NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bliži se utakmica sa Sarajevom,trenutno sa najjačom ekipom PL.Sarajevo jeste apsolutni favorit,ali treba odigrati jednu musku utakmicu,sa dosta trke i presingom.Za ovu utakmicu uzeti najspremnije igrače koji mogu ovaj tempo izdrzati 90.minuta.Lično bih igrao zatvoreniju varijantu i Isanovića ubaciti umjesto Stojanova.Stojanov je igrač sesnaesterca,a neće imati prilika dosta da bude u sesnaest.Zato,dati priliku Isanoviću koji po meni sa odbrambenom taktikom moze imati prilika za kontru u čemu je bolji od Stojanova.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Sarajevo igra evropu i biti će nam sastav malo šaren protiv vas u to sam siguran pa tu tražite svoju šansu, samo je pitanje kolike su i tu šanse
. Ali realno kada se i uzmu igrači s klupe FK Sarajeva opet veoma teško da možete do pozitive na Hasetu. Valjda ovim gore s slike neće opet salivati stravu poslije utakmice na Hasetu. 

SRETAN BROJ - 1725
Lopta je okrugla.Gledali smo milion tekmi gdje ne pobjeđuje uvijek bolji.Jedno je sigurno,ne dolazimo sa bijelom zastavom i pokazat ćemo igru lijepu za okopitic je napisao/la:Sarajevo igra evropu i biti će nam sastav malo šaren protiv vas u to sam siguran pa tu tražite svoju šansu, samo je pitanje kolike su i tu šanse![]()
. Ali realno kada se i uzmu igrači s klupe FK Sarajeva opet veoma teško da možete do pozitive na Hasetu. Valjda ovim gore s slike neće opet salivati stravu poslije utakmice na Hasetu.

Rega ste klub i imate šansu da pokažete koliko znate protiv najboljih. Na osnovu ove tekme će te znati koliko možete ove sezone.vatreni je napisao/la:Lopta je okrugla.Gledali smo milion tekmi gdje ne pobjeđuje uvijek bolji.Jedno je sigurno,ne dolazimo sa bijelom zastavom i pokazat ćemo igru lijepu za okopitic je napisao/la:Sarajevo igra evropu i biti će nam sastav malo šaren protiv vas u to sam siguran pa tu tražite svoju šansu, samo je pitanje kolike su i tu šanse![]()
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
ova utakmica nece biti mjerilo zvijezde,sigurno ce igrat zatvoreniju formaciju i cekat prilike iz kontri,a i nemozes poredit zvijezdu i sarajevo nikad,sarajevo ove sezone osvaja sve,i ko izgubi na hasetu 1 ili 2 razlike kao da je i pobijedio...toliko imate mocnu ekipu da vjerujem svako bi potpisao poraz od 1 -0 na vasem stadionu...ha ya realnostpitic je napisao/la:Rega ste klub i imate šansu da pokažete koliko znate protiv najboljih. Na osnovu ove tekme će te znati koliko možete ove sezone.vatreni je napisao/la:Lopta je okrugla.Gledali smo milion tekmi gdje ne pobjeđuje uvijek bolji.Jedno je sigurno,ne dolazimo sa bijelom zastavom i pokazat ćemo igru lijepu za okopitic je napisao/la:Sarajevo igra evropu i biti će nam sastav malo šaren protiv vas u to sam siguran pa tu tražite svoju šansu, samo je pitanje kolike su i tu šanse![]()
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ma najjaci ste u vasioni...pitic je napisao/la:Sarajevo igra evropu i biti će nam sastav malo šaren protiv vas u to sam siguran pa tu tražite svoju šansu, samo je pitanje kolike su i tu šanse![]()

Koliko sam mogao vidjeti da u jesenjem dijelu BHT neće prenositi niti jednu utakmicu kada Zvijezda igra.....
,Haman nismo zanimvljivi široj javnosti 

-
- Kontakt:
arena sport 1 prenosi sad utakmicu u nedljeljuvatreni je napisao/la:Koliko sam mogao vidjeti da u jesenjem dijelu BHT neće prenositi niti jednu utakmicu kada Zvijezda igra.....,Haman nismo zanimvljivi široj javnosti
super,u koliko igrajucrvenobijeli je napisao/la:arena sport 1 prenosi sad utakmicu u nedljeljuvatreni je napisao/la:Koliko sam mogao vidjeti da u jesenjem dijelu BHT neće prenositi niti jednu utakmicu kada Zvijezda igra.....,Haman nismo zanimvljivi široj javnosti

-
- Kontakt:
trebali su igrati u 17 h,medjutim sinoc na forumu sarajeva mi rekose da je u 19 h,a ev tako i pise na ss.ba....
Šta bi s Kuzmanovićem? Je li još uvijek vaš igrač?
-
- Kontakt:
jesmo li mi to bez generalke pred prvenstvo??? 

pa igrali smo u subotu i nedjeljuvoliosamzvijezdu je napisao/la:jesmo li mi to bez generalke pred prvenstvo???
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čitam Tomislav Čuić sudija u Sarajevu.Nesto ga ne pamtim po dobrom.Sarajevo ima tim za respekt,igrače daleko kvalitetnije od mnogih premijerligaša.Imam osjećaj da će se bas on-sudija uključiti protiv nas onoliko koliko bude trebalo i ako zatreba.Nadat je se sreći.Hrabro,muski,sreća prati hrabre i uz Allahovu pomoć 

http://www.****/sport/fudbal/senad-h ... rese-mreze" onclick="window.open(this.href);return false;
Imamo u ekipi puno pi.kica od igrača.Sarajevo ima furijozni početak što bi moglo iskoristiti tu našu slabost.Ne stoje dobro na Kosevu po pitanju realizacije sto se moglo vidjeti u euro tekmama.Sustina je izdrzati te nalete,već u drugom dijelu padaju sto su i iskoristili Norvežani i Grci sinoć.Po meni,m.da imaju Čović,Ordaga,Jakovljević koji bez imalo kompromisa ulaze u najžešće duele.Lijepo bi bilo te osobine prenijeti i na ostale curice od igrača.Doro,ti si bio igrač sa osobinama ove trojke.Budi malo psiholog,za ovaj meč ti to treba.Nema tu taktiziranja i nadigravanja kada je Sarajevo u pitanju.Čvrsta odbrana,gusta sreda,naprijed sta bude i strpljenje. 

Re: NK Zvijezda Gradačacp
Mislim da ce za slabu realzaciju protiv Grka,upravo Zvijezda iskihati.Mislim da ce igraci Sarajeva pokusati se iskupiti navijacima pobjedom sa vise golova u vasoj mrezi.!
Re: NK Zvijezda Gradačacp
amypitar je napisao/la:Mislim da ce za slabu realzaciju protiv Grka,upravo Zvijezda iskihati.Mislim da ce igraci Sarajeva pokusati se iskupiti navijacima pobjedom sa vise golova u vasoj mrezi.

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.