Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Serie A
jest naso crkvu gdje ce se Bogu molit 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Naravno da cu navijati za Milan protiv PSV da prode u LP upravo zbog toga da nebi na kraju italija spala na dva mjesta u LP jer tad ni Juventusu nece biti sigurno lako
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma dobice ih PSV u Milanu. Smijesna ekipa ovaj Milan. Presmijesna...
Jedino Balonji skidam kapu. Majstorcina sto jest jest.
Jedino Balonji skidam kapu. Majstorcina sto jest jest.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Na kraju najrealniji rezultat. Milan je bio bolji u drugom poluvremenu, PSV je hrabrom igrom zaslužio bar remi i to je to kad se sve sabere.
Čestitke mladim Električarima
, u revanšu opet hrabro pa šta Bog da.
Čestitke mladim Električarima

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Sta tek reci za shinterMago je napisao/la:Smijesna ekipa ovaj Milan. Presmijesna...

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Kbk za dobrobit Serie A.Dabog ih i Portugal prestigao.Ne vidim zašto bi netko morao navijat za ostatak klubova u ligi kad se Europa igra.Claus je napisao/la:Ako volite klub, onda logično volite i prvenstvo u kojem igra. Dakle, u interesu vam je da Milan dobro odigra i prođe za dobrobit Serie A. Jer, ukoliko se ovakav pad nastavi, nekad najbolja liga svijeta bi mogla kotirati i ispod Francuza.
- francobaresi
- Kontakt:
'ta ce raspali inter , da nema Milana , San Siro ne bi vidio LP godinama.
Sto se tice vecerasnje utakmice , ovo je realan rezultat. Mislim da cemo za 7 dana gledati puno bolji Milan , koji ce izbaciti ovaj PSV.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Vidi paćenika što se okupiše, predlažem da osnujete neki klub 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ne vidim zašto bi netko bio pacenik ako večeras nije navijao za Milan.Neke jednostavno zaboli za ostale klubove u ligi.To je tako.Normalna stvar.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ne navijam ni ja za Inter niti za Juve kada igraju protiv nekoga ne Italijanskog kluba ali sigurno zadnje što tada radim jeste da dolazim na sportsport ba forum i ovu temu i pišem forza ovaj ili forza onaj kako bih eto ispao pametan ili malo pažnje privukao 
p.s. ima li mi Stramaccionija velikog stratega kako se drži?

p.s. ima li mi Stramaccionija velikog stratega kako se drži?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kakav ba PSV, bmk za njih ... Samo nek Milan prodje, da imam pored Juventusa i Napolija jos koji klub pratiti u LP-a. Da ne bi gledao mozda Amkar Perm, Petrolul i Debrecen 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ne navijam za Milan,al jasno da će proć.Eto najbolje da ih PSV izbaci.
@_forzamilan_
Ma dobro,to je netko vjerujem iz za*ebancija napisao.
Dobro je,pozdravlja te.
@_forzamilan_
Ma dobro,to je netko vjerujem iz za*ebancija napisao.
Dobro je,pozdravlja te.

L'Avvocato je napisao/la:Kakav ba PSV, bmk za njih ... Samo nek Milan prodje, da imam pored Juventusa i Napolija jos koji klub pratiti u LP-a. Da ne bi gledao mozda Amkar Perm, Petrolul i Debrecen
Nisi ti rubentino. Pravi rubentini navijaju za PSV.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno ostali nisu zasluzili da navijamo za njih nakon svog zla koje je naneseno Juventusu, najvecem italijanskom klubu i brendu pored Ferrarija.
- Trequartista
- Kontakt:
@MaGiCa nam je baš nedostajao.
Sutra će opet biti navijači šampiona potežu druge za jezik.
Nevinašcad, blago nani.

Sutra će opet biti navijači šampiona potežu druge za jezik.

Nevinašcad, blago nani.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
uglavnom,pridruzujem se "navijacima" PSV-a,,nadam se da ce Milan ispast sto prije,ipak nisu ni zasluzili da su u LP,,da je bila Fiorentina,navijao bih za koeficijent,,Milan je prosle godine bio u rangu Intera i nema se cim hvalit,,jedina sreca im je bio celo u Legi i Silvio u Italiji,,uglavnom karindjali smo ih gdje smo stigli u zadnjih 5 godina,,Juventusu isto zelim ispad vec u grupi 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- francobaresi
- Kontakt:
Nitko ni od koga ne očekuje da navija za svog rivala. Ali treba biti malo razuman, kako recimo da podržavam Bayern protiv Juventusa ? Uvijek će mi biti draže da italijanski klub prođe. Eh kad se susretnu Milan i Juve onda je sasvim normalno da svim silama želim da Milan prođe ili pobjedi. Što se tiče Serie A , normalna je stvar da neću podržavati Juve. Ali u Evropi kad god ne igraju protiv Milana , ja sam na njihovoj strani. Ne odnosi se to samo na Juve već na skoro sve italijanske timove u Evropi.
I zbog toga ja nisam ništa manje navijač Milana. Ja za taj klub navijam već 16 godina , i to niko ne može promijeniti.
I zbog toga ja nisam ništa manje navijač Milana. Ja za taj klub navijam već 16 godina , i to niko ne može promijeniti.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Potpis i svaka cast. A ovi sto mrze ostale talijanske klubove osim svog pokazuju samo koliko su iskompleksirani.francobaresi je napisao/la:Nitko ni od koga ne očekuje da navija za svog rivala. Ali treba biti malo razuman, kako recimo da podržavam Bayern protiv Juventusa ? Uvijek će mi biti draže da italijanski klub prođe. Eh kad se susretnu Milan i Juve onda je sasvim normalno da svim silama želim da Milan prođe ili pobjedi. Što se tiče Serie A , normalna je stvar da neću podržavati Juve. Ali u Evropi kad god ne igraju protiv Milana , ja sam na njihovoj strani. Ne odnosi se to samo na Juve već na skoro sve italijanske timove u Evropi.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- EnzoFerrari
- Kontakt:
;D @elLoco7 pa ti upravo za sebe rece da si iskompleksiran 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.