Hiros odbio Sarajevo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja jesi i glup, pa i u tekstu na portalu pise da su se klubovi dogovorili, a da je levat odbio, isto kao sto je i Pantelija napisao.
Rece navijac kluba koji je od zadnje 4 sezone 3 proveo u drugoj ligi.
Pa odbio je i vas
Meeeeeeeeeee
Sto se Safetu Nadarevicu prijetilo ? Ipak je samo sport.feniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:12Ipak je sport, ne znam sto su morali prijetit momku ako nece za njih igrati..
Nije njega strah krezavih navijača već papak htio da igra u prvih 11 i platu ko Rahmanovic,za njega i jeste seoski klub gdje može izigravati glavnog baju
Ma kome oni mogu prijetiti,klub im svi rasturaju ko kuravu a oni bleje ko ovcefeniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:12Ipak je sport, ne znam sto su morali prijetit momku ako nece za njih igrati..
Nece biti, budi siguranNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 14:37Zukaa ima li sta u Cometu za Cmiljanica. Jel on registrovan.
Do srijede se mogu registrovat novi igraci za naredno kolo. Pa tako vjerovatno ni Hiros nece biti u konkurenciji protiv Zeljeznicara.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2021, 13:34Yebala vas politika.
Hajde Mesanovicu, sarni zvanicno, pa plodi anamo one u ponedjeljak![]()
Hiros bi trebao sarnuti do sutra..
Nije ba tako.. ove godine smo se mi vama naguzili
Cestitam, sad ga nastavi glabati CericuSSR je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:26Nece biti, budi siguranNisamInSajder je napisao/la: ↑22 feb 2021, 14:37Zukaa ima li sta u Cometu za Cmiljanica. Jel on registrovan.
Do srijede se mogu registrovat novi igraci za naredno kolo. Pa tako vjerovatno ni Hiros nece biti u konkurenciji protiv Zeljeznicara.![]()
![]()
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2021, 13:34Yebala vas politika.
Hajde Mesanovicu, sarni zvanicno, pa plodi anamo one u ponedjeljak![]()
Hiros bi trebao sarnuti do sutra..![]()
Bogu hvala, sto dalje od nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.