.... Kakav bezobrazluk, svima produžen a mi moramo ranije ići sedmicu... Uvijek nas zakinu.... 

Blago tebi pa si jos u skoli, na fax-u nema raspusta.Unica_Liverpool_ je napisao/la:U svim gradovima raspust četiri sedmice, eno u Srednjo-bosanskom kantonu produžili 7 dana zbog epidemije, i kod nas u Ze-do kantonu izviđači tražili i slali da se produži zbog aerozagađenja i ostalog i oni bezobraznici odbili.... Kakav bezobrazluk, svima produžen a mi moramo ranije ići sedmicu... Uvijek nas zakinu....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Misliš da ja neću kroz to proći i doći na fax aBd.... Još ja moram u osnovnoj umjesto osam i us***i deveti razred ići....Elegant je napisao/la:Blago tebi pa si jos u skoli, na fax-u nema raspusta.Unica_Liverpool_ je napisao/la:U svim gradovima raspust četiri sedmice, eno u Srednjo-bosanskom kantonu produžili 7 dana zbog epidemije, i kod nas u Ze-do kantonu izviđači tražili i slali da se produži zbog aerozagađenja i ostalog i oni bezobraznici odbili.... Kakav bezobrazluk, svima produžen a mi moramo ranije ići sedmicu... Uvijek nas zakinu....

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
U junu ja sam yebeni zedo kanton u školi grijanje ne radi moram se smrzavat u pmEmir_ZENICA je napisao/la:Bolan Unica jeli ti bolje ici sad u skolu ili u Junu ? ? ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma daj to je samo zavaravanje da ćemo ranije završiti.... Uvijek završimo isto.... 

- Unforgotten
- Kontakt:
Možda i jeste bolje da se ne ide u junu, ali tada je raspust ionako 2 i po mjeseca, pa se jedna sedmica slabije osjeti nego na zimskom raspustu, koji je ionako kratak, još kad ga skratiš za sedmicu možeš se posrat na raspust. Taman se navikneš, ajmo opet u školu, ovako sa 4 sedmice je otprilike realna dužina.
A još kad profesori/nastavnici počnu kenjat...

A još kad profesori/nastavnici počnu kenjat...

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- legenda reala
- Kontakt:
hahhahUnica_Liverpool_ je napisao/la:Misliš da ja neću kroz to proći i doći na fax aBd.... Još ja moram u osnovnoj umjesto osam i us***i deveti razred ići....

još si ti mali ,a koko traje srednja vama devetogodišnjacima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.