FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KGB
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KGB » 11 sep 2015, 16:52

pile87 je napisao/la:
KGB je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Vlado je strašno kvalitetan trener. Čovjek koji zna šta je fudbal i razumije ovu igru. Ipak, kao što napisašte ne dolazi u sjajnom trenutku u Željezničar, jer Željo trenutn nema ekipu koja bi ispunila ono što navijači traže a to je titula, ili barem borba za titulu. Ipak, Čaplja je neko ko će dati svoj maksimum, i koji zna gdje je došao. Željo je njegov klub, od malena je tu, navija za Želju, a nikada nije želio prodati stan na Grbavici koji ima sve zbog Želje, i dok je bio u Srbiji kad god bi dolazio ovdje uvijek je u tom stanu boravio.

Staće iza svojih igrača uvijek. Iz Slavije je otišao jer tadašnja Uprava nije bila sposobna da isplati momcima jednu zaostalu platu i dio premija prije početka priprema. Pokupio se i otišao, ali je sa Slavijom odradio nevjerovatne stvari u borbi za opstanak. Ukoliko uspije da izdrži do decembra, vjerujem da će odraditi prelazni rok po svojoj želji, i dovesti ono što mu treba, i Željo će biti sjajan na proljeće.
Nema sta, vodio Slaviju, Macvu, Timocanin, Srem i sl. ekipe i kao takav je strasno kvalitetan trener :crazy:
Na kraju sa ovakvim igrackim kadrom i upravom zavrsit ce kao I Odovic, ja mu dajem max. do derbija da izdrzi.
A koga je Oda vodio eto nabroj mi i s kim je te titule uzeo i koliko.Nemam nista protiv ode ali koristis dvostruke arsine.
Nisu opste dvostruki arsini, Oda je vec u prvom mandatu na klupi Zelje imao dobre rezultate i tada se jos dokazao kao trener, moras priznati nije isto voditi ekipe poput Celika, Rudara, Zvijezde i dr. u "elitnom" takmicenju ili nekie Macve, Timocane i sl. , u ovom trenutku Vlado je za nas nedokazan i neuspjesan trener i kao takvom nije mu mjesto na klupi Zelje pogotovo sada kada sve "gori", vidjet cemo koliko ce izrzati i kakve ce rezultate imati ali iskreno cisto sumnjam da ce dobaciti vise od Ode.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 sep 2015, 17:09

Hajde što se registruješ 40 puta, ali isto toliko puta smišljati nik i email adresu... :hmmmmm: :hmmmmm:
To je meni enigma.

Vladi sve najbolje, ali i dalje mislim da je tjeranje Odovića pogrešan potez. Šta je tu je, sad nam je ovako.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 sep 2015, 17:14

ceze je napisao/la:Hajde što se registruješ 40 puta, ali isto toliko puta smišljati nik i email adresu... :hmmmmm: :hmmmmm:
To je meni enigma.

Vladi sve najbolje, ali i dalje mislim da je tjeranje Odovića pogrešan potez. Šta je tu je, sad nam je ovako.
Majke mi, i ja se ponekad pitam kako mu nije mrsko. Ja internet koristim nekih 15-ak godina, i za to vrijeme sam otvorio 3 email računa, od kojih koristim dva. Koliki umobolnik moraš biti stalno i stalno se registrovati nanovo, nakon svakog bana?

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 11 sep 2015, 17:29

Vladi Čapljiću želim da ostvari što bolje rezultate i da sa puno uspjeha predvodi ekipu Želje. Odović je bio trener i smijenjen je, mene više boli činjenica da on kao legenda kluba ne radi nešto u klubu. Nije Odović zaslužio da se "smijeni". Ako su Adžemu našli poziciju,uz svo poštovanje prema njemu onda su mogli i sa Odom pronaći neko riješenje. Ne ophodi se ovako sa legendama. Zaslužio je to na osnovu igračke i trenerske karijejre.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 sep 2015, 17:33

Vlado ako upije igrace prepordit do derbija svaka mu cast, svejedno mora nesto poduzeti da bjezimo prema vrhu tabele.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 sep 2015, 17:34

Dinara je napisao/la:Vladi Čapljiću želim da ostvari što bolje rezultate i da sa puno uspjeha predvodi ekipu Želje. Odović je bio trener i smijenjen je, mene više boli činjenica da on kao legenda kluba ne radi nešto u klubu. Nije Odović zaslužio da se "smijeni". Ako su Adžemu našli poziciju,uz svo poštovanje prema njemu onda su mogli i sa Odom pronaći neko riješenje. Ne ophodi se ovako sa legendama. Zaslužio je to na osnovu igračke i trenerske karijejre.
Ne znaci da Oda nece ostati u klubu. Treba sacekati da se ovo malo ohladi. I,naravno,treba vidjeti sta su njegovi planovi. Za strucne ljude,pri tom nase,zeljovce,sigurno ima posla.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 11 sep 2015, 17:35

Opet prica o Aldinu, nabijem i njega i sve vas sto ga spominjete...
Ovdje treba da je prioritet klub kojeg volim...
Najveci promasaj ove sezone je Livaja i Mladenovic, interesuje me ko je njih doveo, zar nemamo juniora... Garantujem da nasa djeca imaju bole uslove od 90% djece u ostalim klubovima, zasto se ne nastavi politika podmladzivanja???
Kad je u pitanju igra, Boze me sacuvaj!!!! Bezidejno, kukavicki, bezvoljno, neagresivno itd. E to me interesuje u cemu je problem, a za Aldina i vas koji ga spominjete zezate mi mentalni sklop, dzaba gubim vrijeme citajuci 5-6 stranica... :idea: :idea: :idea:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 sep 2015, 17:52

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 sep 2015, 17:54

Kakva je ovo ljudina :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 11 sep 2015, 17:54

slika

Živio nam Oda legendo :salut:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

KGB
Kontakt:

Post Postao/la KGB » 11 sep 2015, 18:03

Sramota da tjeramo ovakvu igracku legendu, pogotovo kada vidim ove slike, njegov mentalitet i odnos prema klubu, dok su i dalje tu banditi iz uprave koji igracima poslije utakmica psuju i prijete a da ne govorim o Gredicu, sramota brate mili :facepalm: :oops:

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 11 sep 2015, 18:09

Kako ti ne dosadi :facepalm:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 sep 2015, 18:10

Kao da je trener prvi put smijenjen...
DRUG NEBI TI PUNCA

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 11 sep 2015, 18:12

Jaozinho22 je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:moram priznati da sam jako zadovoljan prelaznim rokom i to je nesto zbog cega se ova uprava mora pohvaliti.
moramo ih kritikovati za evidentne propuste, ali ih moramo i pohvaliti za dobre poteze poput ovih koje su povukli u prelaznom roku.
Flop sam sebe pobija :urnebes: :urnebes: :urnebes:
da imas mozga iz ovoga bi mogao zakljuciti sve osim toga da sam sebe negiram.
i dalje mislim da je prelazni rok dobar i da problem nije u losim igracima. nedostajala su nam samo dva gola u dvije utakmice i od ove price ne bi bilo nista.

spominjes clansku kartu i zauzimas gard kao da si Boga za jaja povukao sto si dao 20KM za Zelju.
pa da ti onda kazem iako se ne volim hvalisati, kada bi vidio moju kolekciju Zeljinih karata racunajuci i ovogodisnju clansku sa dvocifrenim brojem, upiskio bi se u gace i rekao izvini ciko!!!

i na kraju, kad me vec citiras smanji taj mahalsko uvlaciguzivacki gard u kojem se pokusavas svidjeti forumskoj masi vrijedjajuci drugog.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 11 sep 2015, 18:23

FKZ1921 je napisao/la:
Dinara je napisao/la:Vladi Čapljiću želim da ostvari što bolje rezultate i da sa puno uspjeha predvodi ekipu Želje. Odović je bio trener i smijenjen je, mene više boli činjenica da on kao legenda kluba ne radi nešto u klubu. Nije Odović zaslužio da se "smijeni". Ako su Adžemu našli poziciju,uz svo poštovanje prema njemu onda su mogli i sa Odom pronaći neko riješenje. Ne ophodi se ovako sa legendama. Zaslužio je to na osnovu igračke i trenerske karijejre.
Ne znaci da Oda nece ostati u klubu. Treba sacekati da se ovo malo ohladi. I,naravno,treba vidjeti sta su njegovi planovi. Za strucne ljude,pri tom nase,zeljovce,sigurno ima posla.

Kamo srece da bude tako .

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 sep 2015, 18:25

Daleko od toga da Oda ne voli Zelju,to se iz aviona vidi ali par losih rezultata I morao je otici.
Ovi iz uprave nek mu daju neku ulogu u klubu ,zasluzuje.

Novog trenera necu komentarisati,nek proleti par kola pa onda.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 11 sep 2015, 18:26

neki stariji pamte slicnu, a ovi mladji neka zapamte ovu sliku!

slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

KGB
Kontakt:

Post Postao/la KGB » 11 sep 2015, 18:39

Otjeraju covjeka kojem nisu u stanju bili obezbjediti ni jednog igraca sa famoznog spiska, ni jedno kvalitetno pojacanje i vise nego licemjerno i bezobrazno, ispade Oda kriv za sve, pokupio se ko zadnji beskucnik i otisao, radi koga?
Zao mi covjeka jer je malo takvih ljudi koji odanost i ljubav stavljaju ispred materijalnih stvari, Oda je bio jedan od najmanje placenih trenera u PL. cak je i onaj Rahimic imao vecu platu od njega i to je opste poznato, Oda istinski vojnik kluba kojem se mora naci mjesto makar u omladinskom pogonu sad zasad, sve ostalo ce puci u skorije vrijeme jer dosta se toga nakupilo da se tek tako sve slegne preko noci, dosta toga za ove 3.godine

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 11 sep 2015, 18:42

Greda nabija komplekse :lol: :lol: :lol: Trpaj Greda ne vadi :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.