Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Vezni red jeste odlicno popunjen, dosta dobrih igraca i alternativa za njih s klupe ali to ne vrijedi mnogo ako ofanzivno imas dosta slabu ekipu. Odbrana jos nije imala ozbiljan test pa i ne mogu nesto previse da ih hvalim. Ono sto se vidi da Darmian igra dobro kao i Shaw, znaci bekovi dobri i da je Small prenio formu iz zavrsnice prosle sezone, ostaje da vidimo kako ce to izgledati kada neko izvrsi ozbiljan pritisak na nas gol, nema DDGa da vadi iz govana ovaj put tako da se u Romera ne treba previse uzdati.
Depay ima ogroman potencijal i o tome sam vec pisao na jednoj od tema, s njim treba biti strpljiv i polako. Mnogo cemo mi zbog njega kose pocupati uz dosta zrelih psovki ali s njim jednostavno treba imati strpljenja.
Tvoj optimizam za Adu ne dijelim, pogotovo ne na ovoj poziciji. Ni Mati ne vjerujem na krilu, sekunde jedne. Pa i Darmian se dosta puta ubacivao ali nema krila da odigra sta s njim, Mata otisao u sredinu.
Depay ima ogroman potencijal i o tome sam vec pisao na jednoj od tema, s njim treba biti strpljiv i polako. Mnogo cemo mi zbog njega kose pocupati uz dosta zrelih psovki ali s njim jednostavno treba imati strpljenja.
Tvoj optimizam za Adu ne dijelim, pogotovo ne na ovoj poziciji. Ni Mati ne vjerujem na krilu, sekunde jedne. Pa i Darmian se dosta puta ubacivao ali nema krila da odigra sta s njim, Mata otisao u sredinu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
odigramo najbolju utakmicu i nista kad nece nece
Mata danas po meni najbolji
Mata danas po meni najbolji

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Njukastl se vec pojacao, potrosili su 50 miliona funti. Mislim da se vise ne mogu pojacavati, odakle im pare? nisu Chelsea ili United.Valencia je napisao/la:Da!Rooney88 je napisao/la: APSOLUTNO TACNO!
Bez jedne strane se ne napadaju trofeji, mi imamo samo lijevu stranu, propuh izmedju veznog reda i spica te samog napadaca koji kosta najvise a daje najmanje. S tim se ne napadaju trofeji. A to su samo problemi koje imamo ofanzivno, za glavu ce mnogi da se uhvate vjerovatno vec protiv Swansea iduce kolo kada nas ekipa ozbiljno napadne sto ove sezone do sada nije uradio niko, da ne spominjem ove najjace utakmice...
Sa ovih prvih 11 top 4 je apsolutno zadoovljavajuci rezultat, vidjet` cemo kako ce na kraju sezone zavrsiti.
Treba reci da je Njukastl stvarno los i da su ozbiljan kandidat za ispadanje ako se ne pojacaju.
Ipak, za razliku od prosle sezone, dovela su se neka dobra pojacanja. Snajderlin je odlican igra. Darmijan je isto dosta dobar. Pravi zabarski bek. Svajn je provjeren igrac. Dakle, dobar vezni red. Herera je isto tu.
Mene Depaj za sada nije kupio. Ima talenat, ali se tek treba dokazati. Danas je izgubio bruku duela. Bice on dobar, ali ne treba od njega ocekivati novog Gigsa...
Unitedu fali napadac, meni je to jasno od kako je otisao Robin. Nije Rooney to. Rooney treba da igra iza napadaca i tu bi se dobila bolja veza sredine i napada, a nije bas da je najbolja. Desno krilo je pod moranje.
Do danas sam mislio da je Rooney van forme i da je samo do njega kada je u pitanju ova kriza .... onda se sjetim da smo prošle godine na početku igrali 3-5-2 i sjetim se da su nam i tada napadači bili odsječeni i van forme ... u drugom dijelu prošle sezone i na početku ove se igra 4-3-3 i 4-2-3-1 i opet je napadač odsječen ...
Jedino logično objašnjenje impotentnosti svih napadača Uniteda u tom periodu je 'filozofija' i način igre tulipana. Jednostavno, ovo je način igre sa ogromnim posjedom lopte ali nevjerovatno malim učešćem napadača u tom posjedu ... bez obzira da li igra jedan ili dvojica u napadu.
Rooney nije u najboljoj formi, to je jasno, ali mislim da ovim načinom igre kojeg Van Gaal forsira niti Rooney niti bilo koji igrač na svijetu na toj poziciji u ovom sistemu igre ne može doći do izražaja.
Jedino logično objašnjenje impotentnosti svih napadača Uniteda u tom periodu je 'filozofija' i način igre tulipana. Jednostavno, ovo je način igre sa ogromnim posjedom lopte ali nevjerovatno malim učešćem napadača u tom posjedu ... bez obzira da li igra jedan ili dvojica u napadu.
Rooney nije u najboljoj formi, to je jasno, ali mislim da ovim načinom igre kojeg Van Gaal forsira niti Rooney niti bilo koji igrač na svijetu na toj poziciji u ovom sistemu igre ne može doći do izražaja.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Da, vidim da neki nadolaze i shvataju sta je uzrok svih problema. Mozemo se zavaravati, ali u prosjeku svakih 12 kola se mijenja sistem, sto je strasno.
Na ovu Lujevu filozofiju su potrebna dva krila tipa Depaya ali mal i iskusnija. Kao sto neko rece, bit ce oscilacija u Memphisovoj igri, i to treba istrpiti.
Ovo su dobronamjerne kritike, da se ne bi slucajno desilo ono od cega svi strepimo.
Najjaci su oni sto prozivaju neke neznalice i gledaju samo rezultate cak se odredjeni br poziva i na velikog Fregija (kako se stizalo svim silama do pobjeda, a ne znaju da je iza svega stajao tvrd temelj i odlican plan).
Imao je sezonu da stvori osnovu. Na proslogodisnju ekipu nadogradjeno 4-5 novih, sto uskacu u igru ili su vec prvotimci. Ostatak se trazi, ali bi ustvari oni trebali biti nosioci igre.
Ali ima nesto i pozitivno. Stabilnost veze, prije svih defanzivna, te teh sposobnosti plus, trka, snaga Morgana i oba beka na vrhunskom nivou.
Na ovu Lujevu filozofiju su potrebna dva krila tipa Depaya ali mal i iskusnija. Kao sto neko rece, bit ce oscilacija u Memphisovoj igri, i to treba istrpiti.
Ovo su dobronamjerne kritike, da se ne bi slucajno desilo ono od cega svi strepimo.
Najjaci su oni sto prozivaju neke neznalice i gledaju samo rezultate cak se odredjeni br poziva i na velikog Fregija (kako se stizalo svim silama do pobjeda, a ne znaju da je iza svega stajao tvrd temelj i odlican plan).
Imao je sezonu da stvori osnovu. Na proslogodisnju ekipu nadogradjeno 4-5 novih, sto uskacu u igru ili su vec prvotimci. Ostatak se trazi, ali bi ustvari oni trebali biti nosioci igre.
Ali ima nesto i pozitivno. Stabilnost veze, prije svih defanzivna, te teh sposobnosti plus, trka, snaga Morgana i oba beka na vrhunskom nivou.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Od 28 februara,po prvi put je danas Rooney imao dva suta u okvir gola,pa vi vidite,a sjecam se kako su me svi napadali zbog njega.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Rooneya favorizujem, ali previše je trom i blag, ima ta zelja, ali jednostavno ne može. United je bio odličan na cijelom terenu, od odbrane, veznog(Morgan TENK) I krila su bila dobra, ali ne odlična, najslabiji je bio 16, ruku na srce više je Chica unio živosti.
3 pojačanja trebaju, stoper, krilo i napadac, ali nema od toga ništa.. i pedala će biti LVG na kraju!
3 pojačanja trebaju, stoper, krilo i napadac, ali nema od toga ništa.. i pedala će biti LVG na kraju!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Kako vas nije stid samo kukati! Realno odigrali smo solidnu utakmicu,trebali smo dobiti,ali sta je tu je..Nismo jos gola primili,odbrana djeluje odlicno,napad slabiji,ali ima jos vremena da se popravimo..Od favorita,jedino City je do sada odigrao obje utakmice odlicno..
Ma nijeeeeeeeeee istinaaaaaaaaaaaNarin je napisao/la:Kako vas nije stid samo kukati! Realno odigrali smo solidnu utakmicu,trebali smo dobiti,ali sta je tu je..Nismo jos gola primili,odbrana djeluje odlicno,napad slabiji,ali ima jos vremena da se popravimo..Od favorita,jedino City je do sada odigrao obje utakmice odlicno..
Mi smo katastrofaaaaaaa
Kod nas ništa ne valjaaaaaaaaa
Kod komšije sve za desettttttt
gledam i ne vjerujem koliko ljudi kritikuju opleli po svima STRASNONarin je napisao/la:Kako vas nije stid samo kukati! Realno odigrali smo solidnu utakmicu,trebali smo dobiti,ali sta je tu je..Nismo jos gola primili,odbrana djeluje odlicno,napad slabiji,ali ima jos vremena da se popravimo..Od favorita,jedino City je do sada odigrao obje utakmice odlicno..

nismo imali srece i to je to
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa zasto onda nismo ebenom klokanu dali i drugu sezonu? Sta je to Gaal po pitanju igre unaprijedio? Znamo svi kako smo dosli do tog 4. mjesta.
Nekom ce onih 12-13 utamica u dr dijelu sezone zamazati oci, ali meni ne. Zna se jasno sta je napredak. Niko ne govori da je nezadovoljan situacijom po pitanju rezultata, ali stos je kako ti rezultati dolaze.
Sistem nije razradjen. Pa da li je vama jasno da Luj vodi jedan od najbogatijih kolektiva u svijetu fudbala. Da li znate da, od kako je dosao potrosio boga oca. Mi ovdje smo navijaci / simpatizeri kluba i komentarisemo situaciju. Sada svi treba da kazu ma sve je ured, tek je pocetak sezone, ali iz aviona se vidi da neke stvari ne stimaju. Imali smo mi i pod klokanom meceva gdje se kruzilo oko gola i islo na ubacaje. Sta mislite sto Luju pase Fella, razmislite malo.
Sam je krojio ekipu. Od kako je dosao tu su: Shaw, Ander, Blind, Rojo, Bastian, Morgan, Darmian, Depay plus prosle Tigar i Angel.
Njegovo je da sve uklopi u jedan sistem, i data mu je ta sezona. Do sada iskoristene 4 ebene formacije. Mozemo igrati svecevu formaciju ako nema nekog plana. Ali jedno vuce drugo, ne treba dirati ono na cemu se temelji bilo kakav pomak. Lik od turneje nabacuje novi 4231 sistem i to zelio Depaya ispod spica, pa vidio da je pojeo ****. Epl nije liga za brojne eksperimente.
Cekat cemo, nije problem, ali do kada? Mislite da se moze preko noci nesto popraviti. Ponavaljam, imao je dosta vremena da upozna klub i procijeni kako treba da igra.
Ali, mi kukamo, mi kritikujemo, a iz svega se jasno vidi kome su upucene kritike.
Eto neka mi neko otvoreno kaze, sta je Lujo unaprijedo po pitanju ofanzive. Defanzivu necu komentarisati jer nismo naletili na tvrd orah.
Ambicije su jasne, napad na titulu(e), imas kesa koliko oces.
Nije bitno sto ja branim Wazzu, sto zelimo Andera u timu, stopera te mozda i novog spica. Bitno je da to Luj vidi i da tog Wazzu sada posalje na klupu, da na ovaj sistem dovede krilo, Andera gurne umjesto solidnog Ade itd.
Nekom ce onih 12-13 utamica u dr dijelu sezone zamazati oci, ali meni ne. Zna se jasno sta je napredak. Niko ne govori da je nezadovoljan situacijom po pitanju rezultata, ali stos je kako ti rezultati dolaze.
Sistem nije razradjen. Pa da li je vama jasno da Luj vodi jedan od najbogatijih kolektiva u svijetu fudbala. Da li znate da, od kako je dosao potrosio boga oca. Mi ovdje smo navijaci / simpatizeri kluba i komentarisemo situaciju. Sada svi treba da kazu ma sve je ured, tek je pocetak sezone, ali iz aviona se vidi da neke stvari ne stimaju. Imali smo mi i pod klokanom meceva gdje se kruzilo oko gola i islo na ubacaje. Sta mislite sto Luju pase Fella, razmislite malo.
Sam je krojio ekipu. Od kako je dosao tu su: Shaw, Ander, Blind, Rojo, Bastian, Morgan, Darmian, Depay plus prosle Tigar i Angel.
Njegovo je da sve uklopi u jedan sistem, i data mu je ta sezona. Do sada iskoristene 4 ebene formacije. Mozemo igrati svecevu formaciju ako nema nekog plana. Ali jedno vuce drugo, ne treba dirati ono na cemu se temelji bilo kakav pomak. Lik od turneje nabacuje novi 4231 sistem i to zelio Depaya ispod spica, pa vidio da je pojeo ****. Epl nije liga za brojne eksperimente.
Cekat cemo, nije problem, ali do kada? Mislite da se moze preko noci nesto popraviti. Ponavaljam, imao je dosta vremena da upozna klub i procijeni kako treba da igra.
Ali, mi kukamo, mi kritikujemo, a iz svega se jasno vidi kome su upucene kritike.
Eto neka mi neko otvoreno kaze, sta je Lujo unaprijedo po pitanju ofanzive. Defanzivu necu komentarisati jer nismo naletili na tvrd orah.
Ambicije su jasne, napad na titulu(e), imas kesa koliko oces.
Nije bitno sto ja branim Wazzu, sto zelimo Andera u timu, stopera te mozda i novog spica. Bitno je da to Luj vidi i da tog Wazzu sada posalje na klupu, da na ovaj sistem dovede krilo, Andera gurne umjesto solidnog Ade itd.
ima ovdje opravdanog kritikovanja ali ima i onih koji stvarno pretjeruju i idu iz krajnosti u krajnost
jedino protiv Tottenhama smo odigrali bas lose ali i ne cudi s obzirom da smo na terenu imali 4 debitanta od kojih su 3 debitovali u EPL-u ali ko ne vidi napredak u igri iz utakmice u utakmicu od tada onda je suvisno bilo sta reci
jedino protiv Tottenhama smo odigrali bas lose ali i ne cudi s obzirom da smo na terenu imali 4 debitanta od kojih su 3 debitovali u EPL-u ali ko ne vidi napredak u igri iz utakmice u utakmicu od tada onda je suvisno bilo sta reci
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
A znamo kako smo odigrali prosle sezone kada je ekipa upala u tu neku formu. Islo se na Fellu do momenta dok nije postala ocigleda Lujina namjera.
Stos je manjak sansi, a onda se trazi nesto pred kraj meca, na silu. Ander mu prosle sezone mozda uz Davida i glavna karika tima, ali jok, ovaj salje malog Adu da se trazi. Kako ce Ado ici na jace protivnike, kada se zna da je pomenuti Herrera masina. Kasnije ni od njega neces imati nekog efekta, jer nece imati dovoljno meceva u nogama.
Promjenio je sistem, eto nije doveo to desno krilo. Ljudi Mata truhne tamo, a znamo o kakvom je majstoru rijec.
Ima i dobrih stvari, to niko ne spori.
Stos je manjak sansi, a onda se trazi nesto pred kraj meca, na silu. Ander mu prosle sezone mozda uz Davida i glavna karika tima, ali jok, ovaj salje malog Adu da se trazi. Kako ce Ado ici na jace protivnike, kada se zna da je pomenuti Herrera masina. Kasnije ni od njega neces imati nekog efekta, jer nece imati dovoljno meceva u nogama.
Promjenio je sistem, eto nije doveo to desno krilo. Ljudi Mata truhne tamo, a znamo o kakvom je majstoru rijec.
Ima i dobrih stvari, to niko ne spori.
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
a jbg drug on je u godinama i opet tvrdim da je bolji igrac od ovog svabe ,pogirijesi i Mata milion puta znas i sam ..edRed je napisao/la:a prije toga je ne zamalo, nego dao loptu ponovo protivniku na sredini, pas kojim bi te jači klub i tekako kaznio. On jeste klasa ali nije to kao prije, puno grešaka ima ...delinjo je napisao/la:Eto sta zamalo gol zabioedRed je napisao/la: šta je pokazao? spustio jednu loptu za ubačaj? a prije toga pogrešan pas za kontre samo sreća pa ovaj newcastle nije toliko jak...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hereraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hvalim te boze herreraaaaaaaaaAaaaa konacno
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Herrera u prvih 11, nema glavonje
Još samo da je zarotirao Matu i Januzaja to bi bilo najbolje što u ovom trenutku imamo definitivno.

1946
Konačno tulipan dade šansu Herreri .... hajde majstore pokaži mu večeras koliko ne zna i koliko griješi.
Očekujem da zabijemo do poluvremena i time sve riješimo ... jer po svemu viđenom do sada ove sezone, ova odbrana ne može primiti 3 gola ni protiv puno jačih ekipa od Briža.
Bilo bi dobro da Rooney zabije.
Očekujem da zabijemo do poluvremena i time sve riješimo ... jer po svemu viđenom do sada ove sezone, ova odbrana ne može primiti 3 gola ni protiv puno jačih ekipa od Briža.
Bilo bi dobro da Rooney zabije.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.