Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

mmirsad
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la mmirsad » 11 jan 2012, 23:10

Sad je u trendu ovo vracanje starih zvijezda Henry moze biti i Pires po ovim klipovima nije daleko ni povratak wengera u odlicnoj je formi :D :D :D :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 jan 2012, 23:44

Alex_OxChambo Alex Chamberlain
Just to confirm, any rumours about me wanting to leave are completely false, couldn't be happier at Arsenal #AFC #VictoryThroughHarmony
8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 jan 2012, 00:04

Arnelinho je napisao/la:
Alex_OxChambo Alex Chamberlain
Just to confirm, any rumours about me wanting to leave are completely false, couldn't be happier at Arsenal #AFC #VictoryThroughHarmony
8-)
yebote jesi me obradovo' :mrgreen:
ja došo da donesem loše vijesti :D :mrgreen:
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jan 2012, 00:08

Ja da preduhitrim. :lol:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jan 2012, 00:09

CUdo nisi napisao da je Ryo odigrao 90 minuta u remiju rezervi protiv Ville.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jan 2012, 00:14

AllGunsBlazing je napisao/la:CUdo nisi napisao da je Ryo odigrao 90 minuta u remiju rezervi protiv Ville.
Nisam gled'o tekmu. Ni na kraj pameti mi nije bila. Znam da su odigrali 1-1. :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jan 2012, 00:15

Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams.
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 jan 2012, 11:24

AllGunsBlazing je napisao/la:Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams.
Čuj za sve kritičare :mrgreen: , jedini kritičar je bio zlatna kanta foruma, Saurman.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 jan 2012, 12:30

http://www.arsenalnews.co.uk/arsenal-co ... nk/109039/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je vjerovati ovom novinaru, onda je Suarez potpisao predugovor sa Arsenalom. Dolazi nam (tek) na ljeto.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jan 2012, 12:54

Nadajmo se. Wenger je najveći stručnjak makar u tome, da od anonimusa napravi WC ili bar odličnog igrača. Zadnjih godina nije baš nešto griješio, pa se nadam da će opet pogoditi. Za mene je taj igrač prilično nepoznat (sem sa youtubea) al' eto, vjerujem Wengeru.

Nego, utiša nam se priča da ćemo dovesti Cissokha ove zime. Navodno odbijen prijedlog posudbe. Opet kako tvrde portali i novinari cijena Alya je "samo" 8 mio. funti, što i nije puno za takvog igrača. Istina, nije se razvio onako kako je trebao, odnosno kako mu se predvidjalo, ali zna(o) (je) Wenger iz igrača izvući ono što drugi nisu mogli. Ne bi bilo loše čak ni dati tih 8 miliona, ako je priča tačna. Čak i kad bi bio promašaj ,teško bi za puno manje pare otiš'o.

Negdje sam čit'o da je Wenger ,otkako je u Arsenalu,na transferima privrijedio klubu prosječno svake godine 5 miliona funti. 8-) Pa eto, jednu i po godinu štednje neka baci. :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 12 jan 2012, 13:07

da li još igra Denilson u Arsenal,ako igra šta je s njim?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jan 2012, 13:10

bazeni je napisao/la:da li još igra Denilson u Arsenal,ako igra šta je s njim?
Eno ga u svom Sao Paulu (posudba). Valjda igra nešta, al' da će ponovo u Arsenalu zaigrati čisto sumnjam. Pogotovo sad, kad smo dobili Coquelina, za mene otkriće sezone u Arsenalu.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 12 jan 2012, 19:18

[youtube][/youtube]

P.S. Negdje na fb-u vidjo ovaj video. :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jan 2012, 23:41

Bosco je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams.
Čuj za sve kritičare :mrgreen: , jedini kritičar je bio zlatna kanta foruma, Saurman.
I ne bi me cudilo da sad kaze kako Adams nema pojma te da je Van Buyten bolji i od Pera i Adamsa(iz najboljih dana naravno) 8-)
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 jan 2012, 12:28

Evo opet da smo potpisali onog Suareza.

http://bleacherreport.com/articles/1022 ... ias-suarez" onclick="window.open(this.href);return false;

Kao tek na ljeto dolazi...pošteno ako je istina. Sada imamo Kinga!
Kaj se tiča Aly ne vjerujem da će doći jer će Gibbs bit spreman uskoro...samo što će se odmah opet povrijedit čim rok za transfere završi. :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2012, 12:33

mmirsad je napisao/la:Sad je u trendu ovo vracanje starih zvijezda Henry moze biti i Pires po ovim klipovima nije daleko ni povratak wengera u odlicnoj je formi :D :D :D :D
Povratak otpisanih :mrgreen: još samo da vrate Bergkampa i eto borbe za titul_e :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 jan 2012, 17:46

slika

RvP trenira u trenerci sa brojem 11. To znaci samo jedno. Vraca se Bergkamp! :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 jan 2012, 20:39

Sagna, Jenkinson, Gibbs, Santos, Vermaelen, Wilshere, Diaby, Gervinho, Chamakh, Coquelin out. :lol:

Za Rosickya i Mertesackera se još ne zna da li će biti spremni za meč protiv Swansea. :mrgreen:

ZnaĆi 10 do 12 igrača van pogona. Gervinho i Chamakh su na AKN-a, odnosno pripremama, koliko mi je poznato. :? Ostali su ozlOjedjeni. :roll:

Wenger o naša dva nekadašnja bundesligaša (Per i Tomas):
They were sick. They have still not joined the squad and I will make a decision on them tomorrow.
Dobra vijest: Vermaelen bi trebao biti spreman za Manchester United.

//
„Hoće li Anri početi meč? Još uvek ne znam.“

„On može da igra ili ispred ili iza Robina van Persija, može i po strani, Robin takođe može igrati po strani...ne znam još šta ću da radim. Jedno je sigurno, njih dvojica mogu da igraju zajedno, već i jesu igrali zajedno.“
Ne znam za nedjeljni meč, ali bih definitivno volio da Titi zaigra sledećeg vikenda protiv Uniteda. Prekosutra bi možda bilo pametno i započeti meč sa RVP-om, pa ako bude škripalo ubaciti Henrya 'mjesto nekog drugog igrača, pa u tandemu zaigrati ili ako bude rezultat prilično siguran neka zamjeni RVP-a.

Ja očekujem sledeći sastav:
Szczesny-Djourou,Mertesacker*,Koscielny, Miquel-Song,Arteta,Ramsey-Arshavin,Walcott-RVP.

*Pretpostavljam da će ga srediti, jer u suprotnom znali bi biti u problemima. Ne d'o bog da Squillaci započne jednu premierligašku tekmu.

//
“I am very happy with what he is delivering and if Wilshere comes back they can play together.”
Wengeru ,druže, ovome se nadam. Jack i Aaron strašno dobra kombinacija. 8-)

"All over the world we have our eyes and we look for good players."

Kada Wenger dovede nešto mlado, zna se da će biti dobro. 8-) Ako se Wenger odluči dovesti igrača iz treće Indijske lige, ja mu vjerujem i znam da će biti dobar igrač za Arsenal. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 jan 2012, 21:37

Hearing that Arsenal have agreed a fee for Aly Cissokho for around £8 million and he is due for a medical - *NOT CONFIRMED*
According to Sky Sports News, Aly Cissokho is to be having a medical at Arsenal.
New Signing: Aly Cissokho is on his way to a medical at Arsenal more update soon.
ZnaĆi, ipak je bilo dima na aerodromu nedaleko od Lyona. :mrgreen: Me' s' čini da će Cissokho biti prvo pojačanje Arsenala ove zime. :D Ajde da vidimo lažem li. :P

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 jan 2012, 21:44

On je lijevi bek? Jel to znaci da Santos ce biti izbacen iz prve postave,tek sam ga kupio na manageru,neee! :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.