Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Alex_OxChambo Alex Chamberlain
Just to confirm, any rumours about me wanting to leave are completely false, couldn't be happier at Arsenal #AFC #VictoryThroughHarmony
yebote jesi me obradovo'Arnelinho je napisao/la:Alex_OxChambo Alex Chamberlain
Just to confirm, any rumours about me wanting to leave are completely false, couldn't be happier at Arsenal #AFC #VictoryThroughHarmony
Nisam gled'o tekmu. Ni na kraj pameti mi nije bila. Znam da su odigrali 1-1.AllGunsBlazing je napisao/la:CUdo nisi napisao da je Ryo odigrao 90 minuta u remiju rezervi protiv Ville.
Čuj za sve kritičareAllGunsBlazing je napisao/la:Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams.
Eno ga u svom Sao Paulu (posudba). Valjda igra nešta, al' da će ponovo u Arsenalu zaigrati čisto sumnjam. Pogotovo sad, kad smo dobili Coquelina, za mene otkriće sezone u Arsenalu.bazeni je napisao/la:da li još igra Denilson u Arsenal,ako igra šta je s njim?
I ne bi me cudilo da sad kaze kako Adams nema pojma te da je Van Buyten bolji i od Pera i Adamsa(iz najboljih dana naravno)Bosco je napisao/la:Čuj za sve kritičareAllGunsBlazing je napisao/la:Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams., jedini kritičar je bio zlatna kanta foruma, Saurman.
Povratak otpisanihmmirsad je napisao/la:Sad je u trendu ovo vracanje starih zvijezda Henry moze biti i Pires po ovim klipovima nije daleko ni povratak wengera u odlicnoj je formi![]()
![]()
![]()
Dobra vijest: Vermaelen bi trebao biti spreman za Manchester United.They were sick. They have still not joined the squad and I will make a decision on them tomorrow.
Ne znam za nedjeljni meč, ali bih definitivno volio da Titi zaigra sledećeg vikenda protiv Uniteda. Prekosutra bi možda bilo pametno i započeti meč sa RVP-om, pa ako bude škripalo ubaciti Henrya 'mjesto nekog drugog igrača, pa u tandemu zaigrati ili ako bude rezultat prilično siguran neka zamjeni RVP-a.„Hoće li Anri početi meč? Još uvek ne znam.“
„On može da igra ili ispred ili iza Robina van Persija, može i po strani, Robin takođe može igrati po strani...ne znam još šta ću da radim. Jedno je sigurno, njih dvojica mogu da igraju zajedno, već i jesu igrali zajedno.“
Wengeru ,druže, ovome se nadam. Jack i Aaron strašno dobra kombinacija.“I am very happy with what he is delivering and if Wilshere comes back they can play together.”
Hearing that Arsenal have agreed a fee for Aly Cissokho for around £8 million and he is due for a medical - *NOT CONFIRMED*
According to Sky Sports News, Aly Cissokho is to be having a medical at Arsenal.
ZnaĆi, ipak je bilo dima na aerodromu nedaleko od Lyona.New Signing: Aly Cissokho is on his way to a medical at Arsenal more update soon.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.