FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Svakako čestitke upravi Zrinjskog. Gest za svaku pohvalu.
P.S. Događalo se i ranije.
P.S. Događalo se i ranije.
Takvu gestu su napravili i iz Borca prema navijačima Želje, mensečini u finalu kupa 2010.
NAPRIJED NARODE!
Valjda bi ovo trebalo da bude normalno ali eto na žalost nije.carina je napisao/la:Bio sam na utakmici Zrinjski - Borac i sjedio sam na gornjoj tribini,i veceras vidio nesto sto dosada nisam nikada vidio po ovim nasim stadionima(a bio sam mislim na svakom).
Uprava Zrinjskog je svim navijacima Borca na poluvremenu donjela nekoliko paketa hladne vode u pakovanjima od 1,5 l,sto su ovi velikodusno prihvatili i vidno se iznenadili na postupku domacina.
Zrinjskom cestitke na pobjedi a potez sa vodom kojom su se okrijepili Lesinari zasluzuje RESPECT !!
pozzzz
Borac solidna ekipa ,napravili su nekoliko dobrih prilika ,imali i jak vjetar u leđa od suca iz Sarajeva (8-2 u kartonima za Zrinju ali nije mi jasno jel vam pokušao vratiti one bodove protiv Želje što su vam ukrali ili pokušavaju Zrinju desetkovat za meč protiv Želje u 6 kolu ).Moje mišljenje je da vam treba dobar, iskusan trener i bit ćete u vrhu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Pusti ti Zelju, pises na temi Borca, a navijac si Zrinjskog.Uzivaj u pobjedama, pusti druge. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Pusti ti Zrinjski,pises na temi Borca,a navijac si Zelje.Uzivaj u pobjedama,pusti druge.bagrcavi je napisao/la:Pusti ti Zelju, pises na temi Borca, a navijac si Zrinjskog.Uzivaj u pobjedama, pusti druge.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne sjećam se da sam te nešto pito, ili da ti imaš neke veze sa ovim.harishp je napisao/la:Pusti ti Zrinjski,pises na temi Borca,a navijac si Zelje.Uzivaj u pobjedama,pusti druge.bagrcavi je napisao/la:Pusti ti Zelju, pises na temi Borca, a navijac si Zrinjskog.Uzivaj u pobjedama, pusti druge.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne sjecam se da sam te nesto pito, ili da ti imas neke veze sa ovim.bagrcavi je napisao/la:Ne sjećam se da sam te nešto pito, ili da ti imaš neke veze sa ovim.harishp je napisao/la:Pusti ti Zrinjski,pises na temi Borca,a navijac si Zelje.Uzivaj u pobjedama,pusti druge.bagrcavi je napisao/la:Pusti ti Zelju, pises na temi Borca, a navijac si Zrinjskog.Uzivaj u pobjedama, pusti druge.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
@harishp, jesi to papagaj
pa ponavljaš za njim

Jok nego si ti plitak pa ne kontas @grcavogbaAboveTheLaw je napisao/la:@harishp, jesi to papagajpa ponavljaš za njim
![]()

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- mehmedovic
- Kontakt:
" се на " сте ? " ?. 
' % ? ову $ не $ " - ? " - " % гора.... " ' " $ $ " $ " " са " $ & " " '.... $ % се $ је $ - " ? " управе % " " " ".

' % ? ову $ не $ " - ? " - " % гора.... " ' " $ $ " $ " " са " $ & " " '.... $ % се $ је $ - " ? " управе % " " " ".
Lesinari, jel smogu zbaviti baklje od vas iako?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sipovac- ... latu/86918" onclick="window.open(this.href);return false;
eto zasto samo tri boda ima Borac,prazna ne puca(ako nije Željina
)
eto zasto samo tri boda ima Borac,prazna ne puca(ako nije Željina

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jesu li vam dobili igrači te plaće koje im klub duguje? Ako nisu, trebat će osnovat sindikat igrača Premier lige koji će se boriti za prava igrača.
vule trivunovic potpisao za borac na dve godine
Vidjeli vaši da je vrag odnio šalu. Valja opstanak osigurat.fredi je napisao/la:vule trivunovic potpisao za borac na dve godine

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ebiga jos nije sezona izgubljena 

Naravno da nije, nadam se da cete popraviti formu i prikljuciti se vrhu jer tamo i pripadate..fredi je napisao/la:ebiga jos nije sezona izgubljena

- mehmedovic
- Kontakt:
? је $ $ се Европа ". А % се & ",% $ " " $ " " - вас $ на & сезоне.exbabilon je napisao/la:Vidjeli vaši da je vrag odnio šalu. Valja opstanak osigurat.fredi je napisao/la:vule trivunovic potpisao za borac na dve godine
Koji je rezultat protiv Radnika ?
- Budi sam na ulici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.