FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pappy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pappy » 11 sep 2015, 22:20

Ima još uvijek nekih finih i kvalitetih igrača bez kluba, ali je sve to mačak u vreći. Ko zna u kakvoj su formi trenutno.

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 11 sep 2015, 22:22

Ne vrijedi nikoga dovoditi, jer je dosta kola proslo. Sta je s Djelmicem i njegovim ugovorom to je puno bitnije ?

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 sep 2015, 22:23

Guvo88 je napisao/la:Ne vrijedi nikoga dovoditi, jer je dosta kola proslo. Sta je s Djelmicem i njegovim ugovorom to je puno bitnije ?
mislim da ce i on putem kosorica i kokota
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

SarajlijaTM

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 sep 2015, 22:25

petisesti98 je napisao/la:
bojamora je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Uprava radi svoj dio posla veoma dobro:

Riješeno je 30 tužbi bivših igrača i uposlenika kluba u mandatu Gredića
Riješeno je 8 uposlenika kluba penzionisanjem, (nakon rata pa do neki dan im nisu bili isplaćivane obaveze)
Finansijska situacija stabilizirana
Uskoro tender za istočnu tribinu

Sportski segment:

Odović je najodgovornioji za rezultate prve ekipe. U sedam kola imamo poraza kao cijelu prethodnu. Bila je pripremljena lova za pojačanja po njegovoj želji. Ukoliko nisu doveli tražena pojačanja, trebao je to reći. Odović mi je drag i mislim da je greška što su ga smijenili, ali odgovornost za rezultate mora sam preuzeti.

Smijenjeni paraziti Kluba su jedva dočekali ovu situaciju i skupa sa Savezom pokušavaju destabilizirati vidne pomake u radu i transparentnosti Kluba. Neki navijači su nasjeli na ovu priču. @Alipašino priča o prošlosti i željinim legendama, kao da legende nisu i Sprečo, Bukal, E. Hadžiabdić, kojima je ova Uprava omogućila da ljudi idu u zasluženu penziju. Najveće zasluge za taj potez pripadaju, upravo, Grediću. Fudbal se igrao i gledao i prije Odovića.

Ovaj proces se ne smije zaustaviti, a već sam rekao ko radi na zaustavljanju tog procesa. Vjerujem u trofej, a paraziti i oni koje huškaju navijače protiv Uprave (čitaj Želje - radi vlastitih interesa) mogu ga samo flautati.
Odličan post. Sve se slažem. Mislim da je uprava učinila pravi potez dovođenjem Čapljića za trenera i siguran sam da je on bolji trener od Odovića koliko nam god on drag bio. Još jedna u nizu dobrih odluka i stvarno rade najbolje što mogu u ovim uslovima a pljuvači če se morati vratiti u rupe gdje im je i mjesto.
Samo da postavim pitanje za carsijaba, ne mogu da mu trazim sad ovaj post halalite.

Kazes rijeseno 30 tuzbi, ali nisi napisao u ciju korist, mozes li nam malo to precizirati ?

i jel znas da se nedavno zavrsio proces oko tuzbe SD protiv FK i sta smo sve izgubili u tom procesu ?
Nismo nista izgubili,popu.sili ovi iz sd,zato su sad bjesni i sire svakakve lazi
A ko im je kriv sto su pjani potpisivali ugovore.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 11 sep 2015, 22:25

struja je napisao/la:svako ima neki svoj sistem igre ja npr.nikad nebi igrao bez def. zadnjeg veznog tipa zola nijema ćulum eldar itd
ni meni se ne svidja taj sistem igre ali realno uz taj sistem i igrace sto si nabrojao smo igrali najljepsi fudbal i osvajali trofeje ;)
e sad da smo igrali najljepši fudbal i nismo :) al da smo osvajali trofeje jesmo,igrali smo snažno jako agresivno itd

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 sep 2015, 22:26

struja je napisao/la:svako ima neki svoj sistem igre ja npr.nikad nebi igrao bez def. zadnjeg veznog tipa zola nijema ćulum eldar itd
ni meni se ne svidja taj sistem igre ali realno uz taj sistem i igrace sto si nabrojao smo igrali najljepsi fudbal i osvajali trofeje ;)
Zna li neko ijedan klub koji nema tog zadnjeg veznog(jednog ili dvojicu)...Destruktivca,snaznog,za kvariti i obavljati prljave poslove,skociti ispred stopera...Ja koliko znam,svako to ima. Cak i Barsa sa svojom tika takom...

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 11 sep 2015, 22:29

FKZ1921 je napisao/la:
Zna li neko ijedan klub koji nema tog zadnjeg veznog(jednog ili dvojicu)...Destruktivca,snaznog,za kvariti i obavljati prljave poslove,skociti ispred stopera...Ja koliko znam,svako to ima. Cak i Barsa sa svojom tika takom...
Nema Zrinjski.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 11 sep 2015, 22:30

FKZ1921 je napisao/la:
mi imamo sad samo malog hasanovića enis je menicentralni,kad sam vidio da ulazimo u sezonu bez destruktivca znao sam da neće na dobro iako smo dobro odigrali evropu,još neko spomenu da je jahić kontakriran a da se oda nećkao :crazy: :crazy: :crazy:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 sep 2015, 22:33

enis je taj profil, ali nije kvalitet.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 11 sep 2015, 22:44

Ona besparica je bila u neku ruku i dobra jer smo bili prisiljeni gurnuti veći broj juniora u vatru.. Oni su nam super odgovorili i postali finansijski najvrijedniji dio ekipe.. Onda se malo stabilizovalo sa parama i počeli smo dovoditi neke "polovnjake" od kojih većini nije mjesto u Želji.. Volio bih da se ne odustaje od intenzivne promocije mladih igrača.. Hasanović trči kao da ima motor u guzici.. Nije neki tehničar ali je baš kao Gatuso, jak i agresivan.. Takav igrač je sigurno falio u sredini.. I Žerić treba dobijati više prilike za igru.. Do duše njemu trebaju jedne pripreme sa prvim timom ali i sada sigurno može odigrati dvadesetak minuta i vjerovatno bi unio u igru više svježine nego neke izmjene koje su se koristile u zadnje vrijeme.. Promocija mladih igrača je ispravan put i ne bi bilo dobro da odstupimo sa tog puta..
BUDI ŽELJO !!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 sep 2015, 22:52

Jes' mi zao sto ode covjek u picku materinu :( Posebno nakon sto sam vidio ove slike na kojima se potvrdilo o kojoj je ljudini rijec. Zelim mu svu srecu i da sto prije nadje neki angazman. S obzirom sta je pokazao dok je nas vodio, sumnjam da ce dugo traziti posao...

Sretno i novom treneru. Debelo sumnjam da ce ista popraviti, barem u ovom kratkom roku, al eto... Vidjet cemo.

Sto rece @Virtual, niko ih nije tjerao ali na presici nam obecase titulu. Eto, ako za titulu budu falila ona dva boda iz Sirokok- halal im, kao da smo je i osvojili. Posto sumnjam da ce se desiti ijedan od ova dva scenarija, bice zanimljivo vidjeti reakcije i objasnjenja.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 sep 2015, 22:53

A dobro nije valjda samo Oda zaplatio ceh? Sta je sa strucnim stabom, valjda oni imaju istu krivicu kao i on!

Sretno Capljicu i veliko bravo za hrabru izjavu...

@Hadzijalagic - Promocije jeste dobra, ali bez adekvatnih i iskusnih igraca necemo nista postici jer ce se mladi igraci mnogo oscilirati tokom sezone.
Uostalom, uprava je na potezu. Ceka se to vise famozno janje! Nemojte samo da dokurci ljudima pa da Vas gleda 1.000 nas na tribinama, a Vi opet da pricate, eto radi se dobro.

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 11 sep 2015, 22:56

Sve je to dobro, ali ce sad posjeta biti jos gora. Pljunite me ako bude 500 ljudi sljedecu tekmu.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 sep 2015, 23:02

Nikad me nista nije odvojilo od toga da dodjem na utakmicu. Pa bio sam kad je bilo po 500 ljudi, idem na trening. Tako da Zeljo pistoji od 1921. i bice Zeljo i poslije mene. Tako da... Ko je naucio ici ce ko nije...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 11 sep 2015, 23:04

Virtu4l je napisao/la:Teško ćemo sa njim i do Evrope. Živi bili pa vidjeli.
Istog sam dojma, onako na prvu. Kaže ovdje "svako od vas pojedinačno ima kvalitet za želju" i "ako napravimo najbolji tim, svima će biti lakše". To mi zvuči onako alanfordovski, ako kaniš pobijedit, ne smiješ izgubit:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/capljic- ... uje/171298
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 11 sep 2015, 23:05

Nije ni mene samo kazem kakva je trenutna situacija u klubu i oko kluba.Hocu da kazem da su male sanse da ovo sve izade na dobro.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 sep 2015, 23:07

FKZ1921 je napisao/la:
Imamo mi problem s kreacijom, nekako smo bezidejni naprijed i jos kada bi zamjenili nekog od Dade, Jovana ili Amira pravim destruktivcem bas bi bilo lose u napadu. Mozda Vlado nesto izmisli, i sumnjam da ce tolerisati igrace koji samo trose mjesto u ekipi. On nije trener koji ce cekati Dadin trenutak inspiracije, ili Kokotov.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 sep 2015, 23:09

predeverat do pauze nekako, biti u prikljucku, a onda na proljece uz 2-3 nova igracka napasti evropu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 sep 2015, 00:05

bojamora je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Uprava radi svoj dio posla veoma dobro:

Riješeno je 30 tužbi bivših igrača i uposlenika kluba u mandatu Gredića
Riješeno je 8 uposlenika kluba penzionisanjem, (nakon rata pa do neki dan im nisu bili isplaćivane obaveze)
Finansijska situacija stabilizirana
Uskoro tender za istočnu tribinu

Sportski segment:

Odović je najodgovornioji za rezultate prve ekipe. U sedam kola imamo poraza kao cijelu prethodnu. Bila je pripremljena lova za pojačanja po njegovoj želji. Ukoliko nisu doveli tražena pojačanja, trebao je to reći. Odović mi je drag i mislim da je greška što su ga smijenili, ali odgovornost za rezultate mora sam preuzeti.

Smijenjeni paraziti Kluba su jedva dočekali ovu situaciju i skupa sa Savezom pokušavaju destabilizirati vidne pomake u radu i transparentnosti Kluba. Neki navijači su nasjeli na ovu priču. @Alipašino priča o prošlosti i željinim legendama, kao da legende nisu i Sprečo, Bukal, E. Hadžiabdić, kojima je ova Uprava omogućila da ljudi idu u zasluženu penziju. Najveće zasluge za taj potez pripadaju, upravo, Grediću. Fudbal se igrao i gledao i prije Odovića.

Ovaj proces se ne smije zaustaviti, a već sam rekao ko radi na zaustavljanju tog procesa. Vjerujem u trofej, a paraziti i oni koje huškaju navijače protiv Uprave (čitaj Želje - radi vlastitih interesa) mogu ga samo flautati.
Odličan post. Sve se slažem. Mislim da je uprava učinila pravi potez dovođenjem Čapljića za trenera i siguran sam da je on bolji trener od Odovića koliko nam god on drag bio. Još jedna u nizu dobrih odluka i stvarno rade najbolje što mogu u ovim uslovima a pljuvači če se morati vratiti u rupe gdje im je i mjesto.
Samo da postavim pitanje za carsijaba, ne mogu da mu trazim sad ovaj post halalite.

Kazes rijeseno 30 tuzbi, ali nisi napisao u ciju korist, mozes li nam malo to precizirati ?

i jel znas da se nedavno zavrsio proces oko tuzbe SD protiv FK i sta smo sve izgubili u tom procesu ?

Sta smo izgubili u tom procesu?? Mojne mi samo reci nije za foruma
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 sep 2015, 00:07

Treba ganjat kup I tako izboriti europu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.