Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

T-MAC
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la T-MAC » 15 avg 2011, 02:54

zanimljiva je jedna stvar..

kad simpatizer reala nazove barcinog simpatizera rateradiranim i glupim onda je to normalno,,jer oni ne misle to ozbiljno...a kada im uzvratis istom mjerom,onda budes osudzen om'a iste sekunde i jos sebi privezes par atributa kao vec navedeni.. :roll:

i ovaj forum ode u go *urac
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Meho pikado
Kontakt:

Post Postao/la Meho pikado » 15 avg 2011, 02:56

Dylan Dog je napisao/la:glup-gluplji-najgljuplji-simpatizer Barcelone
:lol: :lol:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 avg 2011, 03:32

Nisam gledao ovaj mec. Ima li negdje dobar highlights?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 avg 2011, 03:45

Trasimaco je napisao/la:Btw, je li onaj moj ludi Brnjo jos uvijek ziv? :lol:
[youtube][/youtube]
A @Brnjoo je imao nekoliko reinkarnacija ovdje, ko ce mu zapamtit' posljednji nick? Casillas zvanicno cini mi se. A sumnjam da trenutno pise pod nickom Sergio Ramos King :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 04:34

.
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 02 okt 2014, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 04:52

.
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 02 okt 2014, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 04:59

.

Meho pikado
Kontakt:

Post Postao/la Meho pikado » 15 avg 2011, 05:10

Unknown Genius je napisao/la:Ništa drugo ne znaš ni napisati, limitirani. :lol:
Bolje da je mati kamen rodila bar bi imala scim kupus pricepiti :lol:

btw. laku noc mala raja :P

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2011, 05:15

o Boze, zar je moguce da neko moze biti ovakav plicak :S hajd vala' vakat ti je davno bio...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 05:24

.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 avg 2011, 08:13

Sinoć odlična igra bez obzira na rezultat koji nam nedaje mnogo šanse za uzvrat. Šteta. Ali sinoć što smo mogli svjedočit je očajna igra Marcela u obrani, pa lik samo legne na travu i nogu ispruži, pa svaki levat bi ga skontao, što je najgore svaki Božiji napad isto radi, sukne se pa šta bude. Mislim da Coentrao nije džaba doveden, on me je sinoć isto ugodno iznenadio na poziciji defanzivnog veznog, jak je, brz, pokriva dosta prostora, napravit će Mourinho od njega igrača. Benzema preporođen, jak kao bik, dobra tehnika, pun samopouzdanja, šteta što mu ona 2 šuta glavom nisu ušla. Khedira malo nervozno ušao, pogriješio po meni kod prvog gola i tu su nam kola krenula nizbrdo. Carvalho i Pepe odradili solidan posao gdje je ovaj 2. u par navrata reagirao preagresivno.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 avg 2011, 08:16

nema mi smijesnije stvari,od ovih smradolonaca,koji nakon utakmice kazu : "izmiksan sastav","nismo igrali ni sa 2% snage" itd itd. :) tuga

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 avg 2011, 12:28

tyler durden je napisao/la:nema mi smijesnije stvari,od ovih smradolonaca,koji nakon utakmice kazu : "izmiksan sastav","nismo igrali ni sa 2% snage" itd itd. :) tuga
Pa i mi tako kad se bojimo poraza. Neka govore oni tako to je znak da smo napredovali , sinoc sam bio odusevljen igrom, falilo je malo srece al jbg , ove utakmice su za mene nesto malo jace od prijateljske utakmice i vjerujem da ni jedna ni druga ekipa nisu pokazali jos 50% onog sto imaju pokazati.

ps. Coentrao i Alexis su me pravo iznenadili pogotovo ovaj njihov Alexis nekoliko puta je dobro vrno Marcela koji je mora se priznati popravio svoju igru u odbrani , Coentraa (:?) sam gledao na snimku zadnjih 20ak minuta i mozemo reci da smo dobilli pojacanje , samo ako se na varam on igra po strani , a sinoc je igrao u sredini ???

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2011, 12:34

Protiv barcelone ce on igrati samo na DMF.
Gdje je jako koristan jer pokrivao veliki dio prostora,i može se snaci na bilo kojem dijelu terena.
Dobar je Coentrao,a Khedira je potvrdio da ne može igrati sam na DMF bez Pepea,jer Iniesta + Tiago su bili previše za njega..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 avg 2011, 12:43

pa pravo da vam kazem da sam na vasem mjestu ja ne bih bio bas odusvljen onim sinoc...
cinjenica je da ste bili bolji, al po kakvim je uslovima Barca igrala...
nema Piquea, stuba odbrane, sto je jedan od tezih problema...
najveci problem sinoc za Barcu je bio taj sto nije bilo Busquetsa..on je trebo biti taj koji ce pomoci igracima zadnje linije, i koji ce pokusati oteti loptu protivniku na nasoj polovini...definitvno je Keita pokazo da ne moze igrati nazad, vec samo ofanzivno..
onda nema Xavia, a kako smo vidili kad je on uso kolko-tolko stbilizovalo se stanje na terenu...Thiago i Iniesta nisu uspjeli da odrade njegov poso..Messi katastrofa...nista nije uradio sem onog gola i mozda izborio 1-2 prekrsaja...
onda nema masine Pedra, koji ce u svakom slucaju igrati i prije Alexisa, a i prije Ville, pokazo je sinoc da ga je tesko zamjeniti...
onda druga stvar tek su nedavno sa ekipom poceli trenirati igraci sa Cope, a Barca poslije vas cini mi se pocela je pripreme...
e sad vi jeste bili bolji, al da se sa time trebate ponositi nikako...ako ovako budete igrali i protiv one normalne Barce nemate sanse...o mesarskoj igri necu ni da pricam...plus sad Cesc potpiso...

pa vam je koliko ja znam cilj biti prvi, a ne biti poslije Barce...
a trofej tesko da mozete osvojiti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 15 avg 2011, 12:52

Ajde ne filozofiraj, igrali ste i sa Xavijem i sa Piqueom i sa Pedrom dobrih pola sata pa se niste sastavili sa loptom kako treba. Treba biti posten pa se ne izvlaciti na igrace tj. neigranje par igraca koji su fakticki igrali. Mozete se jedino vaditi na nespremnost . . . mada i za to ste sami krivi, niste imali nista manje vremena za pripremu od Reala, a i ko je kriv Gvardioli sto je uigravao citave pripreme pola B tima koji nece ni zaigrati ove sezone u prvoj.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 avg 2011, 12:58

ek0 je napisao/la:Ajde ne filozofiraj, igrali ste i sa Xavijem i sa Piqueom i sa Pedrom dobrih pola sata pa se niste sastavili sa loptom kako treba. Treba biti posten pa se ne izvlaciti na igrace tj. neigranje par igraca koji su fakticki igrali. Mozete se jedino vaditi na nespremnost . . . mada i za to ste sami krivi, niste imali nista manje vremena za pripremu od Reala, a i ko je kriv Gvardioli sto je uigravao citave pripreme pola B tima koji nece ni zaigrati ove sezone u prvoj.
to ko je kriv Gvrdioli ja ne znam...mozda je covjek htio da vidi neke igrace...haj nebitno to...
uso Pique izaso Adriano...na stoperu Mascherano...opet fali nesto...
Busquets nije igro nikako...Xavi uso, haj to je uredu, vidio se napredak, a uso Pedro izaso Villa...
najjaci sastav nema sta...
haj ne vadim se ja, nego kazem da vi ne mozete biti zadovoljni...
a ja znam da ce Barca biti na svom standardnom nivou, a samo se pitam gdje cete vi biti kad sinoc onakvu Barcu niste mogli pobjediti...

nemam se uopste namjeru vaditi, igro jesam nezadovoljan, ali nisam zabrinut, a rezultatom sa manje-vise zadovoljan...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 avg 2011, 13:18

a vidi ovo , prvo se zale sto nema pola tima pa par kljucnih igraca, pa kad su usli xavi i pique(tzv.stub odbrane),nije uso busquets :) ajd jos koju izliku napravi :)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 avg 2011, 13:25

tyler durden je napisao/la:a vidi ovo , prvo se zale sto nema pola tima pa par kljucnih igraca, pa kad su usli xavi i pique(tzv.stub odbrane),nije uso busquets :) ajd jos koju izliku napravi :)
pa jadan nebio ja se ne zalim, procitaj sta sam napiso, smao kazem ako ovako budete igrali i drugu utakmicu nemate sanse...

a Keita je sinoc bio najlosiji, jednostavno nema ekipe koja moze igrati bez zadnjeg veznog, ja bi vise volio da nisu usli ni Pique ni Xavi, a da je na toj poziciji igro Busquets ili Mascherano...

a jos ti jednom kazem, ja se ne zalim rezultatom sam zadovoljan...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 15 avg 2011, 13:31

500 je napisao/la:
Meho pikado je napisao/la:Najjace mi je kad pocnu filozofirati navijaci Smradalonije :lol:
meni je najjace to sto Meho(Portilo) veceras nece moci zaspat od muke.. ima momak nocne more od Messi-a i drustva, al' sto je najgore to mu je najveca briga u zivotu
Jedan prijedlog. To tipa Messi-a i sl. se ne piše tako nego Messija.

Probaj malo sa tim, možda budeš znao potpisati za Zenit :)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.