Cuclaj mu, sta ti drugo preostaje ustaski pacenicejolicnikola je napisao/la: ↑13 jun 2021, 19:59Arnautović grčki sluga, sad će reći: yebo zemlju kojoj je Albanija zapad i to što su Makedonci Srbi so govorna mana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Cuclaj mu, sta ti drugo preostaje ustaski pacenicejolicnikola je napisao/la: ↑13 jun 2021, 19:59Arnautović grčki sluga, sad će reći: yebo zemlju kojoj je Albanija zapad i to što su Makedonci Srbi so govorna mana
Kreten kako godjolicnikola je napisao/la: ↑13 jun 2021, 20:07sad vidim da je Arnautović napao Alioskog, nije napao Makedonca već Albanaca, a svi znamo kakvi su Srbi s Albancima, sad sam to vidjeo, nek mi halali što sam malo prije napiso što mrzi/ne priznaje Makedonce
Pa ne znam otkud ti to da Srbi ne priznaju Makedonce s obzirom da Srbi i Makedonci vijekovima imaju odlican odnosDerdiyok je napisao/la: ↑13 jun 2021, 20:12Kreten kako godjolicnikola je napisao/la: ↑13 jun 2021, 20:07sad vidim da je Arnautović napao Alioskog, nije napao Makedonca već Albanaca, a svi znamo kakvi su Srbi s Albancima, sad sam to vidjeo, nek mi halali što sam malo prije napiso što mrzi/ne priznaje Makedonce![]()
Nauči da obrišeš guzicu prije nego napises nekom da je zelen u glavu i što kreneš postavljati nacionalističke komentare po sportskom forumu.Bundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:37Ovdje jasta. Ne daj se BosnoRigoletto je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:08Ali ne na ovom podforumuBundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:56Normalno da navijam za Bosnu. Da neću za Hrvatsku možda![]()
![]()
@meepo
Zelen si ti momcina u glavu izgleda. Imao si slavlje prije par godina u Hrvatskoj nakon sto su bili viceprvaci gdje su doveli Thompsona, pjevali Herceg Bosno itd. Znaci prisvajali su zlocinacku tvorevinu iz rata. Poslije ono likovanje po Bosni Dalica i ostalih. Imas Zrinjski, Siroki iz tvoje drzave koji otvoreno mrze Bosnu i Hercegovinu. Napadaju civile po Mostaru, izivljavaju se. Jako ti je naivno razmisljanje.
Dobar je Marlos, 3x igrac godine u Ukrajini cak je bio i u sastavu sezone Evropa lige. Po meni bolje da je on startao nego Zubkov, potonji mi nije nista narocito.
Ma znam da je dobar igrac, al mi je bas bilo ofirno koliko ga hvali i ne prestaje. Kao da ce on sam sve rijesit sad kad udje…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.