Sutra u 3 Primavera igra finale protiv Rome .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Poenta je što allegri priča kako ne želi o drugim timovima govoriti,a onda od muke mora pa se hvata naših igrača,što je meni osobno drago,pametnije mu je da pogleda suđenje za njegov klub i smiješne penale ove sezone.adointer je napisao/la:pa i jest ga gurnuoConte se isto zalio neki dan zbog sudjenja
Nije to prava statistika, sad ce ti flamin ili baresi ne znam koji od njih dvojice staviti statistiku kako je Milan klub koji je najvise ostecen(hej ko bi normalan u to povjerovao) a JUVE klub koji je najvise guran od strane sudija...SoloJuve26 je napisao/la:
To bi trebalo faxati allegriju
ramiral je napisao/la:Almiron čestita Buffonu na odbrani![]()
Vučko laje po spisku...
A Storari kao onaj mitraljezac iz ''Wild Bunch''
Jedino u kupu takmicenju imam sansu pogledati Juve, ostale tekme gledam preko neta. Valjda ce neko od ovih nasih stanica otkupiti pravo na prenos seria a . Raniji godina hrt2 je prenosio sve derbije...beki je napisao/la:Od kad ja nisam gledao juve na tv-u u kuci....da hoce vise i ta LP pa da ih gledam kao covjek
ranije sam gledao na obn...i preko digitalne televizije na nekim rumunskim kanalima...al zato sinoc izasao u kafic...imaju arenu 1...svi mi se smiju..gubi juve...kasnije samo okrecu glavuBigBen je napisao/la:Jedino u kupu takmicenju imam sansu pogledati Juve, ostale tekme gledam preko neta. Valjda ce neko od ovih nasih stanica otkupiti pravo na prenos seria a . Raniji godina hrt2 je prenosio sve derbije...beki je napisao/la:Od kad ja nisam gledao juve na tv-u u kuci....da hoce vise i ta LP pa da ih gledam kao covjek
gledao sam sinoc,ali eto nisam mogao da dam komentar za gol mog ljubimca fabiaharebianconero je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.