U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Mislim da se krizamo sa grupom D 

-
- Kontakt:
hoce li aBd na vrijeme srediti papire za memisevica?
"U-15“ reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u Sarajevu od selekcije Grada Beograda sa 0:2 u polufinalu Međunarodnog turnira „Josip Katalinski Škija.

Gazibegovic od prve minute za Liefering danas
Ovo ce biti U17 sljedece godine ako se ne varamSelektor naše kadetske selekcije Sakib Malkočević je za ovu reprezentativnu akciju pozvao sljedeće igrače:
Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Halid Džanko (Željezničar Sarajevo), Elmedin Kečanović (Sarajevo), Faruk Duraković (Željezničar), Mate Lasić (Široki Brijeg), Amar Drina (Željezničar Sarajevo), Ajdin Jusupović (Radnik Hadžići), Din Cviko (Eupen, Belgija), Amer Hrustanović (Mladost DK), Silvio Ilinković (Široki Brijeg), Hamza Gasal (Sarajevo), Petar Zovko (Široki Brijeg), Amar Dedić (Red Bull Salzburg, Austrija), Marko Kujundžić (Borac), Edvin Kovačević (Sloboda), Sergej Vintonji (Zvijezda 09), Đorđe Nišić (Krupa), Amer Dedić (Augsburg, Njemačka), Danilo Teodorović (Željezničar ST Banja Luka), Samir Mujkanović (Sturm Graz Austrija).
Amar Dedic (Salzburg, Austrija)
Amer Dedic (Augsburg, Njemacka)
Nisu blizanci, Amar stariji od Amera mjesec dana.
Amer Dedic (Augsburg, Njemacka)

Nisu blizanci, Amar stariji od Amera mjesec dana.

-
- Kontakt:
Evo da malo obradujemo navijacki puk i da vam saopštim jednu lijepu vijest!!!!
Malik Memisevic bi trebao dobiti pasos u narednih nekoliko dana!!!
Sad ostaje za vidjeti dali ce biti pozvan na zavrsni turnir u Englesku!!!!
Moje misljenje da bi trebao ici jer trebamo jednog takvog igraca!!!
Znam da nije fer prema drugim momcima ali ja mislim da je tu reprezentacija iznad svega i da tamo trebaju biti najkvalitetniji igraci
Znam da nije fer prema drugim momcima ali ja mislim da je tu reprezentacija iznad svega i da tamo trebaju biti najkvalitetniji igraci
-
- Kontakt:
bravo! hvala Bogu! samo naprijed!GariGarinca je napisao/la:Evo da malo obradujemo navijacki puk i da vam saopštim jednu lijepu vijest!!!!
ps: treba se selektoru javiti da su papiri sredjeni i da bi se aBd ovaj put mogao odazvati!
-
- Kontakt:
Miske01 je napisao/la:Četiri grupe s po četiri repke. Iz oba sesira po dvije u svakoj grupi.Moggi je napisao/la:sta je ovo ljudi kakve su ovo jakosne skupine"Prvu jakosnu grupu čine Holandija, Republika Irska, Srbija, Norveška, Slovenija, Švicarska i BiH.
U drugoj jakosnoj grupi su Švedska, Portugal, Izrael, Danska, Italija, Španija, Njemačka i Belgija."
memisevic dobija pasos aBd za koji dan, ako mozes molim te javi malkocevicu

hvala
Ko je uopste taj Memisevic? Jel to bas neki vanserijski talenat? Vidim da se puno prica oko njega u zadnje vrijeme.
-
- Kontakt:
Zabija za Werderov kadetski tim, drugi je strijelac kadetske Bundeslige regija sjeveroistok.Shogun je napisao/la:Ko je uopste taj Memisevic? Jel to bas neki vanserijski talenat? Vidim da se puno prica oko njega u zadnje vrijeme.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jedan od najvecih napadackih talenata u NjemackojShogun je napisao/la:Ko je uopste taj Memisevic? Jel to bas neki vanserijski talenat? Vidim da se puno prica oko njega u zadnje vrijeme.

I treci strijelac U17 liga ukupno. Ima neki klinac u Dortmundu, 2004. godiste, u 16 utakmica zabio 31 go. Taj je najbvolji strijelac.Wandelanoite je napisao/la:Zabija za Werderov kadetski tim, drugi je strijelac kadetske Bundeslige regija sjeveroistok.Shogun je napisao/la:Ko je uopste taj Memisevic? Jel to bas neki vanserijski talenat? Vidim da se puno prica oko njega u zadnje vrijeme.
Mada, nista to ne znaci, vecina tih najboljih strijelaca iz juniorskih liga, uopste ne dodje do profesionalnog fudbala.
Catakovic zabio gol za Trencin danas
-
- Kontakt:
bravo cata!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Serbecic ni na klupi veceras :S
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Rosenborg je prije 4 dana doveo novog stopera, Evena Hovlanda, koji je vec danas u pocetnoj postavi. Najvjerovatnije Serbecic nece uopste igrati ove sezone, bilo je vec tesko ali sad kad su doveli novog igraca su sanse ravne 0.DevilsAdvocate je napisao/la:Serbecic ni na klupi veceras :S
Rosenborg je prvi klub u Norveskoj i nekada bio vodeci klub u Skandinaviji. Morat ce se Besim dosta potruditi i trenirati da bi zaigrao. Ali ne sumnjam u njega. Mislim da bi mogao postati dosta solidan stoper akoBogda 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Haha, uvijek pogodiš kad se trebam čuti s njim. Za nekoliko dana počinje razvojni turnir pa ćemo biti u kontaktu, ali vjerujem da on zna za Memiševića, ali provući ću tu priču svakakoMiske01 je napisao/la:Moggi je napisao/la:"Prvu jakosnu grupu čine Holandija, Republika Irska, Srbija, Norveška, Slovenija, Švicarska i BiH.
Četiri grupe s po četiri repke. Iz oba sesira po dvije u svakoj grupi.
memisevic dobija pasos aBd za koji dan, ako mozes molim te javi malkocevicu
hvala

BHF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.