Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauleta
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Pauleta » 22 jul 2014, 07:49

Mozambik je napisao/la:Nemoj Bunoze spominjat, sad ce Pauleta doci da objasni da je doticni bolji od Arslanagica i Bicakcica.
Hahaha samo tvrdim da Bunoza mora biti u reprezentaciji, a ko je bolji igrač je stvar ukusa. Sve su to profesionalci koji igraju u jakim ekipama. Za mene je najbolji bh stoper Zukanović, a što se ostatka tiče (Bičakčić, Bunoza, Arslanagić, Šunjić) to su sve nijanse.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jul 2014, 10:19

Pauleta je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Nemoj Bunoze spominjat, sad ce Pauleta doci da objasni da je doticni bolji od Arslanagica i Bicakcica.
Hahaha samo tvrdim da Bunoza mora biti u reprezentaciji, a ko je bolji igrač je stvar ukusa. Sve su to profesionalci koji igraju u jakim ekipama. Za mene je najbolji bh stoper Zukanović, a što se ostatka tiče (Bičakčić, Bunoza, Arslanagić, Šunjić) to su sve nijanse.
A Spahic nista je li? :D

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 jul 2014, 11:01

Gledam neke klipove sa Tankovicevim potezima... Majko moja, kakvog smo mi igraca izgubili, posebno ako se uzme u obzir da kvalitetnog napadaca nemamo ni na vidiku. Necu ulaziti u razloge zasto je odabrao Svedjane, jer samo Bog zna cega je tu sve bilo. Ne bih nikog da krivim, samo znam da ga ja jos uvijek silno prizeljkujem. :?

Ljudi moji, ne smijemo sad izgubiti i Modica. Nesto razmisljam, pa on se u medijima uopste ne spominje, a na pripremama redovno igra za prvi tim Milana. Moraju mediji izvrsiti taj pritisak, ne bi li Safet shvatio da se ovaj momak mora pozvati i u A reprezentaciju, samo da odigra par minuta i opet nazad u U21. Uzimajuci u obzir koje je nacionalnosti, te da mu mladji brat nastupa za Srbiju, ne moze me niko ubijediti da je on nas 100%. Samo jedan mig komsija i on je njihov, zato s njim moramo zavrsiti prije nego se u Srbiji pocnu baviti njime.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jul 2014, 11:09

kobe24 je napisao/la:Gledam neke klipove sa Tankovicevim potezima... Majko moja, kakvog smo mi igraca izgubili, posebno ako se uzme u obzir da kvalitetnog napadaca nemamo ni na vidiku. Necu ulaziti u razloge zasto je odabrao Svedjane, jer samo Bog zna cega je tu sve bilo. Ne bih nikog da krivim, samo znam da ga ja jos uvijek silno prizeljkujem. :?

Ljudi moji, ne smijemo sad izgubiti i Modica. Nesto razmisljam, pa on se u medijima uopste ne spominje, a na pripremama redovno igra za prvi tim Milana. Moraju mediji izvrsiti taj pritisak, ne bi li Safet shvatio da se ovaj momak mora pozvati i u A reprezentaciju, samo da odigra par minuta i opet nazad u U21. Uzimajuci u obzir koje je nacionalnosti, te da mu mladji brat nastupa za Srbiju, ne moze me niko ubijediti da je on nas 100%. Samo jedan mig komsija i on je njihov, zato s njim moramo zavrsiti prije nego se u Srbiji pocnu baviti njime.
Tankovic ima 19 godina i napravio je odlican potez u izboru kluba. Sa 19 godina je ipak Engleska liga bila prevelik izazov. Ako se budu stvari dobro razvijale on bi trebao sa 22,23 godine vec imati par sezona sa 15+ golova iza sebe u solidnoj Holandskoj ligi. I ja se nadam slicnom scenariju kao i sa Hajrovicem.

Sto se tice Modica on bi trebao debitovati protiv Andore i zavrsena prica. A sto se tice Milana igra sada jer su to prijateljske na pocetku sezone. Kada pocne sezona nece sigurno redovno igrati. Pitanje je cak i koliko ce odigrati kad pocnu ove jace prijateljske utakmice protiv Citya i Liverpoola. Evo vidim protiv Monze nije odigrao ni minute. A igralo im je 18 igraca. Mislim da se nece naigrati ali to je nebitno. Moze se razviti u dobrog igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jul 2014, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jul 2014, 11:10

Treba opet pokusat sa Muamerom, valjalo bi da se ponovi slucaj Hajrovic

Kenan Horic, izabran u idealnih XI prvog kola slovenske lige

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 22 jul 2014, 11:17

dubrovnik je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
A Spahic nista je li? :D
Spaha penzija :D
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jul 2014, 11:23

Ajax je napisao/la: Evo vidim protiv Monze nije odigrao ni minute. A igralo im je 18 igraca. Mislim da se nece naigrati ali to je nebitno. Moze se razviti u dobrog igraca.
Nije istina, igrao je petnaestak minuta. :mrgreen:

Daleko od toga da ce se naigrati ove sezone, ali Pippo je trener koji ga je trenirao dvije godine i koji ce mladima sigurno s vremena na vrijeme davati sansu (za razliku od Allegrija i Seedorfa).
Ima samo 18 godina i igrati ce redovno u Primaveri, sto je vazno za njegov daljnji razvoj. Samo polako i postepeno, ima vremena.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 22 jul 2014, 11:27

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 jul 2014, 11:28

Ajax je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Gledam neke klipove sa Tankovicevim potezima... Majko moja, kakvog smo mi igraca izgubili, posebno ako se uzme u obzir da kvalitetnog napadaca nemamo ni na vidiku. Necu ulaziti u razloge zasto je odabrao Svedjane, jer samo Bog zna cega je tu sve bilo. Ne bih nikog da krivim, samo znam da ga ja jos uvijek silno prizeljkujem. :?

Tankovic ima 19 godina i napravio je odlican potez u izboru kluba. Sa 19 godina je ipak Engleska liga bila prevelik izazov. Ako se budu stvari dobro razvijale on bi trebao sa 22,23 godine vec imati par sezona sa 15+ golova iza sebe u solidnoj Holandskoj ligi. I ja se nadam slicnom scenariju kao i sa Hajrovicem.

Sto se tice Modica on bi trebao debitovati protiv Andore i zavrsena prica. A sto se tice Milana igra sada jer su to prijateljske na pocetku sezone. Kada pocne sezona nece sigurno redovno igrati. Pitanje je cak i koliko ce odigrati kad pocnu ove jace prijateljske utakmice protiv Citya i Liverpoola. Evo vidim protiv Monze nije odigrao ni minute. A igralo im je 18 igraca. Mislim da se nece naigrati ali to je nebitno. Moze se razviti u dobrog igraca.
Joj, meni se Muamer nenormalno svidja kao igrac, na stranu sto mi je strasno pao u ocima zbog svega sto se desilo. Nekako je drzak i igra apsolutno bez straha i respekta. I ja nesto slicno ocekujem, pa ce onda potpisati za neki jak klub iz lige petice. Evo vec na pocetku priprema, pogotkom je pokazao da ce biti pojacanje za AZ. Ako Bog da ce biti tako, preveliki bi bio hendikep ostati bez ovakvog igraca.

Ne ocekujem ni ja od njega da igra kad pocne sezona, momku je tek 18 godina. Da se na njega ozbiljno racuna u buducnosti govori cinjenica da trenira s prvom ekipom i da povremeno igra prijateljske utakmice, to nam je dovoljno. Ma ne bih ja cekao Andoru, to je tek nekad krajem marta naredne godine, ja mislim. Do tada se mnogo toga moze promijeniti. Odmah protiv Kipra mu dati par minuta i zdravo. Mada, ako se Susic bude vodio dosadasnjom logikom, on po njemu ne zasluzuje A tim ni za 5 godina, sto znaci da gubimo jos jednog sjajnog fudbalera...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2014, 11:29

Uskoro otvaramo temu Mario Vrančić :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jul 2014, 11:34

rope11 je napisao/la:
Nije istina, igrao je petnaestak minuta. :mrgreen:
32 C. Abbiati
81 C. Zaccardo
33 Alex
25 D. Bonera
21 K. Constant
16 A. Poli
8 R. Saponara
24 B. Cristante
11 G. Pazzini
92 S. El Shaarawy
19 M. Niang

Coach: F. Inzaghi

A. Rami Substituted
for D. Bonera 46'

M. Agazzi Substituted
for C. Abbiati 46'

A. Mastalli Substituted
for A. Poli 63'

Robinho Substituted
for G. Pazzini 63'

H. Mastour Substituted
for S. El Shaarawy 71'

D. Di Molfetta Substituted
for K. Constant 81'

M. Pinato Substituted
for Alex 81'

A. Modic
Gabriel
M. Albertazzi
S. Simič
Ž. Benedičič
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jul 2014, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jul 2014, 11:36

Virtu4l je napisao/la:Uskoro otvaramo temu Mario Vrančić :salut:
:thumbup: :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jul 2014, 11:39

kobe24 je napisao/la:
Ne ocekujem ni ja od njega da igra kad pocne sezona, momku je tek 18 godina. Da se na njega ozbiljno racuna u buducnosti govori cinjenica da trenira s prvom ekipom i da povremeno igra prijateljske utakmice, to nam je dovoljno.
Slazem se za Modica. Mada realno nama je Tankovic puno potrebniji od Modica, posebno jer igra napadaca. A i mislim da ce se on vec ove godine naigrati za AZ i nadavati golova. A Modicu predstoji velika borba da dogura do klupe Milana kada pocne Seire A.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jul 2014, 11:49

ACMilan Youth SectorVerified account
‏@acmilanyouth
Minutes played by #MilanPrimavera players vs Monza today: Mastalli 27 Mastour 19 Pinato 19 Benedicic 14 Modic 14 Di Molfetta 9 Simic 9
A 'bem ga ja, ako lazu oni, lazem i ja. :D

Ali nista strasno, logicno da se pred americku turneju sansa davala prvotimcima i eventualno njihovim zamjenama. Ovi mladji su dobili tek zadnjih dvadesetak minuta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 jul 2014, 12:09

Goalgetter je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/stefan-simi ... ler/198613

Kakve mi veze imamo sa ovim Simicem?
http://nogolopta.com/?p=2926" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 jul 2014, 12:20

BaDa12 je napisao/la:

Tenk ju. ;) Nisam znao da je iz Prijedora.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jul 2014, 12:30

Pauleta je napisao/la:
Ma salim se malo.

Ja sam dosta puta napisao da bih ga pozvao u reprezentaciju.

Za Zukanovica se ne bih slozio. Dva puta je igrao na stoperu u reprezentaciji, i oba puta je to izgledalo veoma lose.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 jul 2014, 12:36

Goalgetter je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:

Tenk ju. ;) Nisam znao da je iz Prijedora.

http://goal.ba/simic-rado-bi-igrao-za-b ... rcegovinu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 jul 2014, 12:45

Ko vodi ovu bosansku verziju Goala? Ponekad mi djeluju ko oni blogovi. :roll:

Što se Šimića tiče, kao i bilo kojeg našeg mladog igrača vani, svakako ga treba pratiti i probati privoljeti nama, pa šta bude poslije. Nijedan igrač ne treba biti zapostavljen, imali smo dosta takvih grešaka...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Proximic i 39 gostiju.