Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 15 avg 2011, 14:09

tyler durden je napisao/la:a vidi ovo , prvo se zale sto nema pola tima pa par kljucnih igraca, pa kad su usli xavi i pique(tzv.stub odbrane),nije uso busquets :) ajd jos koju izliku napravi :)
Niko se od nas ne pravda nicim vec posteno kazemo da je Barca sinoc igrala slabo i daleko ispod onoga sta zna. Ono sinoc nije bilo ni 5% blaugranine igre a vi opet niste uspjeli da pobjedite. Mi smo igrali s mixanim igracima a evo tebi jedan kolaz poster pa isprintaj sebi i postavi ga iznad kreveta da malo studiras kako to radi covjek s plaze....

p.s. a vidi zivotinje kako nemocno gleda loptu sa zemlje.... :)

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2011, 15:12

Igrali sa 5% snage,jbg sad ja mislio mi dobro odigrali :mrgreen: toliko da ste 2x prešli centra..

i de bogati i na superkup postavi tu sliku kako Khedira nije izbio loptu a Pepe se okliznuo...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2011, 15:26

Raul_64 je napisao/la:Igrali sa 5% snage,jbg sad ja mislio mi dobro odigrali :mrgreen: toliko da ste 2x prešli centra..

i de bogati i na superkup postavi tu sliku kako Khedira nije izbio loptu a Pepe se okliznuo...
Mi smo igrali da ne izgubimo i ti si u pravu... samo 2x smo presli centar ali oba puta po vas kobno. Za nas dosta...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 avg 2011, 15:28

Pepe dobio novu lutku za udaranje,slomite mu nogu u debiju :)
Rođen s tobom da budem

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 avg 2011, 15:30

po vasim komentarima polako sam zakljucio,da vama vise nije cilj pobjediti barcelonu,,jer je to valjda postalo mišn imposible..vec je sada i remi dobar..samo nek se ne izgubi....napredujete..zadovoljan sam
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2011, 15:30

Faraon iz Visokog je napisao/la:Pepe dobio novu lutku za udaranje,slomite mu nogu u debiju :)
Oooooooooo Virsla nam se javila hehehehehhehe.
Pa sta ima Cescuuuuuu hehehehhee

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2011, 15:31

bparena je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Igrali sa 5% snage,jbg sad ja mislio mi dobro odigrali :mrgreen: toliko da ste 2x prešli centra..

Mi smo igrali da ne izgubimo i ti si u pravu... samo 2x smo presli centar ali oba puta po vas kobno. Za nas dosta...
A šta nije bilo fortune?

suhi list,jedna od 10 u najboljem slučaju i ajde na stranu ono što se odbijalo Messiu,nije prvi put..ali čak i tada je KArim napad ranije nije smirio loptu u čistoj situaciji.

**** kad se ima 2 smislena napada i oba se realizuje iz (ne)izglednih pozicija mora čovjek biti krivo.
T-MAC je napisao/la:po vasim komentarima polako sam zakljucio,da vama vise nije cilj pobjediti barcelonu,,jer je to valjda postalo mišn imposible..vec je sada i remi dobar..samo nek se ne izgubi....napredujete..zadovoljan sam
ako ti neki trol smeta na ignor ;)
nemoj postajat novi,ima ih svakako dovoljno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 avg 2011, 15:39

bparena je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:a vidi ovo , prvo se zale sto nema pola tima pa par kljucnih igraca, pa kad su usli xavi i pique(tzv.stub odbrane),nije uso busquets :) ajd jos koju izliku napravi :)
Niko se od nas ne pravda nicim vec posteno kazemo da je Barca sinoc igrala slabo i daleko ispod onoga sta zna. Ono sinoc nije bilo ni 5% blaugranine igre a vi opet niste uspjeli da pobjedite. Mi smo igrali s mixanim igracima a evo tebi jedan kolaz poster pa isprintaj sebi i postavi ga iznad kreveta da malo studiras kako to radi covjek s plaze....

p.s. a vidi zivotinje kako nemocno gleda loptu sa zemlje.... :)

znam,mixan sastav prvih 60 minuta,sta je s ostalih 30 :) jel i to bio mixan sastav :) mascherano je pola prosle sezone zajedno sa abidalom i biskvitom mjenjajo piquea i puyola na mjestu stopera.Adriano je igrao cini mi se prosle sezone 2 el clasica na lijevom beku ,jedino sto je novo u sastavu je onaj sanchez i thiago.
Kriv je mixan sastav zbog vase igre.A ne Real Madrid.

Smradalonija
Kontakt:

Post Postao/la Smradalonija » 15 avg 2011, 15:41

Faraon iz Visokog je napisao/la:Pepe dobio novu lutku za udaranje,slomite mu nogu u debiju :)
Pepe bi bio dobar samo Ultimate Fight :? sramota za nogomet, sramota za europu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 avg 2011, 15:43

Gdje Portillo ljudi? Nije isto raspravljat se sa njim i sa ovim wannabe trolovima.

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 15 avg 2011, 15:45

Donnie Darko je napisao/la:Gdje Portillo ljudi? Nije isto raspravljat se sa njim i sa ovim wannabe trolovima.
Tu sam.
Hala Madrid !

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 avg 2011, 15:52

Vidim prva Realova 4 kola:

Bilbao i Getafe kući te Zaragoza i Levante u gostima. Tu bi trebale biti sve 4 pobjede jer bi to bilo važno za samopouzdanje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 avg 2011, 16:47

Toxicity je napisao/la:Sinoć odlična igra bez obzira na rezultat koji nam nedaje mnogo šanse za uzvrat. Šteta. Ali sinoć što smo mogli svjedočit je očajna igra Marcela u obrani, pa lik samo legne na travu i nogu ispruži, pa svaki levat bi ga skontao, što je najgore svaki Božiji napad isto radi, sukne se pa šta bude. Mislim da Coentrao nije džaba doveden, on me je sinoć isto ugodno iznenadio na poziciji defanzivnog veznog, jak je, brz, pokriva dosta prostora, napravit će Mourinho od njega igrača. Benzema preporođen, jak kao bik, dobra tehnika, pun samopouzdanja, šteta što mu ona 2 šuta glavom nisu ušla. Khedira malo nervozno ušao, pogriješio po meni kod prvog gola i tu su nam kola krenula nizbrdo. Carvalho i Pepe odradili solidan posao gdje je ovaj 2. u par navrata reagirao preagresivno.
Lijepo sagledano :D
Ali ko zna šta bi bilo sa Benzeme da je došao neko drugi umjesto Mourinha.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 avg 2011, 19:47

slika

Love is in the air! :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 15 avg 2011, 20:36

Nego kakva su nam ono nova sjedista legla na klupama 8-) , sad je meni jasno sto se Kaki nigdje ne ide, a i sto se ne buni kada ga ne ubacuju u igru.

slika
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 15 avg 2011, 21:03

Ne bih htio stajati ni u čiju odbranu, ali Marcelo je igrač koji je jučer odigrao dobro. On je ofanzivni bek i morate shvatiti da njegov primarni zadatak nije samo odbrana. Kada je on ostajao u odbrani i nije išao u napad, rijetko kad ga je Sanchez prolazio, ali kada se Marcelo nalazio u blizini centar linije, tu su nastajali problemi i izbacivao ga je Sanchez češće nego ga je ovaj zaustavljao.

Imao je Marcelo sjajnih startova na njega.

Ali, ofanzivnom beku treba da u ispomoć stigne defanzivni veznjak, u ovom slučaju je klasični destruktivac bio Khedira, tako da je i on dijelom kriv za prolaske Sancheza jer nikako nije uspijevao pomoći Marcelu.

Ono što je sigurno jeste to da Brazilac nije briljirao, ali je bio dobar. Za razliku od Ramosa on je bio sjajan u napadu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2011, 21:56

Toxicity je napisao/la:slika

Love is in the air! :lol:
Jao slike :lol: ono, preko neke stvari rukovanje :mrgreen:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 avg 2011, 02:18

kad je 2006 ili 07 bio kaizer kup u minhenu u po augusta igrali Bayern i Barca na ovakvim sjedistima igraci barselone nisu znali ugasiti grijanje neg su sjedili na travi
Thomas Müller - Fußballgott

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 avg 2011, 02:36

don_burza je napisao/la:kad je 2006 ili 07 bio kaizer kup u minhenu u po augusta igrali Bayern i Barca na ovakvim sjedistima igraci barselone nisu znali ugasiti grijanje neg su sjedili na travi
Nisu bila takva jbt ledara , ima tu puno razlike :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 16 avg 2011, 15:06

Benzema:

"Osjecamo se dobro nakon prvog meca sa Barcelonom. Bila je to "dopadljiva" utakmica i navijaci su uzivali u onom sto su vidjeli. Dva odlicna tima su se "sudarila", ali je Real Madrid zasluzio pobjedu. Pokazali smo vise nego Barcelona i znamo da je sada na nama da ih pobjedimo i osvojimo Super Kup."

"Drzali smo loptu u nasem posjedu i nismo im dozvolili da igraju "svoju igru". Uvjeren sam da ce utakmica u Barceloni biti otvorena i da cemo se boriti za pobjedu"

" 'Odradio' sam dosta odbrambenih zadataka. To je sve bilo planirano. Trener je trazio od nas 'napadaca' da 'stvaramo pritisak' i tako onemogucimo Barcelonin brzi 'protok' lopte. Mislim da smo bili jako dobri u tome, i dokazali da je ova taktika efikasna"

"Osjecao sam se 'svjeze'. U dobroj sam formi i nemam ni najmanjih zamjerki (briga). Dakle, logicno je da pruzam dobre partije. Pricao sam sa Murinjom i razumijem sta trazi od mene. Spreman sam da 'izvrsavam' sve sto od mene trazi. Svi znaju da sam se pripremao po 'specijalnom programu' tokom odmora i mogu reci da je veoma efikasno."

--------------------------------

Trening u 19h danas. Tim krece u Barcelonu u 22h.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.