[youtube][/youtube]Saurman je napisao/la:Kaže navijač Zenita.Dylan Dog je napisao/la:Pedro bolji od Sancheza 200xPostao/la Saurman dana 21 jun 2011, 15:02
Znači težiš ka tome da ostaviš Pedra na klupi koji je bolji od čileanca 200X a Sancheza strijelca 12 golova od toga 4 je dao Palermu u jednoj utakmici staviš uz bok Mesiju i Villi...![]()
![]()
Pa to ni navijaci Barce nebi provalili
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Mandrak je napisao/la:Sanchez je vrlo dobar igrac i mnogi ce morati pojesti sopstveni drek koji su izbacili po njemu na ovoj temi.
Vidjecemo svi zajedno o kakvom igracu se radi
tako je, sancho je strasan igrac, svojim igrama mozda ubrzo zasjeni i vilju i pedra, bilo kako bilo, mi koji volimo klub uzivat cemo u toj pozitivnoj konkurenciji, ko se bolje pokaze neka i igra, do sada se znalo desiti da se vilja i pedro ponekad i uspavaju malo, sad u svim opcijama imamo strasne igrace, cesto ce i messi moci odmoriti, ako se neko povrijedi tu je odmah kvalitetna zamjena, ne moramo se vise prenemagati oko bojana i hoce li ili nece napokon zablistati. pep voli rotirati, skoro cijelu sezonu igra se ritam srijeda-vikend, svi ce se u napadu saltati cesto, a najbitnije utakmice igrat ce oni koji su u datom trenutku u najboljoj formi, a dobra stvar je i mogucnost kvalitetne zamjene u toku utakmice, kad u igru udje svjez igrac a jako kvalitetan.
sledece sezone gledat cemo golijade jos zesce nego do sada
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
POklopi se lik (saurman)Dylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]Dylan Dog je napisao/la:Kaže navijač Zenita.Postao/la Saurman dana 21 jun 2011, 15:02
Pedro bolji od Sancheza 200x![]()
Pa to ni navijaci Barce nebi provalili

A sto se tice Sancheza ,ja sam ga mnogo pratio i u repki i u udineseu ,jer je bio najavljivan vec prosle godine da ce stic u Inter ..al et ,,ma momak je zvijer iskreno bolji je od pedro po mnogo cemu brzini ,driblingu ,sutu itd..(mada ovo i Pedro ima ali u manjoj mjeri ) ..ne mozes racunat njegov broj golova,pa on je krilni napadac ,znaci ima funkciju postavljanja golova (asistencija ) pored 12 golova ima mnogo ,,mnogo asistencija ,,ali ako nije najbolji strijelac seria A to je naravno zaocekivati ..zato jest njegov suigrac ANTONIo DI NATALE ,vec 2 uzastopne godine a sve uz pomoc ovog momka S......Z (eh tog

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
[/quote]A sto se tice Sancheza ,ja sam ga mnogo pratio i u repki i u udineseu ,jer je bio najavljivan vec prosle godine da ce stic u Inter ..al et ,,ma momak je zvijer iskreno bolji je od pedro po mnogo cemu brzini ,driblingu ,sutu itd..(mada ovo i Pedro ima ali u manjoj mjeri ) ..ne mozes racunat njegov broj golova,pa on je krilni napadac ,znaci ima funkciju postavljanja golova (asistencija ) pored 12 golova ima mnogo ,,mnogo asistencija ,,ali ako nije najbolji strijelac seria A to je naravno zaocekivat zato jest njegov suigrac ANTONIo DI NATALE ,vec 2 uzastopne godine a svce uz pomoc ovog momka S......Z (brawo to je taj
) .[/quote]
Hoces nam ti sad fino objasniti koliko je to mnogo asistencija, 3?

[/quote]
Hoces da ti nacrtam ,,i da 3 je .

Hoces da ti nacrtam ,,i da 3 je .

IO SONO INTERISTA
Mnogo je sto jest, jest 

trebevic je napisao/la:Mnogo je sto jest, jest

LIk ima vise asistencija nego sto ce ijedan jadni igrac iz Chelsea imat

Zadnja izmjena: warden, dana/u 21 jun 2011, 16:52, ukupno mijenjano 2 puta.
IO SONO INTERISTA
Ma nema poklopio se toliko da neću biti na forumu bar 20 dana.
... @ Dylan Dog - Sanchez je bolji igrač od Fabregasa 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
warden je napisao/la:Hoces nam ti sad fino objasniti koliko je to mnogo asistencija, 3?
Više asistencija ima Lazar Popović.Hoces da ti nacrtam ,,i da 3 je .
Ta prica ko je bolji od koga je poglupa i ne prilici ovoj temi...da je Sanchez loš igrac ne bi ga Barca (najbolji tim na svijetu) dovodila u svoje redove, prema tome to je prica za malu djecu....možda neki ne vjeruju u njegove igracke kvalitete, ali vjerujmo ljudima iz Barce koji su zaduženi za taj posao...ne dolazi Sanchez u Barcu mimo volje Guardiole i Zubizarete, vec obratno - sa njihovim odobrenjem...valjda ti ljudi znaju malo više o fudbalu od nas forumaša sa bosanskog SS.ba foruma.
U pravu si mandrak.Sanchez je stvarno jako dobar igrac i lako se moze uklopiti u Barcin stil igre,ali s obzirom na konkuenciju u Barci ja da sam na njegovom mijestu (a nisam
)prije bi otisao u Man.Utd ili Inter jer tamo bi Sanchez sigurno imao mjesto u prvih 11,a u Barci i ne bas 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cinjenica je da je dobar igrac, ali ne vrijedi taj novac i definitivno nije bolji igrac od Cesca. Sto se tice Barcinih transfera, pogotovo u ove zadnje tri godine kako je Pep' trener, dosta promasaja.
Vrijeme ce pokazati...
Vrijeme ce pokazati...
Ljudi iz Barce su doveli i igrače tipa Chygrynskiy,Kerrison,G.Milito,Hleb...svi znamo kako je završilo..Mandrak je napisao/la:Ta prica ko je bolji od koga je poglupa i ne prilici ovoj temi...da je Sanchez loš igrac ne bi ga Barca (najbolji tim na svijetu) dovodila u svoje redove, prema tome to je prica za malu djecu....možda neki ne vjeruju u njegove igracke kvalitete, ali vjerujmo ljudima iz Barce koji su zaduženi za taj posao...ne dolazi Sanchez u Barcu mimo volje Guardiole i Zubizarete, vec obratno - sa njihovim odobrenjem...valjda ti ljudi znaju malo više o fudbalu od nas forumaša sa bosanskog SS.ba foruma.
S obzirom, da ce Barca i naredne godine jurišati na sva 3 fronta, da ce konkurencija Barci naredne godine biti još jaca, da ce usljed toga biti velika potrošnja igraca, da su eventualne povrede veoma izvjesne (svake sezone tako bude) onda je logican ovaj transfer - možda je skupo placen iz sadašnje perspektive, ali možda se pokaže i kao pun pogodak na kraju sezone....bez rizika ,nema ni profita.L-Train je napisao/la:U pravu si mandrak.Sanchez je stvarno jako dobar igrac i lako se moze uklopiti u Barcin stil igre,ali s obzirom na konkuenciju u Barci ja da sam na njegovom mijestu (a nisam)prije bi otisao u Man.Utd ili Inter jer tamo bi Sanchez sigurno imao mjesto u prvih 11,a u Barci i ne bas
Npr. takav je slucaj i sa Di Mariom...to je taj rizik o kojem pricam - mogao je završiti i kao Drenthe svojevremeno (velika nada ali propali talenat) ali srecom po Real bljesnuo je, iskoristio svoje priliku i opravdao uloženi novac.
Sanchez ce sigurno igrati...nisu ni u Barci tolike ovce da daju 35 miliona za igraca koji ce grijati klupu...igrat ce on sigurno.
Pa i Afellay koji je prakticno besplatno doveden je dobijao dosta šansi i u Primeri ,pogotovu u Kupu, pa cak i u LP.
Tacno, ali u doba Laporte....vidiš i sam da toga više nema otkako je Rosell na celu kluba....pa sam transfer budžet od 45 miliona nam jasno govori da je pipa odavno zavrnuta i da nema više bacanja para na razna "pojacanja"...sad se ciljano dovode igraci koji ce igrati i odmah davati svoj doprinos.Saurman je napisao/la:Ljudi iz Barce su doveli i igrače tipa Chygrynskiy,Kerrison,G.Milito,Hleb...svi znamo kako je završilo..Mandrak je napisao/la:Ta prica ko je bolji od koga je poglupa i ne prilici ovoj temi...da je Sanchez loš igrac ne bi ga Barca (najbolji tim na svijetu) dovodila u svoje redove, prema tome to je prica za malu djecu....možda neki ne vjeruju u njegove igracke kvalitete, ali vjerujmo ljudima iz Barce koji su zaduženi za taj posao...ne dolazi Sanchez u Barcu mimo volje Guardiole i Zubizarete, vec obratno - sa njihovim odobrenjem...valjda ti ljudi znaju malo više o fudbalu od nas forumaša sa bosanskog SS.ba foruma.
Pa Rosell je otjerao jednog Zlatana (kojeg isto tako doveo Laporta u zadnjim danima svoje vladavine samo da bi zadovoljio ego navijaca koji su gledali kako Real dovodi Ronalda, Kaku i ostale) jer je bio najplaceniji igrac...svaki mjesec je sisao iz klupske kase toliko da si mogao nahraniti jednu malu africku državicu na kraju godine.
Nema više toga, buraz...sad je kapak.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Izgleda da je Jeffren odbio preci u Udinese ? Sad ce Barca vjerovatno morat dodat jos 5,6 miliona u kesu ako hoce Sanchu.
Valjda je City poslo ponudu od 40 miliona eura u kesu,al Sanchez bi radije u Barcu...
Valjda je City poslo ponudu od 40 miliona eura u kesu,al Sanchez bi radije u Barcu...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Laporta je doveo zlatana za 70 miliona, Rosel ga dao za 24.....
I ako se bude drzao tih 45 miliona za transfere, onda ce mu ostati 5 miliona da ponudi za cesca
I ako se bude drzao tih 45 miliona za transfere, onda ce mu ostati 5 miliona da ponudi za cesca

Zadnja izmjena: trebevic, dana/u 21 jun 2011, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
joj svi hoce da ostanu u barci i jeffren i bojan,,hajte djeco na posudbu bice vam bolje xD xDInterista di cuore je napisao/la:Izgleda da je Jeffren odbio preci u Udinese ? Sad ce Barca vjerovatno morat dodat jos 5,6 miliona u kesu ako hoce Sanchu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
To je Laportino sranje mislim na dovođenje, s tim transferom Sandro nema nikakve veze....sad ga moraju prodati sa skoro 3 puta manju cijenu jbgtrebevic je napisao/la:Laporta je doveo zlatana za 70 miliona, Rosel ga dao za 24.....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.