Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nadam se da ce sljedecu sezonu dobiti radnu vizu. Covjek kako ja vidim hara 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako je igrao danas Frimpong??? Ja sam se kasno ukljucio, on vec bio zamjenjen..
Celik!3,2,2.
Odlicno je igrao. Borbeno i bez milosti, tipicno PongAllGunsBlazing je napisao/la:Kako je igrao danas Frimpong??? Ja sam se kasno ukljucio, on vec bio zamjenjen..

http://www.wolvesforum.co.uk/showthread ... ict-thread" onclick="window.open(this.href);return false;
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao, stvarno se momak trudi.. Fali mu malo iskustva, i stvarno ce biti dobar igrac jer je on radnik a takvi najvise uspjevaju.. I Wolvesi su fina ekipa sa finom tradicijom..
Celik!3,2,2.
Evo sad sam provjerio, Campbell ima 9 nastupa za Kostariku. Jel' treba odredjen broj nastupa ili je neka druga kvaka da se dobije radna dozvola u Engleskoj?
Inače, evo ajde kratak report:
Lorient je gubio 1- 0 do 61. minute. Tada je bio korner za njih i prilika da se napravi izmjena. Naravno, u igru je ušao naš Joel Campbell. Odmah iz istog prekida Lorient poravnava na 1-1. Neko je ubacio, nisam dobro vidio ko, jer sam u tom trenutku pis'o ovde na forumu, lopta se odbila izvan 16 metara i onda je Coutadour sjajnim lobom donio Lorientu poravnanje.
Do te 60-te minute gled'o sam kombinovano tekme ,Lyon-Montpelliere i Lorient-Nancy (više Lyona) i znam da je Nancy imao više od igre, bio bolja ekipa, Lorient je imao tek par poluprilika, a od tada pa nadalje je počela dominacija Lorienta. Štoperi su praktično visjeli na 45 metara, haman im se bilo najlakše orientirat kad je offside po onoj bijeloj crti (ajde neka probaju
).
Joel je do svog gola imao jedno protrčavanje iza ledja protivniku i izglednu priliku. Ne može se reći 100-postotna ,jer je imao igrača na sebi/pored sebe. Otprilike je morao da savlada golmana i ispruženu nogu igrača (iz poluokreta).
Šutao je pored gola.
Nešto kasnije je Campbell imao odličan prodor po desnoj strani. Zavrtio je dvojcu igrača,no nije uspio i trećeg, falilo mu je pola koraka da bude brži i time bi sam sebi stvorio priliku 1vs1 sa golmanom.
Gol je bio kako rekoh, u Henry-evom stilu.
Dobio je loptu negdje 3-4 metra od ivice 16-terca ,namjestio se i plasirao loptu u golmanov desni ugao, unutarnjim felišem , za vodstvo Lorienta 2-1.
Nedugo zatim je Nancy izjednačio.
Korner, skok i gol, ajde da ne pričam bezze o tome. Do kraja se igralo tek da se tekma završi. No nije baš tek da se završi, pokušavalo se, al' nije bilo nikakve prilike. Imao je i Joel 1-2 pogrešna dodavanja u tom periodu.
Igrao je i krilo i centralnog napadača. Malo zbunjujuća pozicija. Često se znao izvlačiti na krilo ,ali kad Lorient nema lopte vidiš ga kako sredinom šeće. Valjda voli ići na desni bok.

Inače, evo ajde kratak report:
Lorient je gubio 1- 0 do 61. minute. Tada je bio korner za njih i prilika da se napravi izmjena. Naravno, u igru je ušao naš Joel Campbell. Odmah iz istog prekida Lorient poravnava na 1-1. Neko je ubacio, nisam dobro vidio ko, jer sam u tom trenutku pis'o ovde na forumu, lopta se odbila izvan 16 metara i onda je Coutadour sjajnim lobom donio Lorientu poravnanje.
Do te 60-te minute gled'o sam kombinovano tekme ,Lyon-Montpelliere i Lorient-Nancy (više Lyona) i znam da je Nancy imao više od igre, bio bolja ekipa, Lorient je imao tek par poluprilika, a od tada pa nadalje je počela dominacija Lorienta. Štoperi su praktično visjeli na 45 metara, haman im se bilo najlakše orientirat kad je offside po onoj bijeloj crti (ajde neka probaju

Joel je do svog gola imao jedno protrčavanje iza ledja protivniku i izglednu priliku. Ne može se reći 100-postotna ,jer je imao igrača na sebi/pored sebe. Otprilike je morao da savlada golmana i ispruženu nogu igrača (iz poluokreta).

Nešto kasnije je Campbell imao odličan prodor po desnoj strani. Zavrtio je dvojcu igrača,no nije uspio i trećeg, falilo mu je pola koraka da bude brži i time bi sam sebi stvorio priliku 1vs1 sa golmanom.
Gol je bio kako rekoh, u Henry-evom stilu.

Nedugo zatim je Nancy izjednačio.

Igrao je i krilo i centralnog napadača. Malo zbunjujuća pozicija. Često se znao izvlačiti na krilo ,ali kad Lorient nema lopte vidiš ga kako sredinom šeće. Valjda voli ići na desni bok.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Arsenalisation
- Kontakt:
joooj kraljine na ovom forumu "Vukova"...
Firstly, Spurs (and especially Adebayor) can $#@! right off after that grotesque lack of sportsmanship displayed near the end, although I'm not sure I should expect any more with that crook in charge.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- mexy_whites
- Kontakt:
Treba mu 75% nastupa u službenim utakmicama za reprezentaciju u posljednje dvije godine. Osim toga, radnu dozvolu može dobiti ako je extra talentovan pa se pretpostavlja da će u budućnosti standardno igrati za repku.Arnelinho je napisao/la:Evo sad sam provjerio, Campbell ima 9 nastupa za Kostariku. Jel' treba odredjen broj nastupa ili je neka druga kvaka da se dobije radna dozvola u Engleskoj?![]()
Side before self
1-3 za Nas

http://sportsport.ba/ino_fudbal/repreze ... nalu/72336
PAS MATER ! ffffffffffu
@nedim hahahahah frimpong je zvjerrr
PAS MATER ! ffffffffffu
@nedim hahahahah frimpong je zvjerrr
pa to se zna vec nekoliko dana da ce doc na probu u Arsenal 
Evo ovdje mozete pogledati gol Campbela.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ovdje mozete pogledati gol Campbela.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Arsenalisation
- Kontakt:
Thierry Henry is playing against Swansea for the first time. He has scored against every team he has faced in the Premier League...
Zato se covjek i vratio...
edit:evo i sastava(ako nije neko postavio=)
Team in full: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Miquel, Song, Ramsey, Benayoun, Walcott, Arshavin, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Yennaris, Squillaci, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Henry, Park.
Zato se covjek i vratio...

edit:evo i sastava(ako nije neko postavio=)
Team in full: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Miquel, Song, Ramsey, Benayoun, Walcott, Arshavin, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Yennaris, Squillaci, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Henry, Park.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Umjesto da igramo 4-4-2 posto imamo slabije i bekove a i fali Arteta on opet stavlja 4-3-3.. Stvarno mi nije jasno sta hoce postici sa ovim.. Sa 4-4-2 bi imali vise pomoci nazad bekovima, a i Van Persie bi bio rasterecen..
Celik!3,2,2.
Btw, kad vidim Djouroua i Miquela ogadi mi se gledati utakmicu, no, nazalost, nemamo nista bolje (trenutno). Ja bih umjesto Ramseya ubacio Rosickog. Momak je postao opasno sebican, a sut mu je 0 - da neke napade sam zavrsi, a da ne spominjem njegove (ostale) sposobnosti da dadne gol, kad se nadje u prilici za isti.
Izdržati, to je temelj vrline!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zasto Djuru i Miquela??? Obojica su posao odradili solidno, ako uzmemo u obzir da su obojica stoperi i to povisoki stoperi.. Sto se tice Ramiza bolje i da suta nego da nema hrabrosti kao Rosicky, njegovo je vec proslo, on vise ne smije povuci loptu naprijed, da ne govorim o sutu koji je bio njegovo najvece oruzje..
Celik!3,2,2.
Zato sto, svaki put kada napad ide preko jednog od pomenute dvojica moram strahovati, hoce li napraviti neku glupost , da li ce to biti neki prekrsaj, ili ce ih protivnicki igraci proci kao da i ne postoje. Slazem se da su obojica svoj posao odradili i vise nego solidno (s naglaskom na Djurua, koji me iznenadio svojim dobrim igrama), ali znaju cesto napraviti neku pocetnicku gresku, koja nas moze kostati, i mozemo izgubiti mnogo toga, eventualnim porazom. Jednostavno nisu previse pouzdani igraci, nisu konstantni.AllGunsBlazing je napisao/la:Zasto Djuru i Miquela??? Obojica su posao odradili solidno, ako uzmemo u obzir da su obojica stoperi i to povisoki stoperi.. Sto se tice Ramiza bolje i da suta nego da nema hrabrosti kao Rosicky, njegovo je vec proslo, on vise ne smije povuci loptu naprijed, da ne govorim o sutu koji je bio njegovo najvece oruzje..
Ne bih ni ja ubacio Rosickog, ali, nazalost, nemamo veliki izbor (kvalitetnih) igraca. Kako god, njegova igra mi se vise svidja od igre mladog Welsanina, koji ima samopouzdanja i vise nego sto bi smio da ima. Treba to "potkrijepiti" kvalitetom, i dobrim igrama.
P.S. Pocela je, odoh gledati.

Izdržati, to je temelj vrline!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobra lopta Shave, i jos bolja realizacija Robina, mislio sam da ce promasiti, ali nije..
A theo je usrao dobru priliku prije ove..
A theo je usrao dobru priliku prije ove..
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.