FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj Mandžukića
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pisao sam ja neki dan u juniorskoj ekipi 3 napadača imaju, slovom i brojem, 0 (nula) golova i 1 (jednu) asistenciju zajedno

Ima ovdje raje više koje zna ima li iko talenta, ali u Kupu je Vinko poveo sve te koji su potpisali ugovore, osim Dženita Hajdarevića (CF-a).
Očekujem već na zimu da će malo odletiti do Zvijede 09 (1. u juniorskoj selekciji) i Slobode (uvijek imala dobre talente) i pokupiti ih par za akademiju.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Irfan je svega 7-8 godina stariji a nije nesto puno boljiPantelija je napisao/la: ↑28 okt 2020, 12:55Lukic i koljic ne mogu u istu recenicu. Koljic je zabijao svim ekipama u ligi. Ovaj mladosti i krupi. U U21 repki meda ne moze i izgleda losije od ostalih.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 12:50Tako smo i za Koljica pričali, kari.na od igraca samo iz penala zabija..
U borcu, ne znam je li gledate, sem skoka nista nema. Kakva crna tehnika i brzina...
Dench jel moguce dapises o ovome iz borca ovakve hvalospjeve a u isto vrijeme kazes da nam irfan ne bi bio pojacanje koi je za ovog malca ronaldo u fudbalskom smilsu... Doslovno!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- forza_juve
- Kontakt:
Sta ima veze sto je slavio? Pa imas dosta igraca koji su slavili protiv da tako kazem svog kluba. On ako je dobar i ako ce kod nas biti dobar onda je dobrodosao. Stipu te price slavio gol, ja da sam igrac slavio bih protiv koga god da igram ali posto nisam mogu samo piskarat ovdje
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Meni nije jasno zasto ste toliko svi zapeli za Hadzica? Lik ima 28 godina, i na vrhuncu karijere igra u turskom drugoligasu. Dalje ce samo se spustati, jer je on sad u zenitu karijere i to je to. Lukic s druge strane, ima nase papire, dakle nema opterecenja stranaca, mlad je, dobra igra glavom, zna odigrati dobar pas, posebno ppvratni kad lopa dodje do njega, za visokog napadaca ima i dobru tehniku, a i u buducnosti cemo ga moci prodati za fine pare. Vec ljudi zapeli daj Hadzica, daj Hadzica.
PSPHM
+1JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:33Meni nije jasno zasto ste toliko svi zapeli za Hadzica? Lik ima 28 godina, i na vrhuncu karijere igra u turskom drugoligasu. Dalje ce samo se spustati, jer je on sad u zenitu karijere i to je to. Lukic s druge strane, ima nase papire, dakle nema opterecenja stranaca, mlad je, dobra igra glavom, zna odigrati dobar pas, posebno ppvratni kad lopa dodje do njega, za visokog napadaca ima i dobru tehniku, a i u buducnosti cemo ga moci prodati za fine pare. Vec ljudi zapeli daj Hadzica, daj Hadzica.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Nepostivanje kluba u kojem je ponikao, to tebi nista ne predstavlja? Hvala Bogu, pa nikada vise nece zakoraciti na Kosevo u dresu FKS.forza_juve je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:19Sta ima veze sto je slavio? Pa imas dosta igraca koji su slavili protiv da tako kazem svog kluba. On ako je dobar i ako ce kod nas biti dobar onda je dobrodosao. Stipu te price slavio gol, ja da sam igrac slavio bih protiv koga god da igram ali posto nisam mogu samo piskarat ovdje
Amer Dupovac!
- f0rest1946
- Kontakt:
Sad vidjoh Oremuša i Pejovica na Ilidzi u aleji piju kafe sa Ženama.
Ne znam braco sto im ovo treba, bez maske su..
Sto je jos gore Migranata koliko hoces i ljudi bez maske hodaju alejom..
Ne znam braco sto im ovo treba, bez maske su..
Sto je jos gore Migranata koliko hoces i ljudi bez maske hodaju alejom..
Borac ne bi dao Lukica ispod 350.000 eura, valjda ti je to jasno? Nema sanse da bi mi pljunuli tolike pare, narocito ako bi mogao dovesti Hadzica besplatno.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:33Meni nije jasno zasto ste toliko svi zapeli za Hadzica? Lik ima 28 godina, i na vrhuncu karijere igra u turskom drugoligasu. Dalje ce samo se spustati, jer je on sad u zenitu karijere i to je to. Lukic s druge strane, ima nase papire, dakle nema opterecenja stranaca, mlad je, dobra igra glavom, zna odigrati dobar pas, posebno ppvratni kad lopa dodje do njega, za visokog napadaca ima i dobru tehniku, a i u buducnosti cemo ga moci prodati za fine pare. Vec ljudi zapeli daj Hadzica, daj Hadzica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bolje i to dati, nego dovoditi Hadzica. Jer ti na isto dodje kad ti je u napadau Hadzic ili sto je sad Haris Handzic. Isti su nivo. Lukica ako i kupis za 350k, moci ces ga prodati za bar 700k ili 750k.Napapijri je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:40Borac ne bi dao Lukica ispod 350.000 eura, valjda ti je to jasno? Nema sanse da bi mi pljunuli tolike pare, narocito ako bi mogao dovesti Hadzica besplatno.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:33Meni nije jasno zasto ste toliko svi zapeli za Hadzica? Lik ima 28 godina, i na vrhuncu karijere igra u turskom drugoligasu. Dalje ce samo se spustati, jer je on sad u zenitu karijere i to je to. Lukic s druge strane, ima nase papire, dakle nema opterecenja stranaca, mlad je, dobra igra glavom, zna odigrati dobar pas, posebno ppvratni kad lopa dodje do njega, za visokog napadaca ima i dobru tehniku, a i u buducnosti cemo ga moci prodati za fine pare. Vec ljudi zapeli daj Hadzica, daj Hadzica.
PSPHM
Nijedan od spomenutih ne moze se dovesti gratisNapapijri je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:40Borac ne bi dao Lukica ispod 350.000 eura, valjda ti je to jasno? Nema sanse da bi mi pljunuli tolike pare, narocito ako bi mogao dovesti Hadzica besplatno.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:33Meni nije jasno zasto ste toliko svi zapeli za Hadzica? Lik ima 28 godina, i na vrhuncu karijere igra u turskom drugoligasu. Dalje ce samo se spustati, jer je on sad u zenitu karijere i to je to. Lukic s druge strane, ima nase papire, dakle nema opterecenja stranaca, mlad je, dobra igra glavom, zna odigrati dobar pas, posebno ppvratni kad lopa dodje do njega, za visokog napadaca ima i dobru tehniku, a i u buducnosti cemo ga moci prodati za fine pare. Vec ljudi zapeli daj Hadzica, daj Hadzica.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako ne moze, ako je skoro ovdje bila prica da moze ici kada pozeli jer mu ne isplacuju platu? Ako je istina da ne moze, onda je isplatljivije dovesti nekoga kao Lukic ili slican profil igraca.Denchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:49Nijedan od spomenutih ne moze se dovesti gratisNapapijri je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:40Borac ne bi dao Lukica ispod 350.000 eura, valjda ti je to jasno? Nema sanse da bi mi pljunuli tolike pare, narocito ako bi mogao dovesti Hadzica besplatno.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:33Meni nije jasno zasto ste toliko svi zapeli za Hadzica? Lik ima 28 godina, i na vrhuncu karijere igra u turskom drugoligasu. Dalje ce samo se spustati, jer je on sad u zenitu karijere i to je to. Lukic s druge strane, ima nase papire, dakle nema opterecenja stranaca, mlad je, dobra igra glavom, zna odigrati dobar pas, posebno ppvratni kad lopa dodje do njega, za visokog napadaca ima i dobru tehniku, a i u buducnosti cemo ga moci prodati za fine pare. Vec ljudi zapeli daj Hadzica, daj Hadzica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Sreca pa vas se ne pita 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JohnKeynes97
- Kontakt:
PSPHM
- forza_juve
- Kontakt:
Ma sta ima veze ako slavi, sada ako slavi ne treba nama a moze kod drugog. On ako je profesionalac i dobar u nasem dresu meni nije bitno ostalo taman da mu sva familija navija ta gurbeteRahma je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:36Nepostivanje kluba u kojem je ponikao, to tebi nista ne predstavlja? Hvala Bogu, pa nikada vise nece zakoraciti na Kosevo u dresu FKS.forza_juve je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:19Sta ima veze sto je slavio? Pa imas dosta igraca koji su slavili protiv da tako kazem svog kluba. On ako je dobar i ako ce kod nas biti dobar onda je dobrodosao. Stipu te price slavio gol, ja da sam igrac slavio bih protiv koga god da igram ali posto nisam mogu samo piskarat ovdje
❤️1946❤️
Samo Nedim Hadzic, jos je mlad, na tome nam se sve zasniva, ubijeđen sam da bi on procvjetao, ali ne sumnjam u bilo kakav izbor uprave!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ocito je on profesionalac, a ostali igraci koji se suzdrzavaju slavlja pri postizanju pogotka, iz postovanja prema bivsem klubu , nisu. Orgijalo se i orgija (s razlogom) prema Bilbiji zbog toga, a zubonja moze. Vjerujem da ce Istok reci svoje, na prvoj utakmici protiv MDK kada navijaci budu prisutni.forza_juve je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:56Ma sta ima veze ako slavi, sada ako slavi ne treba nama a moze kod drugog. On ako je profesionalac i dobar u nasem dresu meni nije bitno ostalo taman da mu sva familija navija ta gurbeteRahma je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:36Nepostivanje kluba u kojem je ponikao, to tebi nista ne predstavlja? Hvala Bogu, pa nikada vise nece zakoraciti na Kosevo u dresu FKS.forza_juve je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:19
Sta ima veze sto je slavio? Pa imas dosta igraca koji su slavili protiv da tako kazem svog kluba. On ako je dobar i ako ce kod nas biti dobar onda je dobrodosao. Stipu te price slavio gol, ja da sam igrac slavio bih protiv koga god da igram ali posto nisam mogu samo piskarat ovdje

Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Na zimu dovesti bas kvalitetnog napadaca, iskesirati 200-300 milja. Ima takvih npr. u portugalskoj drugoj ligi, nekoga do 23/24 godine, mislim da se moze naci tamo dobrih igraca...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.